הספר צריך להיות אחדמן הספרים הבאים:
1. אהבה חרישית ועוד שלושה סיפורים.
2. שבועת האדרה
3. הלב שחיפש הלב שמצא
4. יום החרגול וימים אחרים
5. סודות אפלים
6. קצינת אימוץ
אם צריך יותר נק' אני יביא רק שיהיה לרמה של כיתה ח' ולא סתם....
|
|
4. יום החרגול וימים אחרים
אני יכול לארגן תמצית , על הספר ועל הסופרת בערך 15- 20 שורות , זה טוב?
יש לי תקציר של הספר סודות אפלים..
ב70 נק' רוצה?
אחי אני קראתי את הספר באיזה פרויקט גדול שעשיתי עליו לפני שנתיים בכיתה ח'..נכתב במקור על ידי DoR TnT
אין לי אייסי אם אתה רוצה אני אתן לך תקציר + פירוט מה מתרחש בספר.. תמורת 70 נק'.. סבבה?
תגיד כן ובערב תקבל..
לא.. היה לי לפני איזה שבוע אבל ניתקו לי אותו בגלל העבודה של אבא שלי.. עזוב סיפור ארוך
הבטחה שלי אם תרצה אני אשלח לך את התקציר של כל הספר.. מה מסופר מעניין לא מעניין אתה תהיה מרוצה
70 נק'..
עד מחר בבוקר זה אצלך
רק תגיד לי כן או לא
אין בעיה.. עד מחר זה אצלך
לא הפסקתי כי היה לי מבחן ולא ידעתי כמעט כלום..אז התכוננתי
בצהריים אני אכין
סיימתי לסכם, ואי אפשר לשלוח הודעות פרטיות.
רשמתי את התקציר על הספר, עלילה, דמויות הכל מפורט.
תשים פה קישור שהעברת 100 נק', ואני אשים את הסיכום פה.
http://www.atraf-f.net/showthread.ph...42#post1275142
אחי אולי תפתח משתמש חדש ודרכו תשלח לי הודעה פרטית?
שם הספר: סודות אפלים/דורית אורגד.
קצת על הסופרת: דורית אורגד למדה מקצועות רבים: כלכלה, סוציולוגיה, פילוסופיה יהודית ועוסקת בהוראה במוסדות להשכלה גבוהה ובהנחיית סדנאות כתיבה. אבל עיסוקה העיקרי הוא כתיבה ספרותית. ספריה תורגמו לצרפתית, ספרדית, רוסית, גרמנית וערבית; הוסרטו לטלוויזיה והומחזו לתיאטרון.
תקציר: מה הסתירו דודי, אביב ויואב? איזה סודות אפלים יש להם? ומדוע רוצה הניה, מחנכת הכיתה, לעזוב את בית הספר לפני תום השנה. איזה סוד נוצרת היא בליבה? סיפורייהם האישיים של הנערים, גיבוריי הספר, מרתקים ומרגשים וסיפורה של הניה, מחנכת הכיתה, לא פחות מעניין ונוגע ללב. העלילה המורכבת סוחפת ומעוררת הזדהות והדמויות הפועלות נחרטות עמוק בזיכרון. הסיפור "סודות אפלים" נמנה עם הספרים שנכנסים ללב ואינם עוזבים את המחשבה גם אחרי גמר הקריאה.
בעלילה: הדמות הראשית היא דודי. ילד שמן שהוריו עשירים מאוד, המגיע למקיף (לאחר כיתה ו'). לדודי אין חברים, וכשהוא מגיע לכיתה, זכורים לו כמה "אוייבים" שהיו תמיד מציקים לו ביסודי. אחד מהם היה אביב, שהיה קורא לו תמיד "פודינג". אביב הוא "מלך הכיתה". מתנהג בשובבות, מפריע ועושה שטויות. לאביב יש שער ארוך ואביו (קצין חקירות במשטרה) הכריח אותו ללכת למספרה להסתפר, דודי ראה את אביב במספרה וחלה בינייהם התעמתות... אך מרבית הפלא, הם נעשים בסופו של דבר חברים. בסיפור מעורב גם עוד ילד, יואב שיושב ליד דודי. יואב הוא ילד ביישן, לא אוהב צרות ושונא את אביו - למה? כי הוא שדד בנק והוא יושב בכלא. הוא פוחד שכולם יגלו את זה. אביב לא אוהב את מורתו הניה, וטוען שהיא קרפדה. הוא גורר את דודי שגורר את יואב להתנקם במורתו בדרך כלשהי... מה הם יעשו? איזה סוד אפל הם מסתירים? קראו ותגלו.
דמויות:
אביב ויואב - אביב המפריען, יואב הילד הטוב - חבריו של דודו
הניה - המורה ה"קרפדה" של כיתה ז'
דודו -הדמות הראשית
אבא של אביב - קצין חקירות במשטרה
אבא של יואב - שדד בנק והוא יושב כעת בכלא, יואב שונא את אביו
אמא של דודו - נפרדה מאביו של דודו, דודו טוען שהיא מתה כי הוא מתבייש בה, היא סופרת
אבא של דודו - מבוגר היוצא עם בחורות צעירות ממנו, מעיין "צביקה פיק" כזה...
אם יש לך שאלות או משהו, או שאתה רוצה עוד חומר.. בכיף