שלום
אני ממש לא יודע מה לבחור,אני לא בטוח אם בכל התיכונים זה אותו דבר אבל אצלינו יש נגיד טכ"מ,ביטכנולוגיה.....
קיצר אני ממש לא יודע איזה מגמות כדי לי לבחור לתיכון
אני עושה 4 יח' מתמטיקה ו5 אנגלית
אם מישהו יכול להמליץ לי על משהו אז תודה
שלום
אני ממש לא יודע מה לבחור,אני לא בטוח אם בכל התיכונים זה אותו דבר אבל אצלינו יש נגיד טכ"מ,ביטכנולוגיה.....
קיצר אני ממש לא יודע איזה מגמות כדי לי לבחור לתיכון
אני עושה 4 יח' מתמטיקה ו5 אנגלית
אם מישהו יכול להמליץ לי על משהו אז תודה
|
|
שמע אחי...
אתה צריך ללכת למגמה שאתה רוצה !!!!
כי אתה תילך למה שאנחנו נגיד לך אז אתה בכלל לא תהנה!!!!
לך למה שאת רוצה!!
אני חושב שתילך למה שאתה חושב שאתה הכי מתמצא בו אני הלכתי אצלנו למגמת מחשבים כי אני אוהב מחשבים וגיאוגרפיה כי זה קל
תחשוב על משהו שלא יקשה עלייך וגם תהנה ממנו.
נ.ב
ברור שלא בכל ביצפר זה אותו דבר....
אני הלכתי לביולוגיה
מצטער על הרגע שבחרתי בזה אבל במחשבה לאחור לא היה משהו טוב יותר מזה לבחור..
בהצלחה
נערך לאחרונה על ידי Alon; 10-06-2011 בשעה 03:49.
בוא אני אגיד לך משו... תאכלס אני אתן לך עצה מאחד שעבר את זה כבר ועוד מעט קרוב לסיום....
קח מגמה שאתה אוהב... לא חייב המגמה הכי חזקה או הכי חלשה אלא מה שאתה הכי אוהב..
תאכלס העיקר זה להוציא ציונים טובים ולהתנסות ! תיכון ומגמות זה לא תואר וזה לא חשוב לתואר איזה מקצוע עשית אם זה מחשבים או אלקטרוניקה- העיקר שהוצאת ציון טוב.
עד עכשיו אתה צריך לדעת בערך במה אתה טוב ומה אתה בערך רוצה להמשיך... נגיד אתה בן אדם טכני ? טוב שיהיה לך מקצוע טכני להתנסות בו... מגמה טכנית להתנסות בה.
אם אתה אדם יותר יצירתי ואומנותי אז לך תתנסה במגמה יותר הומנית... שיהיה לך ידע מה זה בכלל.
אתה לא חייב להחשיב את זה כבחירה הכי חשובה בחיים שלך- תמיד אתה יכול לשנות ואם עשית מגמה הנדסית זה לא אומר שאתה לא יכול ללכת לתואר באומנות. גם באוניבסיטה אם אתה עושה תואר נגיד בביורפואה אתה תמיד יכול לעשות תואר שני בכלל בהוראה... אין שום קשר העיקר כמה אתה טוב במקצוע שלך ומה הציונים שלך.
נכון חשוב שאם אתה רוצה ללכת למוסד אקדמי הנדסי אז יעזור לך ללמוד במגמה הנדסית כי זה יביא לך בונוסים. נגיד אם אתה שאפתן למקצוע מדעי ורוצה ללכת לטכניון אז אם נגיד אתה לומד מדעי המחשב ברמה של 5 יח"ל יש לך מקדם הטבה גבוה יותר מאשר היסטוריה 5 יח"ל.
עכשיו עוד משו... מחוץ למקצועות של המגמה יש מקצועות מדעיים- אני מציע לך בהם לא לזלזל. אם אתה יכול ומרגיש שאתה יכול להתמודד פיזיקה זה מקצוע שיתן לך המון. זה מקצוע קשה אבל זה נותן לך מקדם הטבה 1.3 שזה הכי גבוה בכמעט כל אוניברסיטה ואנשים שסיימו פיזיקה מסתכלים עליהם אחרת לגמרי. שלא לדבר שאם אתה הולך למוסד אקדמי הנדסי אתה כניראה תצתרך לעבור מכינה בפיזיקה אם לא עשית (כלומר ללמוד פיזיקה ולגשת לבחינה- אתה משלם על הקורס מכינה המון כסף, לומד הכל בזמן נורא נורא קצר- חודשים ספורים במקס' ואז למדת פיזיקה בכמה חודשים במקום למשוך את זה בתיכון 3 שנים.... אני מניח שאתה מבין שבתיכון הרבה יותר קל...). גם ביולוגיה או כימיה זה לא רע כלל וכלל וגם זה מקצועות קשים- אבל פשוט שניהם ברמת קושי גבוהה אבל אני יכול להגיד לך שפיזיקה נותן המון... המון. בקטע הזה- אם ת'יכול- קח פיזיקה. אם לא אז ביולוגיה. (כימיה זה דיי באותה דרגת קושי כמו פיזיקה ונחשב פחות.. וגם יותר משעמם לפי כמה ששמעתי. ביולוגיה יותר קל וגם נותן הרבה ידע שימושי ונחוץ).
לדעתי זה הכל מה שיש פה לספר... שיהיה לך בהצלחה וזכור דבר חשוב: תיכון זה מקום לא רק של חרישות ושאיפות להגיע להכי גבוה- זאת אמורה להיות התקופה הכי טובה שלך. נצל את זה טוב !
המון המון המון בהצלחה שיהיה לך בתיכון ובכלל.
שלך, אלכס![]()
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
אחי אפשר לשאול למה אתה מצטער על זה?(סזליחה שזה לא קשור)נכתב במקור על ידי Corps
נערך לאחרונה על ידי Alon; 13-06-2011 בשעה 21:36.
ספאמר בע"מ
כי זה קריעת תחת משו מטורף ..נכתב במקור על ידי באק
נערך לאחרונה על ידי Alon; 13-06-2011 בשעה 21:36.
תגיד מה אתה אוהב
אתה אוהב מקצועות ראלים ? דבר..
קרא חוקים
חשבתי ללכת לביטכנולוגיה זה מעניין אותינכתב במקור על ידי SmEk
אני דווקא בן אדם הומני יותר...אני טוב בהיסטוריה אבל זה לא נותן לי כלום לא?
אני חושב שאני אאמצץ את הגישה של אלכס תודה לכולם
תעשה טובה ואל תלך לאלקטרוניקה כמה שזה נשמע טוב בהתחלה זה מעפן