הרבה שחקנים ישראליים..אין סטיבן שפילברג סוס
סרט ממש יפה...
![]()
![]()
![]()
![]()
הרבה שחקנים ישראליים..אין סטיבן שפילברג סוס
סרט ממש יפה...
![]()
![]()
![]()
![]()
|
|
ראיתי אתמול חחח
באמת כולם שם ישראלים וערבים P:
אבנר =]
נאי רוצה כתוביות לגירסת
Munich.2005.PROPER.READ.NFO.CUSTOM.SWESUB.DVDSCR-Proper
ואז אני אהיה מאושר
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
כנס לגוגל תכתוב בחיפוש כתוביות האתר השלישי נראה לי מתחיל בנכתב במקור על ידי Jack D.
T
אתה כתוביות ואימיול..תחפש אולי תמצא
יש פורום קולנוע וטלויזיה בשביל זה
לא ראיתי תסרט
על מה זה?
נראה לי על האולימפיאדה במינכן לא? שנרצחו יהודים![]()
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
פסדר כן זה על יהודים שנרצחו אבל אתם יודעים שהתסריטאי של הסרט הוא יהודי אנטי ציוני יענו הוא אומר שישראל לא צריכה להיות קיימת הנאצי הבן זונה שרמוטה מי שילדה אותו הזונה שהיום הבן אדם ישרף ומי שלא מזכים איתי הוא נאצי בן זונההה!!!אני לא יכול לראות אנשים כאלה טיפשים...בונה בהוליווד אנשים כאלה טיפשים!! וואללה אין לי מושג למה ספילברג לקח אותו...חשבתי שהוא הרבה יותר חכם... וגם הסרט מראה יענו את שני הצדדים...איך אפשר להראות צד של טרוריסטים, כאילו בסרט מראים את הישראלים ואת הערבים הבני שרמוטות וזה ממש לא אמור להיות ככה הטרוריסטים אמורים להיות כמו הנאצים ב'להציל את טוראי ראיין'- ממש כמו נאצים וגם מלא אנשים שמאלנים טיפשים לא מבינים שאנחנו צריכים לראות בחמאס כמו כנאצים!!!!!!!!! תאמינו לי שמישהו אומר לכם שהוא יהרוג ותכם וישמיד אותכם-תאמינו לזה ולא כמו שמאלנים טמבלים שאומרים תביאו תביאו עוד לערבים זה עוד יותר מגביר את הטרור זה פשוט עניין של זמן ! אוכלים בתחת...
וגם יש מללאאאא מלא דברים לא נכונים הם גם לא רייאנו את הסופר של הספר מינכן רוב הדברים הם המציאו ובכלל אנשי המסד בכלל לא נפשגו עם גולדה מאיר...
לאדע תשפטו בעצמכם אבל חרא סרט...
הקטע היחיד שבאמת אבל באמת אהבתי זה מבצע "אביב נעורים" שסיירת מטכ"ל בשיתוף השייטת הרגו 3 מחבלים מעבר לקווי האויב בביירות ובצידון.
התחלתי לראות היום, באמת נראה סרט פצצה.
רק חבל שאין אותו באכות משהוא עדיין :\
אין תקציב לחתימה