אממ אני רוצה להחליף ת'חשבון שלי בGW כי כבר מיציתי ת'משחק מספיק.
יש לי שמה 2 דמויות עיקריות:
W/Mo שאתם יכולים לשנות אותו ל W/N ל-W/R מה שבא לכם עם הדמות הזאת הגעתי לדרוקנר .. עוד 4 משימות מסיימים ת'משחק חחח, משהו כמו 90 אחוז פחות או יותר. אתם יכולים לשנות את הבילד שלכם לכמה דברים שאני יציע לכם שמתאימים גם ל PVP וגם לPVE. כמובן מי שלא הבין הדמות רמה 20 [הכי גבוה חח]
נשקים - Max DMG Axe .. עם איזה משהו עליה, אממ מגן גם כן, אחד לפני הכי גבוה. יש גם ב"מחסן" קשת הכי טובה, HAMMER, וחרב אש כזאת חח.
שריון - Knight Armor סט מלא .. מלמעלה עד למטה, כל אחד מוסיך לך ENERGY, מתאים לבילד של IWAY.
אממ כל הדברים שב"מחסן", זה כל מיני מטיריאלס כאלה יש שמה פשוט המממווווןןןן, שאיתם אתם יכולים לקנות לכם עוד שיריון או נשקים , או פשוט למכור לאנשים בתמורה לכסף או נשקים או מה שבא לכם, רק שתדעו יש המון.
כסף: יש איזה 10 פלטיניום שזה 10 אלף כאילו.
סקילים לW - כמעט הכל פתוח אולי כמה שלא. הרוב פתחתי.
סקילים Mo - גם כן .. פתחתי את הרוב של הסקילים המשניים.
סקילים ל R - בגלל הבילד של IWAY אז רק סקילים מסויימים פתוחים של רוחות וזה.
ל-N - ככמעט גם פה הסקילים כמעט כולם פתוחים .. הטובים ביותר.
טוב זוהי הדמות הראשונה .. לעוד פרטים אני יביא אחר כך מסנג'ר ואיציק.

הדמות השנייה דמות PVP בילד : IWAY - I Will Avange You
בילד שרוב האנשים עכשיו משתמשים בו לTOMBS. יש לו גרזן זהב כזה וMajor Vigor. ועוד דברים אתם כבר תראו שאתם תכנסו, Faction בכללי יש איזה 800 שזה מעט יחסית כי קניתי סקילים וRUNES.
יש לכם עוד 4 פעמים לעבור לשרת אירופאי או לאן שבא לכם עוד לא העברתי את עצמי שרת וגם לא צריך.

טוב אני מחליף את זה בתמורה לאיזה חשבון של משחק אחר, CSS או איזה משהו אחר שתציעו, אני מעדיף סורס.
תציעו הצעות.
ומצטער אם זה לא מתאים לכאן פשוט תנעלו, תודה.