טוב שמעו אנשים... יום שישי שעבר (10 לפברואר) אני ועוד איזה 8 אנשים יצאנו באוטו של חבר שלי.... יש לו מיניבוס עגלה כזה ישן... קיצר הוא עוד לא בן 17 קיבל תרשיון שלו לפני כמה חודשים.... עוד מישהו מהפורום גם היה שם (לא נותן שמות)... בקיצור, באותו לילה הכבישים היו מכוסים בקרח ועוד בנוסף ירד שלג.... אז החבר הפוזאיסט החליט לנהוג על 90 בכביש שמותר לסוע בו על 30 מקסימום (איזור מגורים)... עשינו פנייה חדה, הוא איבד שליטה על האוטו, התחלנו להחליק כמו משוגעים, בהתחלה כולם חשבו שזה היה בכוונה, אבל כשראינו את העץ מתקרב אלינו הבנו שזה לא.... כולם התחילו לצרוח, עלינו על המדרכה ונכנסו לתוך חנייה של מישהו, ואז הוא עשה עוד פנייה חדה שנייה לפני שנכנסו בבית, והצד שישבתי לידו נכנס בעץ.... עצרנו מיד לבדוק מה קרה... חלקיקים ענקיים של עץ נכנסו לגלגל וחוררו אותו לגמרי... אם זה היה טיפה יותר חזק זה היה שובר גם את החלון שישבתי לידו... חטפתי מכה קטנה ברגל אבל חפיף זה עבר תוך חצי שעה....
שמעו כמה צירופי מקרים:
1. לפני שיצאנו, אמרתי לכולם לחגור כי "תומר (שם בדוי חחח) לא יודע לנהוג".. בתור בדיחה כמובן... אבל כולם חגרו בכל מקרה.....
2. כשנכנסו בעץ הזה שמענו HIT AND RUN של סקאזי על פול ווליום ופול באס (יש לו מגברים וזה באוטו) חחח וזה בדיוק מה שעשינו... נתקענו בעץ, עלינו על חנייה של מישהו והורדנו לו איזה כמה צמחים מהגינה ואז ברחנו.......
הקיצר היינו בשוק אחרי זה לכמה שעות...
אני מודה לה' שהכל יצא טוב

ציטוט ההודעה

אבל לא עם מיניוואן ובטח לא עם אחד ישן :\