הייתי מושעה אז לא יכולתי לכתוב פה
השבוע ביום שלישי כשהייתי בבצפר היה לי שיעור אזרחות. אנחנו 5 ילדים בקבוצה כי כל הכיתה ניגשה בחורף אבל אני ניגשתי להיסטוריה במקום אז אני לומד עכשיו לאזרחות מועד קיץ יחד עם 4 ילדים
קיצר יש לי בהקבצה הזאת ילדה מעצבנת, מכירים את הילדות השרמוטות האלה שבאות עם טונה של איפור על הפנים ומעשנות איזה קופסה שלמה של סיגריות ביום? קיצר על ילדה כזאת אני מדבר.
המורה נתנה לנו עבודה לעשות..התחלתי לענות על השאלות בשקט פתאום הזונה הזאת מתחילה לזרוק עלי ניירות בשביל להפריע לי. אמרתי לה שתפסיק. היא הפסיקה, אחרי כמה זמן המשיכה..אמרתי לה שתפסיק כוס רבאק נשבר לי הזין ממנה..פתאום היא לקחה טת הספר של אזרחות, ספר עבה במיוחד והביאה לי אותו בראש. פה כבר נשבר לי ממנה לגמרי, קמתי והבאתי לה כאפה אבל כזאת כאפה הלחי שלה הייתה אדומה, הילדים שהיו בכיתה נקרעו מצחוק.
טוב אחרי שהבאתי לה כאפה היא אמרה לי חכה אתה עוד תחטוף על זה את המכות של החיים שלך..אמרתי לה לכי תמצצי לאבא שלך יא שרמוטה מי את בכלל שתביאי לי ספר בראש
יום למחרת היא באה עם אחיה הגדול..הוא בן 18 בערך, יותר גבוה ממני..שמן אחושרמוטה. הבנתי שהוא רוצה להכניס לי מכות. התחלתי לפחד הוא ממש ענק המזדיין הזה. חברים שלי אמרו לי שאם הוא נוגע בי אז שאני אחזיר לו ואם אני לא מצליח להתגבר עליו אז הם מתערבים. בנתיים היא ואח שלה חיפשו אותי, אני הייתי בשכבה ואז הם הגיעו לשם. הוא הגיע אליי ואשאל אותי אם הכנסתי לאחותח כאפה, בשלב הזה התחלתי לפחד אבל אמרתי לעצמי מה הוא בסך הכל סתם ביריון שגבר על חלשים ממנו. אמרתי לו כן הבאתי לה כאפה מה תעשה לי? רק תיגע אני יזיין לך ת'צורה מי אתה בכלל. הוא ראה שאני לא מפחד (למרות שכן פחדתי) אז הוא לא עשה לי כלום. כשהוא הלך רציתי להגיד לו יא פחדן הומו אבל אמרתי לעצמי יאללה הוא כבר הלך למהצריך להסתבך עוד פעם.

בובית יש רק אחת