יהיו לנו כמה וכמה משחקים חמים ...
בעיקר מהמזרח :
אינדיאנה תפגוש את אטלנטה, הפייסרס הרשו לעצמם להפסיד לפיסטונס אתמול . היום נגד ההוקס המשתפרים, מקוום שזה לא יקרה .
אורלנדו - סיאטל : 2 הקבוצות אחרי טריידים מעניינים כאלה ואחרים. יש לי תחושה שדווקא ידם של המג'יק תהיה על העליונה בסוף הערב...
קליבלנד - וושינגטון : משחק חם וטוב, הוויזארדס חייבים לנצח כדי לברוח מהתחתית הבוערת ששם יתמודדו הלילה מילווקי ופילי שלי . אבל לא אם זה תלוי בקינג ג'יימס...
מינסוטה - דנבר: גם הנאגטס התחזקו אתמול, אבל נשארו בלי שחקנים בקו האחורי.... הכל תלוי בטי-וולבס לדעתי .
ניו יורק - ניו ג'רזי : דרבי מספר 1, הדרבי על ההאדסון . הניקס למרות החיזוק הולכים לקבל על הראש חזק הלילה... למרות שאני מקווה שאני טועה .
ממפיס - סן אנטוניו : משחק מלא הצהרת כוונות, אם הדובים רציניים, הם צריכים לנתח את האלופים שחייבים ניצחון כדי לא לתת למאבס לברוח להם... למרות שכמובן אני בעד זה =]
שיקגו - דטרויט : חבל לבולס על הזמן. הפיסטונס באים מה שנקרא back to back אחרי ניצחון לפנות בוקר מול הפייסרס, יהיה מאבק חד צדדי .
יוסטון - גולדן סטייט : משחק תחתית כמעט חסר משמעות.... לרוקטס יש מה להוכיח לעצמם... אולי פליאוף בסוף העונה?
מילווקי - פילדלפיה : הקרב על המיקום !!!! המשחק הכי חשוב הלילה שגם משודר ישיר ב-ESPN. ניצחון של הסיקסרס והם עוברים את הבאקס למקום 7 ושולחים אותם להילחם על חייהם בפלייאוף....
בחירה יפה לשדר ! כמובן בשבילי
Go Sixersss
פורטלנד - בוסטון : הבלייזרס פיזרו שחקנים לכל עבר אתמול.... זה לא יעזור להם מול הרותחים מבוסטון . למרות ש, מי ייתן והם ינצחו =/
לוס אנג'לס קליפרס - לוס אנג'לס לייקרס : דרבי מספר 2, הקליפרס רוצים להיות הקבוצה הטובה בעיר - בשביל זה צריך לנצח את קובי ושאר החברים, בהצלחה להם....
תבלו :Boxing:

ציטוט ההודעה