אני והילדה הזאת בערך 7 שנים מכירים!
היהנו ידידים כל הזמן.
עכשו בשנה שעברה היה לנו טיול שנתי וניסיתי לנשק אותה אבל היא לא רצתה!
היא כל הזמן אומרת לי שזה יהרוס לנו את הידידות!
ואני באמת אוהב אותה!!!
מה לעשות?
אני והילדה הזאת בערך 7 שנים מכירים!
היהנו ידידים כל הזמן.
עכשו בשנה שעברה היה לנו טיול שנתי וניסיתי לנשק אותה אבל היא לא רצתה!
היא כל הזמן אומרת לי שזה יהרוס לנו את הידידות!
ואני באמת אוהב אותה!!!
מה לעשות?
|
|
אולי היא אומרת את זה בגלל שהיא לא רוצה אותך, היא רוצה אותך כידיד..ולא רוצה לפגוע בך בכך שהיא תגיד לך אני לא רוצה אותך
אז התירוץ שלה זה זה יהרוס לנו ת'ידידות:\
דבר איתה..
תשאל אותה אם היא רוצה אותך..
ואם היא לא..אז לא נורא..תעבור הלאה..
שמע, אם היא אמרה לך שהיא רוצה להיות רק ידידה שלך, אז כניראה שהיא מתכוונת לזה. יכול להיות שהיא לא מוכנה לאבד את הקשר איתך- וזה קורה וקשה מאוד בטח אחרי קשר של 7 שנים כידידים להיות ככה חברים ואחרי שנפרדים כל ה 7 השנים האלה ימשיכו. זה ברוב המוחץ של המקרים לא קורה. אחרי שהקשר נגמר פשוט נפרדים וככה הלכו 7 שנים. יש משו צודק בדבריה... כי באמת היא יודעת שיש סיכוי לאבד את הקשר, וכניראה שאתה חשוב לה יותר מידי מכדי לאבד אותו על חברות.
לדעתי אתה פשוט יותר מידי קרוב אליה, ואי אפשר להתרחק... ואי אפשר לעשות הרבה... אתה יכול לנסות לתת לה הזדמנות לשנות את דעתה אבל בלי ללחוץ כי זה לא יעזור- כי היא צודקת לצערי ולצערך :\ מה שאני ממליץ לך זה פשוט להמשיך הלאה... מצטער :\
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
צודק..נכתב במקור על ידי DaRk GoD
אבל תראה אחי אנחנו לא יודעים בדיוק מה היה ואיך היה.. אם ניסית לנשק ואמרה שמפחדת לאבד אותך..
העצה של י?
תדבר איתה.. ככה או ככה אתה תוציא אתז ה החוצה.. אם זה ייפלט לך אם היא תשמע ממישהו אחר שסיפרת לו.. בסוף היא תגלה את זה יענו.. אי אפשר לשמור בבטן..
תדבר איתה.. אבל הקטע שפה יש מה להפסיד.. זה הקשר שלכם..
תראה 7 שנים זה לא צחוק אחי...
זו החלטה רק שלך מה אתה רוצה לעשות.. אף אחד לא יכול להגיד ל ך.. כי רק אתה מכיר אותה ויודע איך תגיב...
לדעתי אם היא לא ידידה הכי טובה שלך.. או ידידת נפש מאוד מאוד קרובה שלך וטובה..
אלא סתם ידידה שאת המכיר כבר 7 שנים..
אז תדבר..
אם לא אז עדיף לך לשכוח.. לשכוח זה כולל להתרחק ממנה אולי.. [[ זו דעתי לפחות כן ? ]]
ולהפסיק לדבר איתה או בכל דרך אחרת שתבחחר לשכוח אותה..
שיהיה לך בהצלחה,
מחזיקים לך אצבעות![]()
היא אומרת לך לא..
אין לך מה לעשות
עדיף שתשאר ידיד שלה
כך או אחרת להבין אותה אתה צריך, תמיד היית לצידה שתוכל לעזור לה ותמיד יכולת להיות בכל מצב רק בשביל לעזור לה.
7 שנים של חיים טובים עברתם.
חברות היא מדרגה אחת מעל לידידות שלרוב המקרים החברות נגמרת בריב שמזיז את הזוג לשתי כיוונים שונים, ומה יוצא שהמשך ה 7 שנים לא ימשכו ואתם תחיו את חיכם לבד ללא שום חברות וללא שום ידידות של קשר.
תן לה תזמן תן לה לדעת מה אתה מרגיש, היא תחשוב על כך ואולי היא תבין כבר שאתה לא יכול בילדיה אבל לפחות להסביר לך את זה היא תוכל שעדיף לשניכם להישאר ככה.
מזה שתגיד לה את זה אתה תביא לה את כל הזמן בעולם לחשוב על כך היא לא תפסיק לחשוב על לרגע על דאגה החיים ממשיכים גם ללא חברות.
נקווה לטוב.
Mirko Crocop K-1
אתם ידידים 7 שנים. היא רואה אותך כמו אח.
כמו שאמרו פה, כדאי שתמשיך הלאה.
אתה צריך לחשוב עם עצמך מה אתה רוצה..
רוצה אותה בתור ידידה או כלום..
כי אם היא אמרה שהיא רוצה שתישארו ידידים.. כדי שלא תהרסו את הידידות
היא כנראה באמת מתכוונת לזה..
ורוצה אותך בתור ידיד..
אז או שתעבור הלאה.. ותשכח אותה.. ותמשיכו להיות ידידים..
או שתנתק קשר בשביל לשכוח או משהו.. =\