קליבלנד - דטרויט : משחק שני רצוף בין 2 הקבוצות הללו, התוצאה הלילה לא אמורה להיות שונה מאמש ....
אטלנטה - ניו ג'רזי : אחרי שהפתיעו מספר קבוצות במשחקים האחרונים יבואו ההוקס לנסות להפתיע גם את מובילת הבית האטלנטי. אני לא ממש משוכנע שהם יצליחו... למרות שכולי תקוות![]()
מיאמי - טורונטו : משחק שעל הנייר אמור להיות קל להיט.... נחיה ונראה .
ממפיס - וושינגטון : קצת שחוק להגיד ששתיהן חייבות ניצחון .... אבל זה נכון . אני דווקא יילך עם גאסול הספרדי ושאר הדובים .
סן אנטוניו - ניו יורק : בדיוק מה שהניקס צריכים עכשיו ...
דאלאס - פילי : המשחק הכי טוב הלילה (בזמן האחרון זה הרבה פילי חיחי) . הסיקסרס נראים מדהים לאחרונה . קורבר חד, סי-ווב ניעור לחיים וצמד הAI בלתי ניתנים לעצירה ... אבל הלילה יש להם עסק עם מובילת המערב ... אני מסרב להמר .... יהיה חם - איפה קשו![]()
Gooooooo SiXerssss .....
יוסטון - פיניקס : הרוקטס מנסים להרים את האף ולהתאושש ... אבל לא נראה לי שזה יקרה על חשבון הMVP והמטריקס .
דנבר - מילווקי : ראיתי את הבאקס השבוע - מול קבוצתי, הם לא נראים טוב . כאילו הם קבוצה אנמית .. חסרת חיים .... זה של הנאגטס .
סקרמנטו - פורטלנד : משחק שאמור להיות קל למלכים. אבל כל משחק שאמור להיות קל העונה לקינגס, לא קל ...
קליפרס - שארלוט : אלטון בראנד מוביל את מדד היעילות מסיבה טובה מאוד . הוא פשוט מעולה !!!ועושה את האנשים סביבו לעוד יותר מעולים . אני אלך עם הקליפרס ...
גולדן סטייט - יוטה : 2 הקבוצות הפצועות האלה מחפשות ניצחונות באופן נואש ... לא יהיה קל לאף אחת מהן להשיג אותו הלילה . נלך עם הלוחמים :wtf:
תבלו

ועושה את האנשים סביבו לעוד יותר מעולים . אני אלך עם הקליפרס ... 

ציטוט ההודעה