טטט
|
|
ברור שלא...
לך תדע אם זה יעבוד או לא
שמע אחי חשבתי על פול רעיונות של אתרים כאלה..
לא פתחתי בגלל שאין כסף אבל אם יש לך את הכסף ואתה חושב שזה יהיה מפורסם ועם פירסומות אזז לך על זה בלי לחשוב פעמיים!
קח בחשבון שאם אתה רוצה אתר "יוקרתי אתה צריך דומיין co.il
ושרת פרטי על חברה מוכרת ומהירה....
בקיצור אני אומר לך על זה!
בהצלחה!
קרא חוקי חתימות
חח נראה לך
להשקיע 1300 שקל על אתר?!?!?!
אתה מוזר
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה לא ברור שהוא מזיין בשכל ?
זה הימור..
אם אתה חושב לנכון ומסיק מסקנות שבסופו של דבר יוצא משתלם אז אודרוב..
אבל תחשוב לא רק על התיכנות אלא על קהל היעד
תעשה סקר שוק, מי יישמתש בזה באם יהיה דבר כזה..
כי אתה עצמך זה לא אינדיקציה..
למשל אני- מעניין אותי רכב לדוגמא- תפתח אתר אני אכנס ואשרוץ בו כל היום כל עוד יש משהו חדש ועדכני להעביר לי.
איתי ביחד יש עוד למשל 1000 איש שחולים על הקטע וגם הם ייכנסו ויישרצו בו..
אבל- יש אבל אחד גדול..
1000 זה כלום
בפורום ממוצע יש יותר משתמשים פעילים/ וצופים בפורום..
תעשה את השיקולים שלך ותוסיף לעלות הראשונית של פיתוח מערכת כזו גם את התחזוקה שלה במידה ויש צורך להמשיך ולהוסיף/ לשדרג לפי צרכים משתנים מעת לעת..
תוסיף לזה את השרת שבו יהיה מאוחסן.
את התעבורה- לפי צפי קהל..
וכמובן כתובת אינטרנט קליט במיוחד!
כמו וואלה
YNET
NANA
וכל שאר הירקות..
והעיקר- בהצלחה!!!
שמע 1300 שקל בעיקרון זה לא הרבה כסף לאתר תלוי איזה יש אתרים שהם אתרים יצוגיים של נגיד עסקים שיכולים להיגע לסוכומים של אלפי שקלים מבין ? השאלה היא מה סוג האתר זה יכול להיות שאתה יכול לעשות כסף מהאתר כמו פירומות אם אתה אומר שהאתר יכול לתפוס כמו שצריך אתה יכול לעשות הרבה כסף סתכל על אתרים גדולים אחרים כמה הם מרוויחים ואני לא מדבר איתך על הגדולים שאתה לא תגיע לרמה שלהם כמו גוגל או נענע או ואללה תסכל על אתרים קטים שכמעט כולם מכירים כמו נגיד האתר www.a.co.il או www.nagzol.co.il או כל מי אתרים כאלה שכולם מכירים מבין?
נו אז פתח אם אתה כל כך בטוח שזה יצליח
מצחיק שאתה חושב על זה בכלל =\
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
אני במקומך, הייתי מתעניין בצעות של חברות פרסום... אומר להן על מה האתר ואולי הן ילכו איתך וישר תקבל כסף...
תתיעץ עם אנשים על הרעיון שלך
יכול להיות שלך זה נראה משהו ממש טוב שבטוח יעבוד
אבל בעולם האמיתי זה פשוט יהיה - עוד אתר..