היום המישחק של ישראל דנמרק נקווה שישראל תנצח למרות שיש לה סיכוי מאוד קטן לנצח וגם אין לה את כל הסגל אבל בעזרת השם ננצח שם
היום המישחק של ישראל דנמרק נקווה שישראל תנצח למרות שיש לה סיכוי מאוד קטן לנצח וגם אין לה את כל הסגל אבל בעזרת השם ננצח שם
|
|
המשחק כל כך לא חשוב שזה ייגמר 0-0 ואולי ניצחון לדנמרק.
להזכירכם לפניי כמה שנים בהצלבה הפסדנו להם בסיכום שניי המשחקים 8-0.
נכון אבל השנה ישראל יותר הרבה יותר טובה וגם יש את קשטן שהוא המאמן הכי טוב שיש בארץ ועכשיו הוא יכול לעזור לישראל אני אומר שננצח
לא אין את קשטן, לא סתם אומרים שזה משחק הפרדה מגרנטנכתב במקור על ידי ziv
גרנט הוא עדיין מאמן הנבחרת והיום זה משחקו האחרון, קשטן הוא עדיין מאמן הפועל ת"א אז מה הקשר שיש את קשטן...
זה עם גרנט אחי.נכתב במקור על ידי ziv
ותראה לי דבר אחד שישראל השתפרה בו.
אוקיי,ף שיחקנו בצורה מכובדת מול הגדולות, אךל זה עזר לנו לעלות למונדיאל ? לא, כי אנחנו פריארים שלא הצלחנו לנצח אותם איך שהם נראו בישראל.
אויייש זה היום?! איזה מרחף אני!! חחחח חשבתי זה מחר... מזל שראיתי את זה פה... דרך אגב איפה זה משודר ובאיזה שעה?
למי שלא ידע,היום זה משחק הפרידה מאברם גרנט.
נקווה שהנבחרת תתן לו מתנת פרידה יפה בדמות ניצחון.
חוץ מזה שהמשחק לא ממש מעניין כי המוקדמות יורו עוד רחוקות והרבה ישתנה בנבחרת עד אז.
גרנט מקווה לנצח היום הוא רוצה שכולם יזכרו אותו לטובה כי אם הוא יפסיד כולם יגידו שהוא מאמן דפוק ולא יודע לאמן אבל אם הוא ינצח כולם יגידו שהוא היה מאמן טוב וחלק אולי גם חבל שהוא עזב כולם יזכרו אותו לפי המישחק האחרון שהוא אימן
למה לנעול?
למה גנרט סתם מנסה להרוס לעצמו?למה להעלות את ארבייטמן?למה???????????????????????????????
נכון אתה צודק גרנט דפוק מה הוא מעלה את ארבייטמן ביגלל זה זה המישחק האחרון שלו בניבחרת הוא חרא מאמן לא יודע לאמן שקשטן יהיה הוא כבר יסדר את הניבחרת קשטן יודע לסדר את השחקנים על המיגרש גרנט את מי שהוא רוצה הוא מעלה בלי לחשוב מה הדרך מישחק שלו גרנט חרא מאמן ויותר טוב שהוא עזב את הניבחרת זה יעזור לנו