ליאור, מה עשית ממני, אין לי כזה ידע רחב בציוד דיג'יי, פעם הבנתי כי יותר עניין אותי עכשיו אני כבר לא הכי מבין בזה.
אקיצר, אני אגיד לך מה שכן אני יודע, הרבה אנשים מתלוננים על הסאונד של הברינגר DJX700, וגם ברינגר לא בדיוק החברה הכי חזקה ואיכותית בתחום, ככה שאני מציע לחסוך עוד כסף לקנות מיקסר של חברה אמינה יותר וטובה יותר כמו פיונייר, ואם כבר אז DJM500/600 שהם בעצם המודל שלפיו בנו את הברינגר DJX700, אבל מה לעשות שאת ההבדל ביניהם אפשר לראות עוד בחנות, במחירים.
אבל לי לא יצא לנסות את הברינגר, ככה שאני אומר לך ממה שאני שומע מאנשים ולא מניסיון. יכול להיות שיש הרבה אנשים אחרים שאצלהם אין להם בעיות איתו בכלל.
אני אישית יש לי Behringer VMX300, מיקסר נחמד, מחזיק אצלי כבר שנתיים אבל יש לו בעיות בקטנה יכול להיות שזה מאבק, כי ככה אני לא משתמש בו כל כך הרבה שיש לו סיבה להיהרס.
בקשר למיקסר השני שאמרת DJM 300, נראה מיקסר נחמד, חבל שרק שני ערוצים, אבל לא כזה חיוני שיהיה לך עוד כל עוד אין לך עדיין קומפקטים ואתה לא יודע אם אתה צריך עוד.
שמע בתכל'ס אני רק נותן לך חוות דעת, אני לא רוצה להגיד לך דברים שאנילא יכול להיות בטוח בהם ב100 אחוז.
מממ יש מקום שיכול לעזור לך יותר ממני, אבל אסור לפרסם, אז דבר איתי במסנג'ר אני אתן לך לינק לשם.
bboyshor@hotmail.co.il
בהצלחה.
Shor.