4-0
כבוד לקאנונים של קאנון
אני כבר מת לראות יציע העיתונות יום שני
4-0
כבוד לקאנונים של קאנון
אני כבר מת לראות יציע העיתונות יום שני
|
|
יאללה 4-0 איזה אפסים המכבי האלה...
ועוד לא תגידו שיחקו הרכב 2-3 הם עלו בהרכב עם כל התותחים!!
אין מחר שני המאמנים הזרים בישראל הולכים הביתה(או לפחות צריכים ללכת הבייתה).
שניהם פשוט מושפלים....והמשחק של מכבי עוד לא נגמר...ולפי איך שזה נשמע יש מצב עכו תוקעים להם עוד אי זה חתיכה שתיים
האמת 1-0 זה גם בושה
אבל 4-0 זה מוגזם
במילה אחת
הומואים
מכבי כמובן
http://www.atraf-f.net/showthread.php?t=76659
http://www.atraf-f.net/showthread.php?t=91248
http://www.atraf-f.net/showthread.php?t=91500
סתכלו באשכולות האלה בערך מתחילת העונה
2 מהם אני פתחתי אחד של רביד
שם הסברתי ונימקתי ואפילו תיארתי מה יהיה עם מכבי ת"א של העונה כמובן שכול האוהדים ישר קפצו עליי אמרו שאני טמבל שאני לא יודע מה אני אומר ועכשיו אני יכול להגיד להם במחשה וחיוך גדול ורחב:"אמרתי לכם"!.
כול ההר הזה הפך לעכבר כזה קטן
תקראו תקראו חבר'ה אפילו תקפיצו נעלה את הדיונים האלה שוב...
תראה אלירן שאתה אוהד את הקבוצה אתה מנסה לאמין שזה לא יקרה ככה למרות שבראש אתה יודע הלב לא מסכים . .
וזה לא מפתיע אותי מה שקורה עכשיו מכבי עשו השנה כל טעות אפשרית נקווה מאוד שלוני ילך הביתה ויעיפו את כולם הביתה ויתחילו מחדש כי ככה מכבי תל אביב לא תתקדם בטח שלא אם מאמן שיכול להצליח במנג'ר ..
Indianapolis colts Champions!!!
אין דבר כזה לוני ילך הבייתה.
הוא ימכור הכי הרבה 51% ממכבי , וזה גם בקושי כי הוא לא מעוניין למכור תאחוז שיפריד אותו מלהיות הכוח הדומיננטי במכבי ,
אבל בואו ותסבירו לי איזה קבוצה , עם מחלקות נוער כאלו מפותחות , עבר היסטורי כזה (בשנה כזאת חשובה ) , כל כולה מנוהל ע"י אדם אחד בשם אלי דריקס , הלא שלו.. זה פשוט הלא האחרון ללא עוררין , וכן שלו מסמל טעות נוספת במערכת של אדם אחד , עוד בובה בסבך החוטים שהסתבך של לוני , ועל לוני היום קראתי בעיתון משהו שת'אמת לא חשבתי עליו , תראו את שמעון מזרחי .. משהו קורה בקבוצה שלו הוא מתחיל להתפרע לאיים לצעוק ולהראות דומיננטיות ,וכשצריך הוא גם מגונן ויתן את הלב והגב בשביל הקבוצה..
אבל לוני - אין לו עמוד שדרה , הכל מתחיל אצלו , משחק לא טוב של מכבי = רצף וכדור שלג שלאט לאט גודל וצובר תאוצה , וכל פעם מכה אחרי מכה , קאנן כבר לא יאמן בארץ , מההתחלה ראו אצלו יותר דיבורים ובכדורגל הישראלי מי שמדבר .. נופל..
תראו איזה יופי קשטן שותק , ואיזה קבוצה הוא משאיר ללבייב . ומה קאנן משאיר לרכיב (שבעזרת השם יקנה נתח משמעותי במועדון בלי עין הרע טפו טפו טפו) הוא משאיר שלד בשם אבי נימני , זהו אבל השלד הזה נמצא פה כבר המון זמן.. ואף אחד לא יכול כבר לקחת עליו את הזכות,
ועכשיו מה נשאר לנו האוהדים?
תתמכו בקבוצה , בואו נסיים במקום מכובד , שנה הבאה בעזרת השם אנחנו נראה קבוצה שמנוהלת כמו שצריך , יהיו פה מאמנים עם תחת כשצריך שחושבים על כל הבעיות בקבוצה ולאט לאט הקבוצה תבנה מחדש , זאת תיהיה עונת המלפפונים של המאה .
בושה...ח...
1-0 דקה תישעים בסדר, 1-0 בסדר
אבל 1,2,3,4 בושה עכו היו יותר טובים לא גול פוקס
תשמע אני אוהד מכבי ונכון זאת באמת בושה אנחנו מפסידים לקבוצה שאף אחד לא יודע איזה שחקן משחק שם אבל אתה מגזים איזה כול התותחיםעם מי: נמני לא היה ברקו גם לא היה ( ואני לא כל כך רוצה שהוא ישחק אבל עדיין יש לו מסירות חבל על הזמן) גובאני לא שיחק וגם לא מיאלוף אז מי תגיד הגנה אני מבין התקפה הייתה זבל ודרך אגב אמרו שלוני מכר את הקבוצהנכתב במקור על ידי M&M
12p גאה להיות שייך
עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!