בכמה אני ימכור חרב B GRADE +10?
בכמה אני ימכור חרב B GRADE +10?
|
|
בטיטאן? עם כן.. אז בכלום.. אף אחד לא יקנה ממך.. תמכור לחנות..או תנסה לעשות את זה פלוס 16 ואז תחפש איזה פרייאר עשיר שיקנה את זה ממך בגלל שזה +16 חח
]
רציני?
ב-70 מילון ....
מלא עם זה היה GRADE A +10 ....
פבל זה B GRADE
תתפלאו אבל חבר שלי מכר קשת+8 בטיטאן בעד 100 מיליון זה אנשים עשירים רצח שפתחו דמות שניה
סבבה עם יהיה לו מזל :\ ענק! תנסה אני יודע.. :\נכתב במקור על ידי ron4ever
אני רק הצלחתי פעם אחד לעשות 16 זה על חרב DUSK אבל המזוייפת כאילו.. חח היתי מעושר נסיתי למכור אותה ב100 מיליון ואף אחד לא קנה.. אז לא יודע חשבתי +8 זה בכלל מי צריך את זה :\
]
תלמד להיות scammer :| אתה לא יודע אל תנסה לי יש ניסיון רב בזה קודם כל 100מיליון על דאסק זה כבר רואים שזה מזוייף ועווד בכלל +16נכתב במקור על ידי FreezeR
אני מכרתי את הגאסק שילד המזוייפת ב600 מילון הוא התחיל לבכות ואמר שיספר למנהלים אבל אמרתי הוא זה שאמר ללחוץ ok
![]()
![]()
ובקשר לחרבות אני מכרתי dual sls b grade +17 ב-180 מיליון אני הייתי פראיר כי זה היה יותר טוב מa grade !
![]()
כן כן אני הוא Dan1 האחד והיחידשיניתי כינוי
![]()
תלמד להיות SCARMMER דינו כמו כל דין עם תמשיך בסופו של דבר GM יעשה עלייך ויפתח יכתוב:נכתב במקור על ידי veronix
//admin
BAN ושיחקת אותה
ודרך אגב אתה קולט עכשיו שהצגת את עצמך בתור הבן האדם הכי זבל שיש נכון? חח..
כל הכבוד עוד כמה עשרות אנשים מישראל כמוך וכולם בשמחה רבה רבה נקבל חסימה מהאיפי מישראל חחיחיח איזה כיי זה יהיה
נערך לאחרונה על ידי FreezeR; 06-03-2006 בשעה 16:26.
]
חעיחחיעחיע ...
ובKASTIM כן יש GM ...
כמו שאמרתי בהודעה הקודמת.. אז חבר שלי עבד עליי.. מה יעשה :0נכתב במקור על ידי super boy
]