יש לי ויכוח קטן עם מישהו אני לא יגיד לכם מי אומר שכן ומי אומר שלא
אז יש או אין?
ואיך זה מתבצע?
יש לי ויכוח קטן עם מישהו אני לא יגיד לכם מי אומר שכן ומי אומר שלא
אז יש או אין?
ואיך זה מתבצע?
ספאמר בע"מ
|
|
יש גילגולי נשמות.
אממ איך זה מתבצע? אני לא בקיאה בגילגולי נשמות אבל זה קורה מתי שהקב"ה מחליט שנשמה צריכה לעשות תיקון על משו שהיא עשתה ואז ה' שולח שוב את הנשמה לעולם הזה בתוק חי, צומח ואפילו דומם כדי לתקן את עצמה.
הנשמה לא עשתה את התיקון שלה בעולם אז היא חזרה שוב לתקן ..
וזה קיים בטח
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
יש בין אדם לאדם .......
-------------------------------------------------------------------------------------------
-----* ~* ~הקב"ה אנחנו הילדים שלך ~* ~*
ORP מה הקשר ?
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
מה מה הקשר ?????נכתב במקור על ידי AvixTz
לפי האמונה היהודית קיים גילגול נשמות בן אדם לאדם ......![]()
-------------------------------------------------------------------------------------------
-----* ~* ~הקב"ה אנחנו הילדים שלך ~* ~*
מה בן אדם לאדם ?!?!
תסביר מה זה השטות הזאת ?! לפי היהדות אתה יכול להתגלגל בעץ אפילו אז מה הקשר אדם לאדם =\ ?
תודה
ד"א אני נצחתי בהתערבות
ספאמר בע"מ
קבל משהו שישתיק את זה שאתה מדבר איתו,
אתה חייב להאמין בגלגול נשמות.
גם קראו כמה מקרים שאנשים זכרו את העבר..
וגם זה נשמע לי הרבה יותר טוב מגן עדן וגהנום.
תחשוב על זה, אם אתה ילד רע, אתה הולך לעבוד אצל השטן |:
אם אתה ילד טוב, אתה עם כוסיות בגן עדן XD.
בולשיט!
איזה שטויות אתה מדבר זה הורג אותי זה מה ששמעת מחברים שלך ?!
אתה יודע למה זה בכלל גלגול נשמות ?
אז מה אתה מבלבל את השכל ?