Iron Man Match
קרב האיירון מן דיי נדיר כיום ב-WWE. בקרבות איירון מן ישנה הגבלת זמן, בדרך כלל של 60 דקות. המיתאבק אשר יצבור את כמות גדולה יותר של הצמדות או סאבמישנים על היריב יוכרז כמנצח של הקרב.
דעה אישית- בואו נחשוב...רעיון מעולה של קרב, יכול להימשך כמות זמן ארוכה, פוטנציאל לקרב מעולה אם יש מיתאבקים מצויינים...לסיכום? קרב שיכול להיות מעולה אם יודעים להישתמש בו.
קרבות לדוגמא שהיו:
HHH – כריס בנואה.
קורט אנגל – מייקלס.
Hell in a Cell
לאחר הדביוט של הקרב ב-1997 בקרב של שון מייקלס נגד האנדרטייקר, ה-HIAC הפך לקרב הנצפה ביותר בקרב אוהדי ה-WWE. מיתאבקי ה-WWE יודעים שהקרב סיים קרירות של מיתאבקים. בקרב זה הזירה מוקפת במבנה עצום העשוי מפלדה, מה שמביא לכך שהקרב הוא אחד מהאכזריים ביותר הקיים בהיסטורית ההיאבקות.
עם השנים הקרב היה המקום לאחדים מהקרבות האכזריים והמסוכנים בתולדות ה-WWE. אף אחד לא ישכח את 'מלך הזירה' 1998 כאשר האנדרטייקר זרק את מנקיינד [מיק פולי] מגג המיבנה על הריצפה למטה. ב-No Way Out 2000 קרב ה-HIAC, טריפס פשוט הטיח את פולי מגג המיבנה על הזירה.
דעה אישית- לסיכום...HIAC...קרב פשוט מעולה שאף פעם לא מאכזב אותנו, מספק לנו קרבות מעולים עם מתאבקים מעולים שתמיד מתרחשים ביגלל סיבות מצויינות. מקווה וזה ימשיך כך.
אבל למרות זאת אני אזכיר את הקרב של ארמגדון 2000:
ה'רוק' VS אנגל VS רקישי VS סטיב אוסטין VS אנדרטייקר VS טריפס. קרב גדול
וגם את הקרב HIAC האחרון שהיה, אורטון-טייקר שהיה לדעתי מוצלח ביותר אבל היה אפשר יותר...ללא ספק. לא ניצלו מספיק את פוטנציאל הקרב הזה, והקרב הזה בעצם הציל את ה-PPV העלוב הזה שהיה.
Hardcore Match
נו אז מה עשוים בקרב הארדקור? הארדקור! קרבות אלו ללא ספק לא מיועדים לבעלי לב חלש, לראות את המיתאבקים מאבדים כמויות אדירות של דם [. כמו כן אין מחסור בכלי נשק בקרב כזה. בדרך כלל בקרב כזה הזירה מוקפת בפחי אשפה, סולמות, מקלות, מטפי אש ודברים רבים נוספים אשר המיתאבקים יכולים להישתמש על ירביהם.
דעה אישית- אחלה, למרות שאני מיתנגד ממש לקרבות עם הרבה דם ךמרות שרובם הם המעניינים אלו קרבות טובים במיוחד ונקווה לראות כאלו בעתיד.
נוכל לצפות לקרב הארדקור אדג'-מיק פולי ברסלמניה הקרובה...מקווה שיהיה טוב.
Bra & Panties Match
ללא ספק קרב זה משגע את בני המין הזכרי.קרב זה הוא מיוחד של דיוות. המנצחת בקרב, היא לא הראשונה שמצמידה את היריבה אלא הדיווה הראשונה שמצליחה להוריד את החולצה והמיכנסיים של היריבה שלה.
דעה אישית- אחלה קרב, מעביר ככה את הזמן ומספק הנאה גם בPPV גרועים. למרות שקרב טוב אנאי לא חושב שצריך לספק לו יותר מידי חשיבות בתוכניות וכמובן שלא ב-PPVים.
למשל הקרב האחרון מהסוג שהיה ב-NYR, היה קרב דיי נחמד
Boiler Room Brawl
ולסיום...קרב שאני בעצמי לא שמעתי עליו לפני זה. קרב ה'קטטה בחדר דוד החימום' כמעט ולא קיים ב-WWE של היום. קרב זה הכניס כלי נשק חדשים לתוך קרבות, הקטטה בחדר דוד החימום נעשה כדי להשיג חפצים כגון סולמות וצינורות פלדה לתוך הקרב. כמו שהשם של הקרב אומר, הקטטה בחדר דוד החמים מיתרחש בחדר דוד החימום . המנצח הוא בדרך כלל האדם הראשון שיוצא מתוך החדר.
דעה אישית- כאדם שבחיים שלו לא ראה קרב כזה [אני חושב] אני לא יכול לומר הרבה חוץ מזה שהרעיון נורא נחמד אבל גם לקרב כזה אין ליחס הרבה חשיבות.
תהנו!!!!
שיהיו עוד קרבות אני יעדכן!

ציטוט ההודעה