שמתי לב שאני לוקח דברים קל מדי כאילו מבחנים גרועים, בעיות עם משפחה וחברים,כאילו כל דבר רע שקורה לי לא מזיז..או כי יש לי עודף אופטימיות [[[[[]]]]] או כי אני בנאדם דפוק ולא רציני..זה בעיה או שיש לי בעיה במוח??
שמתי לב שאני לוקח דברים קל מדי כאילו מבחנים גרועים, בעיות עם משפחה וחברים,כאילו כל דבר רע שקורה לי לא מזיז..או כי יש לי עודף אופטימיות [[[[[]]]]] או כי אני בנאדם דפוק ולא רציני..זה בעיה או שיש לי בעיה במוח??
|
|
לפעמים זה טוב לא לקחת הכל ללב ולשכוח שמבחנים רעים ומצב רע עם חברים ומשפחה, אך עם זאת צריך לשים לב ולהתחיל להשקיע וללמוד למבחנים, לנסות לוותר, לסלוח ולהתחבר שוב אל חבריך ומשפחתך.
טוב מאוד להיות אופטימיסט ולא לקחת הכל קשה, כי אחרת החיים יהיו דכאוניים, אבל צריך לקחת את הדברים בפרופורצייה וללמוד מהם.
קח את עצמך בידיים - בהצלחה.![]()
פרופורציה בחיים(שלי לפחות..)בטח שיש..ו סלחן וכל הדברים האלה שרמשמת לא חסרים אצלי..אני מתכוון...זה טוב לחיות בבועה כזאתי??נכתב במקור על ידי Knuffles
זה היבט די יפה, אבל לא צריך להגזים.
כאילו, זה לא בריא וזה לא טוב לקחת כל דבר ללב ולבכות עליו, אבל בכל זאת צריך לעשות עם הדברים הפחות טובים דברים על מנת לשפרם.
אין לך שום בעיה במוח
יש מצב שזה עודף אופטימיות..
שמע.. אופטימיות זה טוב
אבל עד גבול מסוים..
מילא מבחנים.. נכון.. זה על הזין.
אבל בשלב מסוים זה לא יהיה טוב..
איזה כתה אתה?!
אם אתה בתיכון.. אז זאת כבר בעיה כי יתחילו לך הבגרויות..
ואם אתה לא תשקיע זה חבל..כי בסופו של דבר תעודת בגרות זו ה-תעודה
שאתה צריך כדי להתקבל לכל מקום..
אז נניח ולא תלמד בתיכון.. לא תשקיע..
אח"כ אתה תסבול.. כי תצטרך להשלים אותה..
וזה יהיה אחרי צבא.. וזה ביזבוז ענקי של זמן וכסף.. חבל..
בכל אופן..
תמיד חשוב לקחת דברים בפרופורציות..
אפילו שאתה אופטימי..
תחשוב מה חשוב לך.. מה זה מה שם..
וככה תיקח דברים בפרופורציות.. יחס מסוים..
כי הכל תכלס תלוי בגישה !!!
למה שתיהיה לך בעיה?
אבל לפעמים צריך להיות מודע למציאות ולדעת שיש לך בעיות.. אולי לא להתייחס אליהן רציני אבל צריך לטפל בהן.. ולא להגיד
אה טוב נכשלתי
אה טוב הוא כועס עלי.. בקטנה
זה דבריםש אמורים להזיז לך.. לפחות לדעתי
זה לא בעיה זה גישה אם זה מפריע לך תראה מה לעסות!
לאלאלא הבנתם או שאני לא הסברתי נכון(כנראה..)..בלימודים זה פעם ב- קורה שאני מקבל ציונם גרועים למרות שאני לא לומד או משו כזה יש לי ציונים סבירים כאילו 75+ הרוב 80+ אבל זה קצת מפריע לי שלציונים הלא טובים לבעיות שהם לא רק בלימודים אני לא מתייחס כאילו אני מתעלם..וכן אני בתיכון..טוב בכל אופן..הבנתי שאתם לא תוכלו לעזור לי רק נתתם לי ידע על המצב שלי...ותודההD=נכתב במקור על ידי Beauty_Angel
אם זה קשור לדברים קטנים כאלונכתב במקור על ידי SyNtaX
ולא רק בלימודים..
אז אני פשוט אגיד לך את מה שאמרתי לך מקודם.
הכל תלוי בגישה..
אתה חייב להפסיק עם זה..
לפעמים זה טוב להיותא ופטימי.. אבל לא יותר מידי..
אל תהיה אדיש לדברים..
וואלה גמני ככה חחח
זה טובב יהיה בסדר
על איזה בועה אתה מדבר לעזעזל??נכתב במקור על ידי SyNtaX
כל אחד אבל כל אחד חי בבועה משל עצמו.
זה טוב מאוד מאוד שאתה לא לוקח כלום ברצינות
זה חוסך הרבה כאבי ראש
אבל בכל זאת אתה צריך לעשות משטוב בישבילך ולהגשים את הרצונות שלך , ואת זה אתה לא צריך לקחת בחפיף
מה אתה גנוב זה בן זונה הגישה שלך גם אני ככה בדרך כלל...שמח וחושב שהכל יהיה בסדר ואם המורה מעיפה תי החוצה זה לא מעניין תי אני תמיד חושב שהכל לטובה...כנראה לא הייתי צריך להיות באותו שיעור כי הוא לא מעניין...
ותאמת אני כל הזמן שומע מזרחית ושירי דיכאון ואני נשאר שמח לא ידוע איך (טפו טפו טפו) מלא אמרו לי שצריך להיות מוכשר כדי לעשות את זה חחח...אבל אל תדאג אחי זה גישה בת זונה יהיה בן זונה מחר ומחרתיים יהיה בן בן זונה !
אם ככה אז אני כמוך עם בעיה במוח כי גם אני ככה אני לוקח הכל בקלות אחי בוא נפתח אגודת בעיה מוח חח סתם פשוט יש דברים שחייבים לקחת ברצינות ואני עושה את זה אבל כל השאר אני זורם חופשי אין בעיה לזרום זה טוב![]()
"את כתבת לי מכתב פרידה
איך עזבת אותי ילדה
ועכשיו אני לבד
"ואת איתו שם יד ביד
"אין לי מזל באהבה
כל חיי רק אכזבה
עוד לא מצאתי אהבה כנה
גם את פגעת לי בנשמה"
לי זה ליפעמים זה קורה זה מעצבן אחרי הרבה זמן