שמעתי שצריך לצאת GTA חדש איך קוראים לו ומתי הוא יוצא למחשב?
|
|
אממ אני לא יודע מתי, אבל לפי מה שהבנתי זה יהיה ה-GTA האחרון...
מה אתם מדברים אין על אייקון הוא אחד הזמרים הטובים בעולםםם
by zaneva
לא ממש כאילו כן זה יהיה האחרון אבל אני ראיתי שאמרו שאחרי זה חברה רוצה להוציא משהו דומה לא יודע מה אבל זה יהיה עוד כמה שנים אז אין עוד הרבה מידע
זה האחרון שיצא אחרי ה san andreas וזה בדוק אבל יש חברה קטנה שאף אחד לא מכיר שתוציא משהו יותר טוב ששם יהיה אפשר למלות דלק והכל אבל זה יהיה עוד כמה שנים
לדעתי לעשות משחק עד כדי כך ריאלסטי זה כבר מטומטם כאילו מה כל פעם נצטרך למלות דלק?!אני לא מצליך להבין מה כלכך מהנה בזה מה יהיה הדבר הבא לעשות כביסה?!...כל הרעיון של המשחק זה לרצוח ולעשות משימות מגוונות ומעניינות...הקטע עם החדר כושר בסאן אנדרס היה נחמד ואהבתי אותו אבל יש גבול..נכתב במקור על ידי ziv
זה לא ברמות שאתה מכיר אבל כן זה ריאליסטי עד רמה של דלק,זה הולך להיות משחק חזק ביותר...הרבה יותר אופציות והם מוסיפים מנוע גראפי אחד החזקים ,
שמעתי על זה אבל ככה על רגל אחת חוץ מזה שהמשחק הזה יקח לו עוד שנה +- רק להוציא טריילר אז יש מה לחכות
יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה
סייג לחכמה שתיקהנכתב במקור על ידי Aviv&Silkroad
כל פעם אומרים האחרון, ואז הם רואים את ההצלחה שלו ומוצאים עוד אחד.
תפסיקו לחרטט זה הכל שמועות...סן אנדראס יצא רק לפני איזה חצי שנה תאמינו לי שרוקסטאר עוד לא פירסמה כלום על המשחק הבא שלה במיוחד לא דברים כמו למלא דלק בעצמך
הם חרשו על זה
בכלל
GTA 2 וVICE CITY היו היחידים שאהבתי,
GTA 2 פשוט היה משחק גדול היית עושה קודים ומביא פקקים ענקיים מפוצץ מכוניות בשרשרת והורג ת10 אנשים האלה שהולכים ביחד
VICE CITY היה שיפור גדול מGTA 3 שלא עבר ממש יפה לתלת מימד והיה את כל המשימות והיה השקעה
SA פשוט גרוע הגרפקים בקנאטים וכל המקשים האלה המשחק גורם לך לחשוב שאתה עושה לו טובה שאתה משחק בו