אפ יענתו אני משחק בקבוצת כדורגל
ואני יושב על נרגילה נגיד על כלפעם 10 11 שחכטות זה יכול לפגוע לי בכושר
או שזה יענתו עובר?
אפ יענתו אני משחק בקבוצת כדורגל
ואני יושב על נרגילה נגיד על כלפעם 10 11 שחכטות זה יכול לפגוע לי בכושר
או שזה יענתו עובר?
|
|
באיזו תדירות אתה מעשן?
מצד אחד, כל שאכטה מזיקה, מצד שני, אם זה באמת "פעם ב.." אז אין סיבה שזה יפגע לך בכושר בצורה שתפריע לך
כל שחטה יענטו מזיקה אבל באופן שלא תרגיש במיוחד שאתה מתאמן אבל 10 או 11 זה יותר מסיגריה וסיגריה בשבוע מזיקה...
לדעתי עדיף שתפסיק לעשן או שתוריד במינון ותעשה שחטה שתיים בישביל להיות ככה עם החברה באווירה
תשובה הכי דפוקה ששמעתי גיא תסתם מזיין לו תמוח
תראה בעשן שאתה שואף יש פיח שמצטבר על הנאדיות של הריאות מה שמפריע לחילוף החומרים
בוא נגיד שכל שכטה שתיקח מה שבטוח לא תועיל.. רק תזיק אבל תזיק בגודל מזערי שלא תרגיש
אם תיקח 10 11 שכטות או סיגריה בשבוע זה לא יפגע לך בכושר בדוק אבל תשתדל לא לעלות במינון
בעיקרון כל שאחטה במזיקה במידה מסויימת,אבל בגלל שאתה עושה הרבה כושר אז אני מניח שהריאות שלך מצליחות להתנקות,אבל קח בחשבון שזה מוריד לך בהרבה את הכושר יחסית למה שהיית יכול להגיע.
יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3145694,00.html
אוהד(ניגה) תקרא ותחזור לתת תשובות באטרף+
אני מעשן פחות מפעם בשבוע פעם בשבעויים וזה באמת יענתו יכול לפגוע לי בכושר שאני יתעייף יותר מהר וזה ?
אה ושחכתי להגיד גם עוד פרט חשוב אני בן 14 וחצי
קודם כל גיא כתוב סיגריה אחת עד ארבע סיגריות ליום
דבר שני מדובר על הסיכוי לחלות בסרטן ולא מדובר בכלל על הכושר הגופני, זה 2 דברים שונים
פגיעה בכושר גופני זה בגלל הצטברות הפיח וסרטן זה גרימת מוטציה מהחומרים המזיקים שנמצאים בעשן
אז קודם כל סרטן בריאות הוא כתוצאה מהתטברות של פיח וזפת מהסיגריות למשך זמן וההצטברות הזו יוצרת גירוי לחלקי הגנים האונקוגנים שגורמים לסרטן
נו מה זה משנה אבל?? הוא לא שואל אם הוא יקבל סרטן הוא שואל אם זה יפגע לו בכושר הגופני
קיצר גיא חאלס לזיין לילד תשכל ולהכניס אותו לסרטים, אם תעשן סיגריה בשבוע או תישב על ראש אחד של נרגילה עם חברים לא תירד בכושר