בקיצור אמרתי לו איך אני מתאמן והכל
שאלתי אותו בקשר לאבקות למינהם
בקיצור הוא העיף תי קיבינימט ואמר שאני משוגע ויש לי בעיות אכילה
חחחחחחח
"יש לך תסמונת הפרעות אכילה , זה עדיין לא אנורקסיה או בולמיה אבל עדיין יש לך בעיה"
ואני עונה לו : "פסדר אני לא רחוק"
בתאחלס לא בא לי לאכול ויש מצב שאני לא אוכל כלום חוץ מארוחת בוקר ביום
בקיצור צחקתי איתו והכל ואמרתי לו שאני בערך 3 שעות ביום במכון והכל
ואמרתי לו מה אני אוכל הוא כמעט קיבל שבץ והוא אמר שבחיים שלך אל תיקח את האבקות כי זה הורס תכליות וזה לא מומלץ בגרוש ועדיף לך תאכל קוטג' או טונה
אז כל מי שחשב שאבקות זה דבר טוב וזה 100% טבעי זה ממש לא , דיאטן קליני מוסמך ע"י כללית בריאות אמר לי במפורש
אתה לוקח את זה אתה פוגע לך בהפרשות ההורמונליות הטבעיות של הגוף + פוגע לך בכליות כי זה הפרשות שונות לגמרי
נכון אולי תלא מרגיש את זה פיזי ואולי לבן אדם כזה וא אחר זה לא ישפיע אבל זה פשוט לא מומלץ וזה בכלל לא 100% טבעי
בקיצור הוא אמר שאני חולה בראש העיף תי קיבינימט ואמר שאני הורס לעצמי תגוף כי אני לא אוכל אחרי אימון פחמימות אלא רק חלבונים אבל אמרתי לו שאני אוכל בבוקר הוא אומר לא משנה תאוכל תזונה של 900 קלוריות ביום
ואתה צריך 2000
אמרתי לו תאכל אתה 2000 הוא הביא לי 5 ארוחות ביום אמרתי לו עזוב בחיית אני מתפשר על 1300 בקיצור הוא אמר בקצב הזה אתה תגיע לאישפוז אמרתי לו בכיף אינפוזיה זה דל קלוריות :]
בקיצור היה מצחיק לאללה אבל עדיין אני יודע שזה לא בריא אבל עדיין אין מה לעשות פשוט לא בא לי למה שאני אכניס בכוח
אז בקשר לאבקות ראו הוזהרתם לא מומלץ וסתם חרא
סטרואידים אין מה לדבר בכלל...

ציטוט ההודעה