יש לי שאלה שהרבה זמן מציקה לי
בימי התנ"ך, יושבי הארץ העיברים היו ממוצא אשכנזי או מזרחי?
ואל תתחילו להגיד לי שלא היה אז כזה דבר, כי חייב להיות שוני תמיד בין אזורי העולם
עריכה:
למישו יש אתר עם מידע על שמות משפחה ועל מקורות וכאלה?
יש לי שאלה שהרבה זמן מציקה לי
בימי התנ"ך, יושבי הארץ העיברים היו ממוצא אשכנזי או מזרחי?
ואל תתחילו להגיד לי שלא היה אז כזה דבר, כי חייב להיות שוני תמיד בין אזורי העולם
עריכה:
למישו יש אתר עם מידע על שמות משפחה ועל מקורות וכאלה?
נערך לאחרונה על ידי yarin4444; 15-03-2006 בשעה 16:30.
|
|
העיבריים?היו ממוצא ישראלי,אבל תלוי באיזה תקופת זמן אתה מסתכל,בתקופת משה היינו 210 שנה שמה אז אני מניח שהפכנו למצריים ואז עלינו לארץ ניהינו עבריים
יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה
זה מה שאני חשבתי...נכתב במקור על ידי A-41
גם אני חושב ככהנכתב במקור על ידי A-41
כמו שאמרו לך ..
ברגע שנמצאנו במקום כלשהו בתקופה כלשהי הפכנו לסוג של אנשים אחריים ..
אבל היינו הרבה ..
כרגע אנחנו ישראלים =] [עבריים]
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
הקטע של האשכנזי והמזרחי בא רק אחרי שהגלו אותנו, ככה שלא היינו משום עדה, היינו עבריים\ישראלים...
‘Forward, the Light Brigade!’
Was there a man dismay’d?
Not tho’ the soldier knew
Some one had blunder’d:
Theirs not to make reply,
Theirs not to reason why,
Theirs but to do and die:
Into the valley of Death
Rode the six hundred
התשובה עייברים לא נכונה כ''כ, מכיון שיש עייברים לא יהודים (כמו שיש מראוקים שהם לא יהודים.) אז לכן אין להגיד את עדתינו הקודמת לעיברים
מזה קשור, עבריים זה נכון בגלל שמהעבריים באו שתי הממלכות(יהודה וישראל), אז זה נכון שלא כלנכתב במקור על ידי ZeUs
מי שעברי יהודי, אבל כל מי שיהודי(חוץ ממי שהתגייר) הוא עברי...
‘Forward, the Light Brigade!’
Was there a man dismay’d?
Not tho’ the soldier knew
Some one had blunder’d:
Theirs not to make reply,
Theirs not to reason why,
Theirs but to do and die:
Into the valley of Death
Rode the six hundred
התגייר זה להיות יהודי ..נכתב במקור על ידי SoldierOFortune
אתה מתכוון ל"התנצר" אבל גם זה לא משנה יהודי ..
זה משאיר אותו יהודי עם מעשים רעים יהודי אי אפשר לשנות .
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
רובנו בכלל לא יהודים,צר לי לאכזב אותכם,יהודים הם האנשים שבאו משבט יהודה,בשום מקום בתורה אנחנו לא מוזכרים כיהודים רק בעקבות השואה וכל מעשה הנאצה נגדנו התחזקה המילה יהודי או יותר נכון JEW משהו כזה לא בטוח איך כותבים את זה,אנחנו תמיד היינו ומתיד ניהיה עיבריים,יהודי זה בגלל התפצלות ממלכת העם לישראל ויהודה שיצרה סוגייה שמלווה אותנו עד היום ,האם אנחנו יהודים או עבריים?אז חלק הם יהודים שמאמינים בתורת משה וכל השאר הם עבריים שמאמינים בתורת משה,
אין כל כך הרבה משנה בין יהודי לעברי חוץ מזה שהם באו ממלכה שונה אבל עם אותם אמונות.
יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה
אחי זה אני!
סבתא שלי כל הזמן מספרת לי על איזה מלא דורות שאנחנו בארץ ואנחנו המשפחה היחידה שלא הוגלתה מישראל יהודה משו כזה
יש בינינו יהודים משבט יהודה ! אל תכליל והרוב אני לא יודע אם זה יפתיע אותך זה רובנו יהודים ...
השאר זה ישראלים [מישראל [כל השבטים האחרים]
תבדוק את זה A41
אם תקרא לי אביחי זה גם זה יהיה בסדר :-)
אין פה מה לבדוק,תראה לי מקום אחת בתורה שכתוב "יהודי"אוקיי?
כאילו אין מצב שפתאום בתורה היינו עבריים או בני ישראל פתאום יהודים?נראה לך הגיוני וכזה פשוט?
יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה
אנחנו צאצאי אברהם אבינו והוא היה במקור עובד אללים אמורי אז אנחנו מוצאנו מין האמורי
2 דברים ..
קודם כל אביחי אנחנו משבט יהודה ישראל הוגלו בגלות הראשונה והתבוללו עם השאר אנחנו אומנם גם "התבוללנו" אבל עם יהודה שזה אחים שלנו ...
שאנחנו בעצם אותו עם .. ישראל אין הרבה מקומות שנמצאים "שבט מנשה" ועוד כמה אומרים שהם באפריקה וכו' ..
אולי הלויים והכהנים הם השרידים האחרונים משבטים אחרים ..
שגם הם לא ממש "טהורים"
2.FaceLess מה זה השטויות האלה ?! בלי שום מקורות ?
אזהרה