קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 25-08-2009, 20:16
  2. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 06-04-2009, 23:55
  3. [דיון] האם רנדי אורטון חוזר?
    על ידי -iDo- בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 10-10-2008, 13:40
  4. קצת על רנדי אורטון
    על ידי Dock בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 21:55
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

[דיון] רנדי אורטון

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

ברירת מחדל [דיון] רנדי אורטון

הפרופיל של רנדי אורטון:

שם אמיתי: רנדי קייט אורטון
    משקל: 111 קילו
    גובה: 1.93 מטר
    תאריך לידה: 1 באפריל 1980
    מקום לידה: נוקסוויל, טנסי
    מקום מגורים: סנט לואיס, מיזרי
    בכורה בהיאבקות: 2000
    פינישר: אר.קיי.או (RKO)

כמה עובדות על רנדי אורטון:

רנדי הוא אחד משלושה מתאבקים שהם דור שלישי בהיאבקות, השניים האחרים הם הרוק וצ´אבו גררו.
    הפינישר של אורטון הוא על שמו: RKO = Rnady Keith Orton
    רנדי אורטון הוא אלוף העולם הצעיר בכל הזמנים, רק בהיסטוריה של הWWE. ב1984 קרי ואן אריק זכה באליפות העולם של הNWA כשהוא צעיר מאורטון בחודש אחד.
    רנדי אורטון הוא אלוף הבין יבשתי השני הצעיר בכל הזמנים, לפניו ג´ף הארדי שזכה בתואר כשהוא צעיר מאורטון בכמה חודשים.
    מצב משפחתי: רווק. יש לו אחות בקי, ואח נתן.
    סרטים אהובים: מטריקס, לב אמיץ.
    מוסיקה אהובה: מטאליקה, אוזי, פנטרה, לד זפלין.
    סדרת טלויזיה אהובה: סאותפארק.

רנדי אורטון:

רנדי אורטון הוא האלוף העולם הצעיר בהיסטוריה של הWWE ללא ספק אחד האלופים הטובים ביותר.
    ללא ספק הוא הצלחה ענקית של הWWE, הוא גם היה האלוף הכי צעיר, גם היה עם המתאבקים הכי מנוסים, ובוא
    נאמר שגם הם אלה שקידמו אותו, ואני מתכוון לאבולציה. רנדי אורטון הפתיע את אנדרטייקר בקרב מול שלו מול ג`י בי אל לאחר RKO. רנדי אורטון הודיע שהוא עבר לסמקדאון בדראפט והוא מתכוון להתנקם באנדרטייקר והפעם באמת להוסיף אותו לרשימת האגדות המחוסלות.

לאחר שעבר בדראפט לסמאקדאון,רנדי הופיע בסמאק ה28 ביולי ועזר לJBL לנצח את טייקר בכך שעשה על טייקר את הRKO.כעבור שבוע אורטון קרא תיגר על טייקר לקרב בסאמר סלאם,טייקר נענה לקרב.

בתוכנית סמאק שלפני סאמר סלאם טייקר הופיע בזירה אחרי הניצחון של אורטון על בנואה כדי לקטוע את החגיגות של אורטון,שתל אותו עם צ´וק סלאם ושלח לו מסר שזמנו יגיע בעוד 3 ימים.
    הקרב בין השניים בסאמר סלאם נגמר לטובת אורטון אחרי שניצח בעזרת אביו,בוב אורטון.

בסמאק ה9.9 טייקר מגיע לזירה ומדבר על רנדי אורטון ושהזמן שלו הגיע. אורטון נכנס לזירה יחד עם אביו והוא מציע לטייקר צ´ק גדול של 1416 דולר כדי שיפרוש. טייקר שרף את הצ´ק לאחר שפגע בו ברק.

בסמאק ה16.9 נקבע קרב בין טייקר לאורטון,בקרב עצמו טייקר השיג את הניצחון למרות עזרה מצד אביו של אורטון,בוב אורטון.
    בסמאק ה23.9 האורטונים הגיעו לזירה כדי לדבר על טייקר. אורטון התייחס לכך שאומנם הקברן השיג את הניצחון בספירה בשבוע שעבר אבל הוא ניצח אותו מנטלית. אורטון הבטיח שבקרוב המורשת של הקברן תיקבר לעד ולאחר מכן טייקר יצא מתוך הארון וזרק אותו עליו.
    באותה תוכנית הוכרז קרב לנו מרסי,האורטונים מול הקברן בקרב ארון מתים.

בתוכנית סמאק של לפני נו מרסי נקבע קרב בין האורטונים לבין רודי פייפר,פיפר ניצח בעזרת הגונגים של טייקר. לאחר מכן יצאו דרואידים עם ארון מתים גדול ועשו את דרכם לזירה כשהקברן מופיע על המסכים ומבקש מהם להציץ בארון שנבנה למענם ובתוכו אנשים בדמותם.
    הקברן לאחר מכן הופיע מאחורי גבם והבריח אותם מהזירה.
    הקרב בנו מרסי 2005 בין האורטונים לטייקר נגמר לטובת האורטונים בפעים נוספת,לאחר הקרב האורטונים שורפים את הארון.

בתכונית סמאק שאחרי נו מרסי רנדי התגאה במעשיו מנו מרסי, טען שלא יראו את הקברן שוב וסימן את המטרה הבאה - להפוך שוב לאלוף העולם,לאותו ערב נקבע קרב בין רנדי לאדי על המועמד מס´ 1 לאליפות העולם של בטיסטה,בקרב עצמו אדי ניצח כתוצאה מפסילה של בוב אורטון.
    בתוכנית סמאק שה11.11 נקבע לאורטון קרב נגד ריי מיסטריו בקרב העפלה לסדרת ההישרדות,בקרב עצמו ריי ריי ניצח כתוצאה מפסילה של בוב אורטון.
    ב13.11 אדי גררו נפטר,כתוצאה מפטרתו של אדי, אורטון נכנס לקבוצת סמאק נגד קבוצת ראו בסדרת ההישרדות.
    בסדרת ההישרדות קבוצת סמאקדאון(בטיסטה,אורטון,ריי,JBL ובוב לאשלי) ניצחה את קבוצת ראו(מייקלס,קרליטו,מאסטארס,ביג שואו וקיין).
    האיש האחרון שנשאר הוא לא אחר מאשר רנדי אורטון,רנדי ניפה אחרון את מייקלס,בסיומו של הקרב כל הרוסטר של סמאק הגיע לזירה והתחיל לחגוג עם רנדי,אבל אז נשמע גונגים,הדרואידים נכנסו עם ארון ובתכו היה טייקר. טייקר יצא מן הארון ועלה לזירה והעיף את כל מי שהיה שם,רנדי ביחד עם אביו ברח משם.
    הפיוד בין רנדי לטייקר עדיין נמשך,ועדיין לא ברור מתי הוא הסתיים,בינתיים נקבע בארמגדון קרב בין טייקר לרנדי הקרב יהיה קרב הל אין א סל! באותו קרב הקברן ניצח. לפני כחודשיים נערך הרויאל ראמבל ורנדי אורטון הוא זה שהיה המועמד לטייטל שוט לפני שאדי גררו ז"ל נפטר. רנדי נכנס כמס' 30 ברויאל ראמבל ובעצם נשאר אחרון עם ריי מסטיריו שניצח בסופו של דבר, אך כמו שאתם רואים כותבי הWWE לא ויתרו עליו ונתנו לו את ההזדמנות בNo Way Out!!! הוא ניצל את ההזדמנות ועלה כמועמד לטייטל שוט כנגד אנגל ברסלמניה 22. עכשיו לרגע זה אנדי אורטון נחשב לאחד האנשים הכי מוצלחיים והמון אנשים חושבים שמגיע לו גם את התואר השני שלו של אליפות העולם במשקל כבד במקום ריי. אנו(לפחות אני) מקווים שרנדי יקח את האליפות, ויהפוך לפייס!!! כמו שכולם יודעים בראו האחרון רנדי התערב ונתן לסינה RKO, הרבה אומרים שרנדי גם בגלל זה הולך לעבור לראו... אני מקווה לפחות שזה כן יהיה כן כי יהיה לו שמה מתחרים שאני רוצה שיהיו נגדו כמו מיק פולי, טרפיל אייץ', סינה, אדג', מאסטרס, מייקלס ועוד הרבה... הקטע הוא האם הWWE בעצם רומזים על כך שרנדי לא יקח את אליפות העולם במשקל כבד או שהם רומזים בכלל שחגורת האליפות תעבור לראו?.. המון היסוסים, המון השערות, והכי הרבה שמועות, אנו נחכה בסבלנות ונראה מה יקרה... ואני מקווה שרנדי יהיה אלוף העולם במשקל כבד החדש של הWWE!!!

זה הדיון שלי על אורטון, אבל מה דעתכם?
    האם לרנדי אורטון מגיע האפשרות לנצח ולקחת את אליפות העולם במשקל כבד?
    האם כדי שהוא יהפוך לפייס?
    והאם כדי שהוא יעבור לראו?

את כל התשובות תירשמו כאן, תהנו!!!

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של HLH
    שם פרטי
    l i r a n
    לייקים
    0
    נקודות
    -5
    משפט מחץ
    בוא אלינו לים

קודם כל תודה רבה על המידע...
    עכשיו לגבי רנדי אורטון... אני חושב שהוא מתאבק מצוין!
    ובהחלט מגיע לו את אליפות העולם עוד פעם.
    לגבי האם הוא יהפוך לפייס, אני חושב שהוא טוב גם כהיל אבל ניתן להתוכח על זה.
    ואם הוא יעבור לראו? אני מקווה בישבילו ובישבילנו, כי אנחנו נראה קרבות יותר יפים, בגלל שהמתאבקים שם יותר טובים..

משתמש כבוד האוואטר של Dave Grohl
    לייקים
    0
    נקודות
    1,211

הוא מתאבק די טוב... בזמן האחרון כל הקטע נהיה ממש מגעיל :| הוא עושה יותר דיבורים מאשר קרבות וזה די מעצבן.. ואם הוא יזכה באליפות ברסלמניה כנראה הוא יעשה פייס טרן :X
    Bring the Violence-

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    0

דבר ראשון...
    אחי כל הכבוד על ההשקעה!
    וכן לרנדי מגיע ההזדמנות לקחת את אליפות העולם ואני מקווה שהוא יקח אותה...
    וכן לשאר השאלות...
    כדאי שהוא יעבור לראו וכדי שהוא יהיה פייס...

משתמש מתקדם האוואטר של ToRnAdO
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    0
    נקודות
    200
    משפט מחץ
    The End Is Near‏

מתאבק מצוין!!!
    עכשיו הוא בתנופה

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יש לך תחת משעשע שמעמיד לי ת'פושע

תודה על המידע...
    הוא מתאבק טוב אבל עדיין יש הרבה כאלה ששונאים אותו והוא יותר דיבורים מאשר מעשים...ולא מגיע לו את האליפות...

Most Valuable User האוואטר של One Man Army
    לייקים
    5
    נקודות
    170
    משפט מחץ
    משפט מחץ

רנדי אורטון הוא הדור הבא של WWE
    בהחלט מגיע לו להיות אלוף עולם, אני מעדיף שהוא ישאר היל

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    2

לי יש בעיה עם אורטון...הוא מתאבק לא רע אבל נותנים לו הרבה יותר קרדיט והערכה ממה שהוא צריך לקבל...
    יכול ליהיות שאם הוא לא היה "אורטון" אז לא הייתי מצפה ממנו...אבל הוא לא מפריע לי בכלליות...
    מה שכן אני יכול להגיד זה שנתנו לו את החגורה בגיל מוקדם מדי,הוא לא היה בשל אבל אולי זה כדי "להכניס אותו לספרי ההסטוריה כאלוף הצעיר" הwwe מסוגלים לזה...אני לא רוצה לראות אותו בראו כי יש לו הרבה יותר פוטנציאל לקרבות טובים בסמאקדאון...אבל אני לא יכנס לדיון מה יותר טוב ראו או סמאק דאון...

משתמש מכור
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    משפט מחץ

וואי תודה אחי!
    אין הוא פשוט מלך!!!
    מאז שראיתי אותו הוא היה המתאק הכי טוב לדעתי!

משתמש מתקדם האוואטר של bensahal
    לייקים
    0
    נקודות
    0

הוא מתאבק אחד הטובים היום, אפשר להגיד היום בבטחון שהוא הדור הבא של הWWE.
    אגב
    RKO - Randy Knock Out

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:00.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,864 | הודעות: 8,173,451 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect