איזה רוסטר הייתם רוצים שיגיע לישראל ראו או סמאקדאון?
ראו
סמאקדאון
איזה רוסטר הייתם רוצים שיגיע לישראל ראו או סמאקדאון?
|
|
סמקדאון באים , והנה הרשימה המלאה כפי שהיה כתוב :
בהשתתפות:
Kurt Angle, Rey Mysterio, JBL, Randy Orton, Batista, Chris Benoit, Booker T, MNM (Joey Mercury, Johnny Nitro, Melina), Road Warior Animal, Matt Hardy, Boogeyman, Jillian Hill, Orlando Jordan, Mexicools (Psicosis and Super Crazy) and Sharmell.
המתאבקים שנתת פה הם מתאבקים שהסכימו לבוא וחתמו כבר..
אבל זה זמני יכול להיות שלאשלי וטייקר יסכימו לבוא..
תודה!!
איפה ראית שכתוב את זה אחינכתב במקור על ידי GalBm
טוב לא משנה כבר מצאתי
נערך לאחרונה על ידי 007od; 16-03-2006 בשעה 20:29.
O.O
פינלי.. לאשלי.. טייקר מה איתם >.>
חסרים עוד יחסית די הרבה חחח.. אנחנו לא נראה בכלל קרוזרוויטים.. נראה לי זה טוב לא? חח
ואממ הייתי מת שראו יגיעו![]()
Bring the Violence-
סמאקדאון לראות את ריי טייקר רנדי באטיסטה
סמאק לדעתי הרבה יותר טובים מראו..יש להם את ריי,בנואה,פינלי,טייקר,לאשלי,ג'בל,קורט אנגל וכל הקרוזוויט,מתאבקים ששוה לשלם בשבילם..
בראו יש רק את מייקלס ואת שלטון שבאמת שווה לשלם בשבילים מכאן ברור שעדיף שסמאק יבואו...
אתם חיים בסרטים ראו הרבה יותר טובים מסמאק יש את EDGE טריפל H ריק פלייר ועוד הרבה שממש שווה לשלם בעדם סמאקדאון זה חלש שווה רק בשביל אנגל ואורטון כל השאר סתם זונות במיוחד הקוף המקסיקני הזה מיסטריו
Punk Not DeaD! ! !
![]()
AMD ATHLON 64 3200+ VENICE
GIGABYTE K8NSC
1024MB DUAL CHANNEL
LEADTEK 7600GT 256MB AGP
LG L1970HR LCD MONITOR
KENWOOD KRF-V5080D RECIVER
PURE ACOUSTICS EX650F SURROUND
איזה שטויות.. יש את מייקלס ושלטון כמו שאמרת.. ומה עם RVD וביג שואו... וקיין.. וטריפל H.. ואדג'.. ועוד כמה אנשים טובים שאני לא מצליח לזכור ברגעים אלו חחחח..נכתב במקור על ידי RoM
בקיצור ראו הרבה הרבה הרבה יותר טוב מסמאק :X אבל לא נורא.. כנראה צריך להסתפק בזה..
Bring the Violence-
[QUOTE=MotkotO]התלהבות יתרה
הייתי רוצה ATNA יבואו וזהו[/QUOTE
טוב אחי די אבל להיות אנטי גמני ממש אוהב TNA וזה מזיין את WWE אבל בסמק יש דם מתבאקים איכותים וזה ארגון יותר אענק מTNA וכל עוד TNA לא מגיעים לארץ וWWE כן וזה פשוט כמו חלום משתמגשם וזה ארוע של פעם בחיים אני לא רואה סיבה למה לא להתלהב ולהשתגע=]
]
סמאק בגלל שיש את מלינה mnm אבל גם ראו יכולים לבוא אם ליטה גם היא פצצה לא נורמלית אבל במאק יש הרבה יותר כוכבים ובטיסטה חוזר הוא עדיף על הרבה מראו
12p גאה להיות שייך
עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!
הכי טוב שראו יגיעו הם הרבה יותר מעניינים...
הבנתי שיכול להיות שאחרי הוורסלמניה יהיו חילופים בין ראו לסמאק, שכחתי איך קוראים לזה.
Motkoto אתה בטח מבין הרבה יותר ממני, אבל דיי אחי הבנו את העמדה שלך - דיי להרוס כל אשכול
---
שמע אחי שאלה אחת הקשות...
עם היו מביאים את הראו אז הייתי אומר אבל מה עם ריי, באטיסטה, בנואה, רנדי בוגי מן.
אבל כשהסמאק באים אז מה אנדרטייקר, טריפל אייג', קיין, ריק פלייר, אז שמע לא משנה את מי היו מביאים הייתה מתבאס שלא הביאו את הרוסטר השני... אבל סתכל על חצי הכוס המלאה.. ב-27.8 >>> הם פפפפפפפפפפפהההההה
-
-
-