קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. ברכות למנהל החדש לפורום חתימות - אני :]
    על ידי Trejet בפורום דיבורים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 28-07-2007, 16:37
  2. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 03-10-2005, 02:38
  3. מזל טוב למנהל החדש! YBZ בואו לברך אותו!!
    על ידי HaZiLiBiLi בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 29-09-2005, 17:58
  4. מזל טוב למנהל החדש שלנו ron4ever
    על ידי Offer בפורום Counter Strike
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 26-09-2005, 11:29
  5. מזל טוב למנהל דיבורים החדש !
    על ידי Alonh בפורום דיבורים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 13-09-2005, 11:35
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

למנהל קופלקס הצעיר והפעור"

gpeleg
    אורח

ברירת מחדל למנהל קופלקס הצעיר והפעור"

שלום רב.. לא יכולתי להתעלם מצעירותך, אדונו חשוב שהוא מבין מה שהואמ דבר החידה שנתת היתה כל כך דבילית מכיוון שאי אפשר בכלל לשאול אותה ככה? יכול להיות אלפי סיבות לעניין בתור מדריך מאזור כרמל!, שאני מוכרח לציין אוכל אותך ברמה המקצועית שלו אולי היתה רוצהל דעת שכשאר אתה מגיע לת.ד כזה העניין של ה 80 NSR לא כזה קריטי המוניטור בשבל הזה לא מה שחשוב מה שחשוב זה הערככת מצב קלינית מלאה ללא המכשירים שזה כולל תחושה של הדופק סבבה הוא 80 אבל חלש כנראה שזה הלם במצב מתקדם מאוד "בלתי מפוצה" בכל מקרה שהשאלה ששאלת את שילו היא בכלל לא הגיונית וטובה מבחינת שאלה אז אולי שתתחיל להבין קצת תעניינים תוכל לתפוס תחת וגם אז לא כי אתה סתם פעור. :cool:

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק
    שם פרטי
    חיליק
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "הפוך בה והפוך בה וכולה בה"

בשבילי...אתה מדבר סינית אבל אתה בכל זאת לא צריך לדבר ככה אל מישהו לא קשור לגיל שלו ולא קשור לידע שלו,מי אתה בכלל שתבוא ותתנשא סתם ככה על מישהו?זה לא מכובד לא יפה ובטח לא מתאים פה לפורום.
    יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
    1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה

gpeleg
    אורח

אני עושה את אותו דבר שהמנהל פה עושה רק בצרוה מקצועית ונכונה ופשוט כנראה למנהל פה אין שום אומץ לבוא ולהגיב מולי כי הוא יודע שהוא מדבר שטוויות ויש לי הרבה זכויות כי אני אוהב למעוך אנשים פלצנםי כמוהו

משתמש כבוד האוואטר של CompleX
    לייקים
    1
    נקודות
    210

אם לא היית בא ופותח תפה..
    אולי... טיפה יותר מידי ומברר..
    אני מדריך מאזור איילון... לא תפסתי פה אל אף אחד תחת...לעומתך..."אחד שאוהב למעוך אנשים כמוני".

אם היית מבין משהו ממה שהיית אומר....קביעת מוות ללא החייאה כאשר מופיע 80 NSR לא נראה לך פה משהו קצת מוזר?!??!?!?!?!
    סימן שלא הורגש דופק.. וכמובן שלא הייתה נשימה.

מוות קובעים רק באסיסטולה...?(כמובן אסיסטולה לאחר 20 דק' החייאה אם אין סימני מוות מתקדמים).
    איך 80 NSR יכול להוביל לאסיסטולה תוך 5 דקות אם זה פאקינג דימום שכאשר מגיע צוות רפואי הוא עוצר אותו ומכניס נוזלים!!!

אם זה היה הלם בלתי מפוצה תחילה היה עולה הדופק ומורגש חלש..לסביבות ה-160...
    ואז יורד.. שאני אומר יורד זה לא ל-80 NSR... אלא ל-20...30...לדקה...זה הלם שכבר כמעט ברור שהנוזלים בו לא יעזרו כיוון שמותר להחדיר בטראומה לא יותר מליטר נוזלים בלחץ= 2 שקיות של 500 CC.

אני רק יוסיף עוד הערה... שלא נתתי דברים כמו אתה לא חש בדופק או דברים כאלו כי התשובה כבר הייתה ידוע..
    אם זה היה מגיע למצב של רמזים.. לאט לאט היינו נכנסים לדברים כמו לא חש בדופק ודברים כאלו....

אבל הלם עם 80 NSR ולקבוע כל כך מהר מוות על הלם.. זה נדיר...

ואם היית מבין... גם עם מעמיסים אנדרנלין... ומבצעים החייאה אין ללב לאן להתכווץ ולהתרחב!!!!
    ככה שזה לא יעזור לך!
    צריך בעיקרון לבצע פריקרדצינטזיס שזה פעולה של דיקור שק הלב לניקוז הדם דבר שאסור!!! לבצע בשטח אך ורק בבית חולים!!! לכן... אין ממש מה לעשות.. כל עוד יש מרחק לפינוי... אלא לקבוע EX

מדובר ב-PEA...
    ואם מתייחסים אליו בטראומה.. הוא נגרם כתוצאה מטמפונדה שבסופו של דבר הובילה לאסיסטולה.

ואני לא יתחיל להסביר מה זה אומר כי זה יקח עוד חצי עמוד....
    בתור "מדריך מדופלם" אתה אמור לדעת מה זה אומר.

אם היית מבין קצת מה אתה מדבר ולא בא לי "אני מדריך מכרמל"...(שמבחינתי או הנה עוד פלוץ שתופס תחת מכרמל...)
    כי הנה אני מדריך... ואני לא חושב שמישהו מהפורום הזה ידע על זה חוץ מאסף שאני מכיר את המדריכים שלו...

-נעול-
    נערך לאחרונה על ידי CompleX; 18-03-2006 בשעה 23:18.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:53.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,074 | הודעות: 8,173,661 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect