שלום לכל גולשים רציתי לספר לכם על משחק תפקידים ישראלי ראשון מסוגו.
כתובת המשחק היא:
******************
עלילת המשחק מספרת על נבואה עתיקה, לפיה יום הדין יגיע בעתיד הרחוק, בקרב דמים עצום שיכחיד את האנושות. כדי לפתור את הבעיה, המציאו מדענים מכונת זמן, במטרה לשנות את העבר ולמנוע את יום הדין.
במהלך המשחק תגלמו דמויות של בני אדם. בהמשך, מבטיחים היוצרים, ניתן יהיה לשחק גם בתפקיד בני גזעים אחרים (שכרגע נשלטים על ידי המחשב).
עיקר המשחק בנוי על שיפור דמותכם, באמצעות בחירת מקצוע או כניסה לקרבות. ממש כמו במשחקי התפקידים ה'קלאסיים', אלו עם הלוח והקוביות, גם פה נצחונות יתנו לכם נקודות ניסיון. צבירת הנקודות מאפשרת לכם לקנות חפצים מתקדמים, שיקויי מרפא ועוד.
הקרבות מתחרשים בין השחקנים כך שכל שחקן רואה את הדמות של השחקן השני,שחקן אחד מציע את הקרב והשני נכנס ואם זה שהציע לא רוצה לשחק נגד זה שהצטרף הוא יכול לסרב או לאשר לפי רצונו, מחליט לאן לתקוף ולאן להגן ,אם לקחת שיקוים שמעלים פרמטרים או יכולות וזה גורם שהסיכוים של השחקן לנצח בקרבות, תוצאת הקרב מחושבת לאוטומטית בהתאם לחוזק של הדמות .
הקרבות עצמם מתרחשים בכל מיני מקומות כיכר הארמון, אולם, בנק וכ'ו בנוסף לכך יש גם מפלצות שהם מביאות חפצים אותם אפשר למכור להרויח כסף וניסיון המפלצות נמצאות ביער ,בבאר ובמערות , המפלצות הם לא שחקן אלה מוגרות מראש את הכוח שלהם וכל השאר
כמו כן יש גם צ'ט בתחתית המשחק שבו אפשר לשוחח אם שחקנים לקורא להם לקרב או לבוא לעזור בקרב לא מאוזן או סתם לשוחח בשביל הכיף.
בנוסף לצ'ט יש פורומים בכל מיני נושאים שקשורים למשחק וגם כאלה שלא קשורים .
אז אתם מוזמנים להכנס וגם להנות מעולם הגורל (המשחק לא עולה כסף).
אם יש לכם שאלות או תגובות תרשמו פה בנושא הזה ואני יענה לכם
בנוסף למה שרשום למעלה יש גם חנוית בתים מערות יער ועוד וגם כול כמות נסיון שיש לכם אתה עולים רמה כול רמה מוסיפה לכם כוח וחפצים חדשים וכסף בקיצור מישחק חבל על הזמן שווה להיכנס ליראות ולשחק ומי שלא מבין משה יכול לירשום פו ואני יסביר לו הכול חוץ מי זה יש מדריכים בצט שמסבירים גם איך משחקים אז מי שרוצה להכיר חברים חדשים לגלות את גורלו ולצאת להרפקתה של החיים שילחץ על הקישור למעלה ויכנס http://www.battle.co.il/news/
ובבקשה תירשמו תגובות
ועוד הסבר שנירשם על ידי אחד המנהלים של המישחק
קצת על המשחק ולמה כדי לכם להיכנס למשחק הזה
הגורל - עולם הגורל הוא שמו של משחק תפקידים ישראלי חדש, המיועד לשימושם של משתתפים רבים, ובמובנים רבים הוא מעין הצגה מקוונת.
העלילה מספרת כי קבוצת ארכיאולוגים מצאו מגילה עתיקה, המנבאת כי העולם יגיע לקיצו בסוף המילניום הנוכחי.
עוד צוין בנבואה ששרשרת האירועים שתוביל לאפוקליפסה החלה באירוע שהתרחש לפני 1,000 שנים, בו האיזון בין הטוב לרוע התערער.
בתגובה לתחזית עגומה זו, מדענים פיתחו פורטל המסוגל להחזיר אנשים לאותה התקופה במטרה למנוע את האירוע שיגזור את דינה של האנושות כולה.
כפי שנאמר, המשחק מתרחש בימי הביניים ולכן הדמויות והמקומות, תואמים לתקופה - אבירים, מכשפים, טירות ומאפיינים נוספים של התקופה.
לאחר הרשמה קצרה, השחקנים יגיעו לעיר קריטום. העיר מורכבת ממספר מבנים, כגון ארמון הקרבות, החנות ומגדל הקוסמים.
עיקר המשחק בנוי על שיפור דמותכם, באמצעות בחירת מקצוע או כניסה לקרבות. ממש כמו במשחקי התפקידים ה'קלאסיים', אלו עם הלוח והקוביות,
גם פה נצחונות יתנו לכם נקודות ניסיון. צבירת הנקודות מאפשרת לכם לקנות חפצים מתקדמים, שיקויי מרפא ועוד.
מערכת הקרב מבוססת על תורות, שעליה יתבסס המשחק, כוללת בתוכה כמה רעיונות מעניינים.
השחקן יצטרך לנחש אילו מקומות בגופו של היריב חסרי הגנה ולהתקיף בהתאם, ובו בזמן לבחור את המקומות בגופו שעליהם יגן.
במידה מסוימת, הקרבות תלויים לא מעט במזל, אך פה גם מתערבים הפרמטרים. הפרמטרים המשפיעים ישירות על הקרב הם פרמטר הכוח,
המגדיל את כמות הנזק בהתקפה ואת הסיכוי לשבירת ההגנה של היריב; פרמטר הזריזות, המשפיע על סיכויו של השחקן להתחמק מהתקפה ללא נזק;
פרמטר הסיבולת, שמפחית את כמות הנזק שהדמות סופגת כשהיא מותקפת ומפחית את הסיכוי שהיריב ישבור את ההגנה שלה.
ככל שתנצחו בקרבות כך תצברו נקודות נסיון בדמותכם האישית, תעלו רמות, פרמטרים ותקנו חפצים שיתאימו לרמתכם.
בכל רגע נתון אפשר לתקשר עם שחקנים אחרים הנמצאים באיזור באמצעות הצ'אט שבתחתית המסך.
אפשר בעזרתו לשלוח הודעות פרטיות, לתאם טקטיקות לחימה בין שחקנים נגד מפלצות, לאתגר שחקנים אחרים לקרב או סתם לרכל.
כמו כן, החלו לעלות מקומות חדשים, אליהן ניתן להגיע על ידי הליכה, או נסיעה.
במקומות אלו השחקנים יוכלו לדוג דגים אשר לאחר מכן ימכרו אותם לחנות ובכך להתפרנס, כמו כן יוכלו גם לקטוף פירות ולהמשיך על אותו רעיון של מכירה לחנות.
בעתיד הקרוב לדוג, לקטוף פירות ועוד...אלו יהיו מקצועות רשמיים של השחקנים אשר יצטרכו לקבל את התעודות עליהם ע"י למידה באקדמיה של משחק הגורל.
נכונות עוד הפתעות רבות...המשחק ממכר, עולם של דמיון ווירטואלי אך בהחלט נותן הרגשת מציאות לכל שחקן בכל גיל באשר הוא.
נציין שבעולם הגורל קיימות מחלקות רבות אשר מאויישות בשחקנים אשר נבחרים למקצועות השונים כגון: שופטים אשר שומרים על הסדר במשחק,
מדריכים אשר שמם כן הוא, מדריכים שחקנים חדשים וותיקים יחד, מחלקת עיתון אשר תפקידה לעדכן את תושבי העיר בכל מה שקורה במשחק
תוך כדי הודעות גם על שחקני העיר ועוד מחלקות נוספות רבות...לכל מחלקה ישנם אחראים אשר נקראים מלאכים,
אותם מלאכים הם שחקנים לשעבר אשר נבחרו לתפקיד זה, הם גם יכולים להעניש שחקנים אשר עוברים על החוק במשחק,
בגורל לא מקללים, לא מציפים את הצ'אט ובכלל עוד חוקים רבים שעליהם צריך לשמור.
לא להגיע למשחק ברמה כזו ובהשקעה שלא נראתה כמותה בארץ זהו הפסד לכל אחד באשר הוא, גם למי שלא פריק בכל הקשור למשחקי רשת.
תמצאו כאן המון חברים ו חברות מכל הגילאים...הקליקו והיכנסו.
נשמח לראותכם בגורל בעירנו היקרה קריטום ולשלב אתכם בין הלוחמים האמיצים ובשלל התפקידים הממתינים לכם!
כל אחד שיכנס דרך אתר זה יקבל פרס מתנה זה משהו שמציע האתר לקהילה שלו


























