עוד 6-7 ימים חוזרת ליגת האלופות!!!
המשחקים ישודרו בעורצים ספורט 5 וספורט 5+.
מי אתם אומרים תנצח במשחק הראשון:
1) ברצלונה-בנפיקה
2) יובנטוס-ארסנל
3) אינטר-ויאריאל
4)מילאן-ליון
|
|
כל המארחות לדעתי ינצחו.
יובה,בארסה,ליון ואינטר עולות לחצי גמר.. יובה וליון עולות לגמר ויובה אלופת אירופה אחרי 10 שנים של בצורת באלופות
ארסנל, ליון, בארסה וויאריאל
יאללה ליוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
כל הראשונות שכתבתה (המארחות)
אני יגיד לכם מה יקרה:
ברצלונה,יובנטוס,ליון ואינטר יעלו לחצי גמר..
ברצלונה תיקח את ליון אולי בפנדלים...
יובנטוס תיקח את אינטר
ויהיה גמר הכי גדול שראינו מזה המון זמ!! בארסה-יובה שכמובן בארסה תנצח!
למה אתם חושבים שליון תעלה
מילאן עולה ובגדול
ליון מילאן זה המשחק הכי אטרקטיבי שיהיה השנה
כדורגל התקפי אני אומר כל משחק לפחות 3 שערים
יובה-ארסנל
הימור שלי: יובה-תמיד הולך עם הקבוצה שלי וזאת השנה של יובה
בארסה-בנפיקה
הימור שלי:בארסה-קבוצה הרבה יותר טובה מבנפיקה וצריכה לעלות
אינטר-וויאריאל
הימור שלי:אינטר-וויאריאל לא הפסידו עדיין בליגת האלופות אבל תמיד יש פעם ראשונה
מילאן-ליון
הימור שלי: מילאן-תלוי בכושר של מילאן כי הם לא יציבים מילאן עדיפה, ליון יכולה להפתיע
אחי עם כל הכבוד זה לא משהו כי אתה צריך לפתוח משהו יותר טוב ולבקר כל קבוצה ומה היית דרכה לליגת הארלופות כי ככה זה סתם אתה רושם רק את הקבוצות וזהו וזה לא מקדם את רמתו של הפורום...אל תיקח את זה אישי אחי אבל זה לכולכם ..אני מניהל כדורגל בפורומים אחרים(והרבה) ולא פותחים דברים כאלה.... פעם הבאה תעשו משהו יותר טוב.... בלי לפגוע ...
עכשיו לגבי המישחקים:
ברצלונה-בנפיקה:
אממ זה הולך להיות מישחק טוב אבל למרות זאת בארסה תיקח את בנפיקה בהליכה כי היא פשוט קבוצה חזקה ולא יעזור היא כרגע הקבוצה הטובה בתבל... אבל אני מאמין בבנפיקה שיתנו לנו מישחק מעניין וילחמו כי מי שמגיע לשלב כזה במיפעל המכובד והיקר הזה אז אין ספק שהיא קבוצה חזקה.. הימור שלי-- בארסה עולה ..
יובה-ארסנל:
מישחק פשוט ענק! איטלקית- כסח, שבירות רגלים, מכות, קללות, מישחק כבד ומה שתירצו מול אנגלית- מישחק מהיר שבנוי על מיתפרצות ופריצות דרך האגפים והענת כדור יפה ופשוט כיף ליראות ליגה אנגלית! בדיוק ליגות ששונות בהרבה אחת מהשנייה אז זה יהיה מעניין ליראות את שתיי הקבוצות האלה ניפשגות בשלב גבוה!! ארסנל כמו שהיא ניראת היום תיקח לדעתי את יובה אבל גם יובה לא פראיירים הם ילחמו וישרברו עד הדקה 110 של המישחק! הימור שלי-- ארסנל עולה !
אינטר-ויאריאל:
אממ לעומת המישחקים האחרים הוא הכי פחות טוב כי הוא יהיה מישחק כבד רצחחח מבחינת ויאריאל אולי פחות מבחינת אינטר אבל עדין מישחק כבד ... אני יותר הולך בכיוון של אינטר כי קודם כל אני חולה עליה ואוהד אותה וגם כי היא פשוט יותר טובה, אם לאדריאנו יהיה חשק כמו שהיה לו נגד אייאקס אז אינטר יפרקו לגורמים את ויאריאל והלוואי שזה יקרה! הימור שלי-- אינטר לוקחת..
מילאן-ליון:
וואי איך אני מחכה למישחק הפנטסטי הזה בין שתיי הגדולות האלה כי ליון כרגע היא מקום שני באירופה ולא יעזור לאף אחד, אני אוהב את סיגנון המישחק שלה ואת השחקנים שלה ובמיוחד את פרד התותח הזה !! ומילאן היא כרגע בכושר טוב יחסית והיא פשוט מחקה את באירן מישחק שעבר ולא נתנה לה ביכלל לזוז אז זה הולך להיות מישחק אשששששש !! הימור שלי--ליון בעזרת השם עולים!!
יאללה יובנטוס כל השאר לא איכפת לי
ארסנל תיקח את יובה אני מקווה :s86:
גשם של עופרת יצוקה.