הרעיון נלקח מbwf
זוהי פינה חדשה שבה אני יעשה סיקור בכל שבוע על פיוד מסויים בין שני מתאבקים. בכל שבוע יהיה רוסטאר אחר
והשבוע הרוסטאר יהיה סמאקדאון!
פיוד - ריי מסטיריו מול רנדי אורטון
הסיקור - הכול החל ברויאל ראמבל כאשר ריי מסטיריו ורנדי אורטון נשארו אחרונים בזירה, ריי שהיה די מעולף ממה שאייץ' עשה לו מחוץ לזירה לא נשבר וניצח בשבריר של שנייה את אורטון. רנדי שזה לא היה מקובל עליו החל לדבר על הרויאל ראמבל ועל הניצחון של ריי תוכנית אחר כך. רנדי החל לדבר על כך איך שריי מזכיר כל הזמן את אדי גררו, ושאדי בגיהנום ולא בגן עדן, ריי התעצבן והרביץ לו במכות נמרצות עד ששופטים באו והתערבו. באותו הזמן גם היה קרב זוגות שבהם השתתפו ריי ואנגל נגד אורטון והנרי. לאחר קרב קשה אנגל התחיל לרוץ אחרי שווארי שהתערב במהלך הקרב והנרי הלך גם לחפש אותו, ואז רק ריי ורנדי נשארו בזירה. השניים נלחמו, ולבסוף רנדי לקח את הקרב. שבוע אחר כך שוב פעם אורטון בא ודיבר על הניצחון של ריי והפעם הוא אמר שמגיע לו קרב נגד מיסטריו בNO WAY OUT על הטייטל שוט ברסלמניה. לבסוף ריי הסכים לאחר מאבקים בין השניים, הקרב התבצע ורנדי ניצח לאחר שזכה ברמאות. ריי שהיה מאוד עצוב, ומיאוש בא לדבר על כך במסקדאון בתוכנית אחר כך וטדי לונג מנג'ר סמאקדאון החליט לתת לריי הזדמנות נוספת, כלומר זה יהיה רנדי אורטון נגד ריי מסטיריו נגד קורט אנגל על אליפות העולם במשקל כבד ברסלמניה 22. הפיוד עדיין לא נגמר, כי עד היום רנדי ממשיך להציק לריי והפיוד עדיין נמשך בין השניים.
דעתי - לפי דעתי הפיוד נחמד לא יותר, היה יותר נכון לעשות פיוד בין אנגל לאורטון ככה לפחות אני חושב... מה שאני חושב גם שזה לא ראוי להכניס את אדי לענייני הפיודים, הבן אדם ז"ל עוד לא נח וכבר כותבי הWWE מכניסים אותו, זה לא ראוי ולא יפה, ובמיוחד לא לקלל אותו מול מילוני צופים, אבל מה לעשות אנחנו לא קובעים את זה אלא הכותבים. לגבי הקרב בין השלושה ברסלמניה הולך להיות קרב נחמד בהחלט, לא רע בכלל! המנצח לדעתי יהיה אורטון למרות שהרבה מאוד אומרים שריי יקח בגלל אדי גררו שלא זכה באליפות בגלל מותו. אז כמו שאמרתי אני מקווה שאורטון יקח ובגדול, אני מצפה לקרב טוב בהחלט וזה הכול...
שאלות:
1. האם זה ראוי להכניס את אדי גררו לפיוד?
2. תגיבו על כל הפיוד שנאמר, והאם זהו פיוד בין השניים...?
עד כאן, בשבוע הבא אני יביא פיוד בין שני מתאבקים בראו... בנתיים תהנו![]()
תגובות!!!

ציטוט ההודעה