טוב דבר ראשון שלום לכולם..
דבר שני והבעיה המרכזית היא:
יש אחת בשכבה מתחתי שדי נדלקתי עלייה כל הקטע שאני מרגיש שזה יותר מסתם משהו רגיל....
יצא לי לדבר איתה פעם אחת ומאז (כבר 3 חודשים ) אנחנו לא מדברים בכלל .. ואני לא ממש בטוח שהיא עדיין זוכרת אותי...
בקיצור בפעם הזאת שדיברתי איתה הרגשתי משהו מיוחד... שהיא רוצה שיקרה משהו בינינו...
בזמן האחרון די תכננתי ללכת לכיתה שלה ולדבר איתה אבל העובדה שאני די ביישן לא מוסיפה.. בכל מקרה החלטתי ללכת יום ראשון הקרוב לכיתה שלה..
מה שקרה עכשיו זה שחבר שלי לכיתה שדי קרוב למחנכת שלי (הוא מדבר איתה המון וכאלה) רוצה אותה גם... אין לי פחד להתמודד מולו עלייה או משהו כזה אבל הבעיה שהמחנכת שלי עוזרת לו המון!!
היא קבעה להם שיחה בשיעור שלם!! היא די מחברת ביניהם וכאלה..
לפי מה שהספקתי לראות היא אחת שמתחברת בקלות אל כולם..ובקצב הזה שהזמן פועל לרעתי ואין לי ממש מה לעשות..
ללכת לכיתה שלה ולנסות לדבר איתה בלי שאני ממש מכיר אותה זאת די בעיה.. מה כבר אני יכול להגיד לה???
גם אם אני אלך לכיתה שלה זאת תהיה בעיה כי הלוקר שלו נמצא שם ואני ממש לא רוצה שהוא יראה שאני נמצא שם כי אז זה יעבור למחנכת שלי שבטוח תדע מה לעשות כדי לגשר ביניהם...ועוד משהו הוא אחד שיש לו ביטחון עצמי פשוט אדיר! דבר שיעזור לו מאוד....
מה אתם חושבים שעליי לעשות?? בבקשה תעזרו לי.. בכל דרך כדי לפנות אלייה או לשנות את המצב כי הפעם אני מרגיש שמשהו באמת רציני יכול לקרות ואני ממש לא רוצה לפספס זאת..
לסיום סתם משפט שמעודד אותי שאני חושב ברגעים אלו על הנושא הזה:
Its not an arrogance its my DESTINY זאת לא יהירות זה הגורל שלי... הביטחון הרב שלי כביכול שיהיה איתה משהו זה לא סתם ביטחון עצמי מופרז זה מה שעתיד להתרחש זה היעוד שלי...
תודה לכולם מראש.. אני באמת מקווה שתעזרו לי עכשיו... דבר חשוב כמו זה לעולם לא היה לי ..

ציטוט ההודעה