אני לא גולש כל כך הרבה זמן באטרף אבל ממה שכן הספקתי לקורא ולהיות בפורום היו כמה דברים שאני חושב שיעזרו לפורום בחירה שלכם אם להשתמש בהם או לא
אני ישתדל לעבור קטגוריה קטגוריה ,אז ככה:
פנאי ותחביבים כמו שאתם רואים עמוס ומלא "חיים"אבל יש לו חולשה
החולשה הזאתי היא פורום בעלי חיים,לפורום יש מנהל אבל הפורום מת.
אז מה אם הוא מביא פעם ב..סיקורים של חיות הרי אין שמה דיונים,אין יותר מידי פעילות,אין "התערבות" של כל גולשי הפורומים האחרים בפורום.
שיפור:עוד מנהל עם יותר סמכויות שיאפשרו לו ל"החיות" את הפורום.
סיקורים וביקורות:
קטגורייה פשוט טובה אין הרבה מה לשפר פשוט קטגורייה מעולה,הרבה גולשים הרבה סיקורים הרבה עיניין מכל צד של כל גולש,בין אם הוא שחקן רשת או רק מתרגם.
גם הסאב פורומים במשחקי רשת מאוד יעילים אולי קצת שיפור ב-HATTRICK כי אין הרבה שחקנים כאלה אצלנו מלבדי ועוד איזה 10.
מוזיקה:
תראו פה זה בעיה,הפורום הזה ממממלא פוטנציאל אבל אני לא רואה שממשים את הפוטנציאל הזה.
ראיתי שבפורום רוק ומטאל מינו מנהל חדש שמאוד משקיע משהו גודסמאק קיצר הוא מאוד נותן "כוח"לפורום וצריך עוד מנהלים כאלו בכלל בכל אטרף.
מוזיקה אלקטרונית סבבה כי יש כאן קהילה כזאתי.
מוזיקה שחורה ופרייסטיל זה מאוד משהו שאני אוהב אבל הפורום חרא,אין רמה אין העלאות מיוחדות אין כלום בפורום מה דרוש?מנהל שישקיע שיעלה שיהיה לו אפשרויות למקורות הכי "חמים" של מוזיקה טרייה.
מוזיקה כללית אין מה להרחיב.
כלי נגינה ויצירות אני לא יתחייס כי הוא די חדש ומכאן גם אין מה להתייחס לאקסוום הזה.
בקשות גישה:
אני חושב שצריך ורצוי להוסיף עוד שתי דרגות גישה :1.צלם-ראיתי אחד שכבר יש לו את הגישה הזאתי אבל משום לא ממש פותחים אותה לקהל הרחב.
2.מתכנת/האקר -את השם תבחרו אתם אבל צריך גם דרגה לאנשים שעוסקים בתכנות שפות שונות או בכלל האקינג וכל מה שמסביב.
הדרגות האלו יוסיפו הרבה יוקרה לפורום ובכלל רצון להתקדם פה בפורום.
חיים ובריאות:
אני יתייחס לרק שלושה פורומים מתוך הכל כי זה די ברור למה אני רוצה להתייחס.
פורום דתות וכו' לא ממש מיוחד משום מה,פורום שאמור לגבש את כל הדעות בכל הנוגע לרוחניות בפורום אחד פשוט לא עושה את זה ,אז סבבה שיש שמה מישהי בשם מיכל שמשקיעה ונותנת מענה על כל שאלה ועוזרת בכל ענייני דת וגם מפרסמת כתבות/מאמרים/פירושים לדברים שקשורים לפורום אבל צריך גם לא לשכוח שיש עוד צדדים לפורום הזה.
מה הפתרון?שוב פעם מנהל שישקיע שיקח על עצמו אחראיות.
תיכוניסטים ממש מיותר,אז מפרסמים פה ושם צוים מצה"ל ובעיות בגרות אבל אם תאחדו אותו ואת פורום "מתבגרים ומתגברים" אני לא חושב שזה יעשה נזק אלא רק תשנו את השם ל "חיי נוער" או משהו בסגנון.
כנ"ל שאני יתייחס למתבגרים ומתגברים זה אותו דבר כמו תיכוניסטים.
מה הפתרון?איחוד.
טכנולוגיה ומחשבים:
אני יתייחס בעיקר לכך שפתחתם פורום חדש(***) קודם כל כל הכבוד שאתם מקדמים את הנושא ומראים שיש עוד דברים להתייחס אליהם בפורום אבל...מנהל מאוד חלש אולי יש לו הרבה ידע אבל לא מספיק ואין שמה מספיק פירסומי מאמרים וכתבות וכמובן קהל יעד מספיק גדול..
הצעה שלי?מנהל אבל כזה שמבין לעומק את הנושא וכבר הוכיח את עצמו יותר מכמה פעמים בתפקידים שונים בפורומים.
סלולרי וגאג'דטים ממש פורום מעצבן .קצת מיותר אני לא מבקש לסגור אותו אבל אני חושב שזה שיוצא כל חודש פלאפון או סדרת קטלוגים חדשה זה מה שיעשה את הפורום חי,המלצה שלי?להוסיף לו עוד איזה נושא בהקשר ,אגב המנהל שמה ממש סבבה אני לא ממש מכיר אותו אבל רואים שהוא מנסה.
גישות מיוחדות:
אין הרבה להרחיב אלא לעשות אותו יותר "מיוחד" כמו השם שלו
אם תפתחו פורום רק למעצבים ורק לצלמים אז זה יהיה מאוד נחמד ומאוד איכותי.
כמובן רק אחרי שיהיו צלמים בפורום.
אומנות דיגיטלית:
כל הפורומים שמה סבבה ויש רמה די טובה של עיצוב אבל יש פורום אחד של עיצוב ופיתוח אתרים .
אני אישית הייתי ממליץ לקחת אותו לכיוון של ההוסטינג אתם יודעים יותר לקטע של מאחסן אתרים ורעיונות והצעות מאשר רק לעצב אתרים מלאים.
ספורט:
אין מה לדבר פורום סבבה קצת מאכזב הסיקורים בכורגל אבל מלבד זה הכל טוב שמה אין מקום לשיפור מלבד שיכלול הדרגת "פרשן".
הורדות:
אין מה לדבר בכלל פורום מעולה עוזר להרבה אנשים.
משוב וכו':
שמח שנתתם את הפורום להביע דעה על הפורום.
לסיכום:
אני מקווה שתתייחסו לאשכול כמו שאני השקעתי מחשבה וזמן עלייו.
קחו את זה לצומת לבכם ואשמח אם תעדכנו אותי בכל מה שנוגע לדרגות ולניהול פורומים.
אני אישית יותר מאשמח לנהל כמה פורומים במקביל (כמובן עד גבול) ולהשקיע ולשפר כמה שאני יכול בתחום הידע שלי,שזה בערך מסתכם בפורום של הדתות וכו',פורום מוזיקה שחורה,האטריק,ואחראי דרגת צלמים או משהו כזה.
שבוע טוב.

ציטוט ההודעה