דיברו על ההפסד והכל עכשיו ככה בסוף הכתבה אמרו שהשחקנים עכשיו אוכלים במסעדה של גאדמיק
ושהיא נסגרה במיוחד בשבילהם ואמרו
שהוא אכל שם פעם ולא אהב את האוכל אז הוא קנה אותה , פיטר את כל הצוות והביא צוות מיוחד מצרפת
חחחחחח די אין על מה לבזבז כסף חח
דיברו על ההפסד והכל עכשיו ככה בסוף הכתבה אמרו שהשחקנים עכשיו אוכלים במסעדה של גאדמיק
ושהיא נסגרה במיוחד בשבילהם ואמרו
שהוא אכל שם פעם ולא אהב את האוכל אז הוא קנה אותה , פיטר את כל הצוות והביא צוות מיוחד מצרפת
חחחחחח די אין על מה לבזבז כסף חח
The Hibachi!
Gilbert Arenas - #0 Shoting Gurd
"כי כולם אמרו שהוא יהיה 0"
Agent Zero Elite BackCourt Unit - We Fear No One!
Ballin Till We Fall...
|
|
חחחחח ארקדי הזה לא יודע מה לעשות עם הכסף
גשם של עופרת יצוקה.
כן בדיוק אני שמעתי את זה חחחחח
זה כמו שהוא יישב במסעדה לא יאהב את האוכל ששם, יקנה את המסעדה ויפטר את כל העובדים ויביא צוות הנהלה משלו.
......... בעצם זה מה שקרה ! טחון !
חחח
בנאדם מאפיונר טחון
תזכרו רק שכסף לא יכול לקנות הכל
חחחחחחחחחחחחחח
אולי אני ימכור לו את אח שלי ? D:
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
חחח.. . כן הרג אותי הקטע הזה.
איזה בן אדם מוזרר !!! :\
אין תקציב לחתימה
מישו הביא פעם משו כזה
כסף יכול לקנות וילה , אבל לא בית חם
ועוד כאלה דברים
מתאים לגאיידמק
עשו לי טובה לבחור יש 3 מיליארד ש"ח מוצהר תחשבו גם מה יש מאחורי ההסתרות שלו,
שיעשה מה שבא לו העיקר שישקם את הספורט בארץ ושלא יגרשו אותו מפה.
יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה
לבנאדם פשוט מאוד יש כל כך הרבה כסף שהוא כבר לא יודע מה לעשות איתו אז הוא קונה מסעדות!.... פשוט בנאדם משוגע!....
וגם אתם יודעים , לא יכול להיות שסתם פתאום יהיה לו כל כך הרבה כסף,.... זה בטח ברור לכם שאת כל הכסף שלו הוא השיג או מהימורים לא חוקיים או מהלבנת כספים וכ'ו....
בקיצור הבנדם אם כמה שכולם חושבים שיש לו לב טוב שהוא עוזר לילדים מסכנים וזה , לפי דעתי הוא רק עושה את זה כדי שיחשבו שהוא אדם שומר חוק והגון..... שבעצם הוא עבריין גדול מאוד!!!
שיתרום הגברבר
חחחחח
שיתרום לי קצת....=]
‘Forward, the Light Brigade!’
Was there a man dismay’d?
Not tho’ the soldier knew
Some one had blunder’d:
Theirs not to make reply,
Theirs not to reason why,
Theirs but to do and die:
Into the valley of Death
Rode the six hundred
תבינו מישהו שיש לו מליארדים זה לא כמו מישהו עם מליונים
הכסף לא נגמר ופחות מליון ופחות 100 מליון או אפילו יותר 100 מליון זה לא ישפיע על החיים שלו
הם יישארו אותו דבר....
אז זה ממש לא איכפת לו להנות קצת
חחחחחחחחח כה יש לו איזה 7000000000 מיליארד דולר אשכרה והוא קונה הכל.... הבן אדם חושב שערוץ הספורט זה ערוץ הקניות... הוא קונה אשכרה את כל הקבוצות...
חח הייתי בתל השומר אצל בן דוד שלי...
קיצר אני באה להיכנס פתאום אני רואה בכניסה למיון בענק על הקיר "חדר מין וטראומה ע"ש ארקדי גאידמק"
אני כזה OMG....
אפילו על בתי"ח הוא משתלט!!!
אני בת.
(ואפילו רשמתי את זה בורוד... בסדר?)