יש לכם XP ואתם לא מצליחים לעשות WINDOWS UPDATE כי הוא כותב שהוינדואוס שלכם פרוץ?
אז זאת השיטה לעשות שהוא לא יכתוב את זהיש 2 או יותר אני יכתוב כמה)
1.מתי שאתם באתר וכשה אתם צריכים לבחור בין "Express" לבין "Custom" יש להכניס את הקוד הנל :
javascript:void(window.g_sDisableWGACheck=`all`)
בשורת הכתובת ואז ללחוץ את הבחירה.
זה מונע את הבדיקה של המקוריות.
ואז אתם פשוט מורידים את העידכונים שאתם רוצים
2.
סביר להניח שגם המחשב שלכם הוריד את העדכון החדש והמציק של Microsoft, שבודק האם מערכת ההפעלה שלכם חוקית או לא.
העדכון גורם לכך שכיתוב מעצבן יופיע בכל הפעלת וכיבוי המחשב, ואף יגרום לפעולות לא רצויות.
הרבה אנשים לא יודעים שבמחשב שלהם יש עותק לא מקורי של מערכת ההפעלה Windows והם אינם אשמים בכך.
לעזרתכם, מוגש כאן מדריך מפורט ומקצועי, אשר יגרום למחשב שלכם למחוק את העדכון הזה.
במדריך זה אנו נשתמש בפעולת שחזור במערכת, ולאחר מכן בהגדרת העדכונים האוטומטיים של המחשב.
לנוחיותכם מצורפות תמונות גדולות לכל שלב.
פעולת השחזור לא משנה קבצי Microsoft שעודכנו לאחרונה (word וכו').
חשוב- מדריך זה חוקי לחלוטין, והוא רק מנחה אתכם לשימוש בכלים של Microsoft Windows.
התחלה:
1) הפעילו את אשף שיחזור המערכת: "התחל" > "תוכניות" > "עזרים" > "כלי מערכת" > "שחזור המערכת".
2) כאשר האשף נפתח, בחרו באופציה "שחזר את המחשב שלי למועד מוקדם יותר", כמו בתמונה, ולחצו על "הבא".
3) כאן אנחנו בוחרים את התאריך אליו יחזור המחשב. בחרו בתאריך מודגש, שבו העדכון עוד לא היה במחשב שלכם.
לחצו על "הבא" פעמיים / עד להתחלת תהליך השחזור
4) לאחר שתם העדכון והמחשב הופעל אוטומטית מחדש, בוודאי שמתם לב שהכיתוב המעצבן נעלם. בעיקרון- העדכון הוסר!
אך על מנת שהעדכון לא ירד אוטומטית פעם נוספת, אנו נגדיר מחדש את העדכונים האוטומטיים:
לחצו עם הלחצן הימני של העכבר על סמל "המחשב שלי" שבשולחן העבודה, ובחרו ב"מאפיינים".
5) בחלון שנפתח, בחרו בכרטיסייה "עדכונים אוטומטיים".
סמנו את האפשרות "הודע לי אך אל תבצע הורדה או התקנה של עדכונים באופן אוטומטי".
בזמן הקרוב המחשב ישאל אתכם האם להוריד עדכון מסוים, אך כעת תוכלו למנוע את התקנתו...
והשם של העידכון הוא
kb905474