המגנים החדשים לקוסם(mystic shield והשני)הם נדירים?נגי אנ הולך לשם אני בטוח מוצא את זה?
המגנים החדשים לקוסם(mystic shield והשני)הם נדירים?נגי אנ הולך לשם אני בטוח מוצא את זה?
|
|
אין דבר כזה בטוח מוצא את זה =\
שיו רמת הנאב זורדיות גבוהה לאללה =\
מזה בהטוח1?!?!
על מה אתה חושב?!
דיי להגיד נאב ובטוח לא נאב זורד דיי לצאת מכוערררררררנכתב במקור על ידי SaPaK_HaMaNuShIm
:\
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
לא באלי
נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד נאב זורד
חחחח מה הקטע שלך?שאלתי תענה אתה לא רוצה לענות ואת רוצה לריב אז עדיף שתשתוק
כן
נדירים
באסהאנטר = מ-ל-ך תודה אחי יווו איזה פצצהההההההה
חחחח, שניכם חשבתם שקל להשיג את המגן הזה?נכתב במקור על ידי Aviv&Silkroad
אם היה קל, לכל אחד היה אותו...
לכו תשיגו קודם פאןליד, אחרי זה ברמה 40 תהרוג מפלצות ותשיגו מיסטיק שילד
אחרי זה איסטר שילד, ברמה 45
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
יש לי פאן ליד 12 הגנה נקי...נכתב במקור על ידי EmptyEyes