יצאנו אתמול כל החברים שתינו והשתכרנו והיה מצחיק והיה טוב..
בקיצור לקראת סוף הערב באו ידידות שלנו ישבנו איתם.. אחרי זה העיפו אותנו מדור אז עברנו לגן ליד.. (4 בבקור)
עברנו את הכביש.. פתאום באה מכונית .. עכשיו זה כמו המעירים המתלהבים האלה שנוסעים מהר ועושים פוזות.. בקיצו באה מכונית במהירות ואנחנו דווקא הולכים לאט.. בקיצור התקרב אלינו אז עצר פתאום אני קולט איזה אחד צעיר בתוך האוטו ולידו ישבה אמא של חבר שלי .. עכשיו כולנו מסתקלים ואנחנו בשוק.. ואז היא הורידה כזה את הפנים שלה..
המשכנו כולנו ללכת וכולנו בהלם ומדברים על זה אולי היא בוגדת ההעלה או משהו.. ולא נעים לנו מחר שלנו..
בקיצור אחרי זה אני שניה הלכתי לגן הקודם שהינו בו כי שככנו שם טבק.. פתאום הצעיר הזה בא ועוצר לידי את האוטו..
ואז הוא מצמיד אותי לקיר ואומר לי . תשמע אם מה שראית יוצא ממך אני שוחט אותך .. עכשיו כולי המום ואני לבד..
אז אמרתי לו טוב פסדר..
ואז הוא בא אלי התחיל לפוצץ אותי לתת לי אגרופים בפניםם בבטן בכל הגוף.. והתחלתי לצעוק לחברים שלי..
ואז הבן זונה שמע שאני צועק הביא לי אחת לבטן ונסע..
ואז חברים שלי באו.. הוא פתח לי את השפה עשה לי פנס וכל הבטן שלי סימנים..דיממתי שם כמו איזה כלב מעפן..
אבל היתי לבד לא היה לי מה לעשות..
בקיצור הוא עוד יקבל את מה שמגיע לו.... מחר כנראה נלך אליו. בן דוד שלי רוצה שכולם יעמדו ואני יפציץ בוא מכות..

ציטוט ההודעה

:Boxing: