אחד באפריל התחיל אצלי בלילה בשעה 12 וחצי.
ידידה שלי שהיא כמו החצי השני שלי באה ואמרה לי במסנג'ר שכמעט אנסו אותה
קיבלתי התקף לב אחרי זה!קוד:ורדית: אתה לא יודעת מה קרה לי :'( "ראפ אני עושה היפ הופ אני חי" ורדית מה קרה? =[[ ורדית : ניסו לאנוס אותיי ורדית : הלכתי לבד "ראפ אני עושה היפ הופ אני חי": מההההההההההה ורדית: ואיש אחד ישב על הספסל ורדית : ופתאום התחיל לרדוף אחרי "ראפ אני עושה היפ הופ אני חי":S ורדית:תפס אותי ורדית:נפלתי על הרצפה ורדית:וניסה להפשיט אותי ורדית :אני בוכהההההההההההההההההה "ראפ אני עושה היפ הופ אני חי" ורדית :( ורדית "ראפ אני עושה היפ הופ אני חי" :'( "ראפ אני עושה היפ הופ אני חי":ורדית איך ברחת? ורדית :לא יודעת ורדית:פשוט רצתי ורדית :בשיא המהירותת "ראפ אני עושה היפ הופ אני חי" ורדית איזה עצוב זה :'( ורדית : *****(השם שלי) ורדית: מה אני יעשהה? ורדית: :( "ראפ אני עושה היפ הופ אני חי":אמא שלך יודעת? ורדית:לא אני מפחדת להגיד להה "ראפ אני עושה היפ הופ אני חי":מה מפחדת? "ראפ אני עושה היפ הופ אני חי":סעיף 7 במאמר על "תקיפה מינית וחששות" פחד מהבושה או מאי ההבנה שלאחר תקיפה מינית ורדית:אתתתתתתתתתתתתתתתתתתה יודע משהו? "ראפ אני עושה היפ הופ אני חי":? ורדית :1 באפרייייייייייייל :P
עוד שנייה בכיתי חח
המקרה השני הוא שחברת איחסון ***** כתבה שהיא פושטת רגל ונכנסתי ללחץ בגלל שאתר מאוד שימושי בשבילי נמצא על החברת איחסון הזו.
המקרה השלישי הוא עכשיו לפני חצי שעה קרה.
אני והאקסית שלי(נפרדנו לפני שבועיים כמעט) ביחסים מצויינים אבל אתמול רבנו בגלל שטות ואנחנו לא מדברים.
אז היום בבוקר ידידה טובה שלי שגם ידידה טובה שלה עבדו עליי.
רוצים לדעת למה רבנו? כיאמרתי לה "אל תשגעי אותי" והיא לקחה את זה כל כך קשה ללב!
מפגרת!
נמאס לי להעתיק את זה!קוד:בתשיי: דיברתי בתשיי: עם דנה היום בתשיי: בטלפון "ראפ אני עושה היפ הופ אני חי": למה זה אמור לעניין אותי? בתשיי: והיא בתשי: מה זה בכתה בגללך =\ בתשיי: והיא בתשיי: מה זה בכתה בגללך =\ בתשיי: אבל אל תספרר "ראפ אני עושה היפ הופ אני חי": בגלל שאמרתי לה אל תשגעי אותי? בתשיי: גם .. וגם בגלל שהיא עדיין מרגישה אליך משהו והיא יודעת שלא תהיו יותר ביחד "ראפ אני עושה היפ הופ אני חי": :S "ראפ אני עושה היפ הופ אני חי": היא שכחה אותי כבר(זה מה שהיא אמרה לי) בתשיי : אתה באמת חושב שהיא שכחה אותך כל כך מהר ? היא סתם אמרה לך בתשיי : ? "ראפ אני עושה היפ הופ אני חי": כן בתשיי : מה כן? "ראפ אני עושה היפ הופ אני חי": אני חושב שהיא שכחה אותי מזמן בתשיי : לא בתשיי : היא עדין לא שכחה אותך בתשיי : היא אמרה לי כשדיברו "ראפ אני עושה היפ הופ אני חי": אז היא בדרך לשכוח בתשיי : ומה אתה מרגיש אלייה? "ראפ אני עושה היפ הופ אני חי": אני אמור לענות לך כדי שתעבירי לה את זה? בתשיי: מה הקשר.. בתשיי : למה נראה לך שאני מספרת דברים שלך.
בקיצור אחרי זה אמרתי לה שהיא מספרת לי דברים שלה(של דנה) ושאם אני אגיד לה אם אני עדיין מרגיש אלייה משהו אז היא תעביר גם לה.
ואז היא אמרה לי "1 באפריל חחחחחחחחחחחחח"
זונה!
---------------------
תגיבו לי על 3 המקרים
כל מקרה תגיבו בנפרד



ציטוט ההודעה




:Boxing: 






