http://news.walla.co.il/?w=//884400
מגעיל
זה הסיבה העיקרית שאני שונא בדם מתנחלים ומת להעיף אותם
אם הייתי שם הייתי עובר לצד הערבי ועוזר להם.
http://news.walla.co.il/?w=//884400
מגעיל
זה הסיבה העיקרית שאני שונא בדם מתנחלים ומת להעיף אותם
אם הייתי שם הייתי עובר לצד הערבי ועוזר להם.
!Hasta la victoria siempre
~Che Guevara
|
|
א. אתה הולך לאכול פה תגובות שלא ציפית להם
אהמ יואב אהמ ועוד הרבה אחרים
ב.לא חשבת על זה אולי שיש פה מתנחלים?
ג.לתמוך בערבים נגד העם שלך?לאן הגענו..:o
ד.הכתבה באמת לא בסדר...אבל ההתבטאות שלך מוגזמת..
.
.
.
.
there is only 1 mitnahel in the forum.....
toav of course....
mitnahlim Rox..
i dont say aravim not rox... they are less cool =\
עזבו אותם
זה שונא ישראל גם כן
שם לי בחתימה את קדימה
עוד שמאלני מניאק שמוכן לתת את כל המדינה לערבים מסריחים
לך תפליץ אתה וכל החברים שלך
////:Boxing:
FUCKyou
אחי זה מיקרים מודדים כאלה... מה עם כל הפיגועים שהערבים הבני זונות האלה עושים? רק לפני כמה ימים ערבי אחד התחזה לדתי תפס תרמפ ופיצץ ת'מכונית ו2 ישראלים מתו ואתה עוד מוכן לעבור לצד של הערבים פייי לאיפה הגענו..
סתום תפה יחתיכת שמאלני\ערבי לך לעזעזאל אתה לא מעריך כלום מהחיים שלך
מעדיף ערבים מאשר העם שלך
יא וילייי בחיים שלך אבל בחייים שלךךךך אל תשפוט סיפור אם לא שמעת את הצד השני שלווו!!! קפיש?!
מאיפה לך לדעת מה הלך שם?? התקשורת השמאלנית שלנו תמיד תראה את הצד השני שיוציא את המתנחלים חארות זה בדוק בלי להראות את הצד של המיתנחלים...חאלאס נמאס!!!!
אני כל כך אוהבת מתנחלים כפרעליהם
תקלוט אם עדיין לא קלטת את זה....ערבים הם האויייבבב שלך!!! כבר כמה שנים אנחנו באינתפאדה הזאת?? 6-7 שנים?? עדיין לא קלטת את זה?? הם האוייב שלך!! הם רוצחים אנשים מהעם שלך!!!! הם רוצים להשמיד להרוד ולואבד את כל היהודים וכל מי שלא מוסלמי מה כל כך קשה לקלוט ולהבין את זה?!
למה כשמחבלים מתאבדים רוצחים ילדים/זקנים זה בסדר וזה לא?
פשש...לאן הכנסתי את עצמי
א. אני גם שונא ערבים
ב. אני לא מצדיק שום פיגועים
ג. אני לא רוצה לתת להם מאהבה מדינה
ד. לכו אתם לעזאזל חבורת פרימיטיבים שלא מבינים כלום. אני לא רוצה להכנס לקללות, אבל אתם לא מבינים שקל ממה שהולך. חושבים שאפשר לפתור הכל בכוח ובכפייה.
ה. התקשורת לא שמאלנית, המתנחלים ההומואים האלו הלכו ואשכרה הרסו לערבים האלה שלא עשו כלום את הפרנסה, הכו בנדאם זקן שלא יכול לפגוע בזבוב (נראה לכם זקן בן 73 יקח קלצ'ינקוב וירה בהם?)
גועל נפש, אל תגידו לי בכלל שהם אחים שלי. אני שונא את הטיעון המטומטם הזה שלא קשור לחיים. הם לא אחים שלי!!!!!!!!! די!!!!!!!!!!!!!! אני מתבייש בהם וזה מעורר חלחלה שהם צועקים לי שאני אח שלהם
שימותו כולם, על הזין שלי אם הם יהודים או ערבים.
כל כך כואב לכם לעשות ויתור על שטח אדמה לטובת שלום...פנאטים. אתם לא יותר טובים מערבים.
!Hasta la victoria siempre
~Che Guevara
לא כל המתנחלים הם כאלה. לתשומת לבך
כבר קיבלתה ותקבל בראש על השטות שאמרתה מה שאני רק בא להוסיףנכתב במקור על ידי BaD~DemoN
שאתה חי בסרטטטטט
תבין אין צדיקים כולם אשמים לפעמים הערבים אשמים ולפעמים אנחנו אין מה לעשות, רק שאצלנו אנחנו עושים דבר רע בשביל שיהיה טוב ותחשוב על זה...
מה אתה מצפה שהערבים יחגגו עם הפיגועים ונשב בשקט זה יעזור?
קיצר שני העמים רוצים תאדמה ואין מה לעשות
תגיד אתה באמת מטומטם אההנכתב במקור על ידי BaD~DemoN
וואי אז הרסו לערבים פרנסה
מה תגיד על כל המשפחות שהרסו להם ת'חיים והרגו להם ילדים בכל הפיגועים ולא עשינו להם כלום בדיוק כמו שהבנאדם הערבי הזקן לא עשה כלום. מה תגיד על זה שהערבים האלה הרגו מאות אנשים בפיגועים והרסו משפחות שלמות
הרגו תינוקות וזקנים שלא יכלו לפגוע באיש!!!!!!!!!!!!
מה תגיד על זה?!! אההה יא חתיכת מטוטמם
אתה ממש מפגר אני חייב להגיד לך.
FUCKyou
די, מה זה התגובות הברבריות האלה?!?!?!?!?!?!? אתם עד כדי כך שונאים ערבים?!?!?!?!?!?!? אתם כמו הנאצים אתם!!!!!!!!!
BaD~DemoN צודק בעניין המתנחלים. זה כזה פשע להיות ערבי? לא!! ממש לא! וזה בטח לא סיבה לתקוף זקן בן 73!!! אולי אם הייתם חיים בתקופת השואה הייתם מבינים למה אני מתכוון!
יאללה אז בואו נראה לכםפ כמה בוגרים אנחנו ונהרוג זקניםנכתב במקור על ידי michal
אני בעד להרוג פלסטינים מגיל 17-50
זקן לא יכול להתנגד כמו שתינוק לא יכול וזקנים לא מתפוצצים בטח לא בגיל 73