היה לי אז קוסם רמה 39 ומחקתי(אל תשאלו למה)אז עשיתי לו רוב לרמה 38 סטרלייט עשיתי 3+ עם מגילות של 10%...אז עכשיו זה +3 (עשיתי עם דקס ודיפנס וכו')כמה כדאי למכור?(או שכדאי להשתמש בזה כי יש לי עוד קוסם)??
היה לי אז קוסם רמה 39 ומחקתי(אל תשאלו למה)אז עשיתי לו רוב לרמה 38 סטרלייט עשיתי 3+ עם מגילות של 10%...אז עכשיו זה +3 (עשיתי עם דקס ודיפנס וכו')כמה כדאי למכור?(או שכדאי להשתמש בזה כי יש לי עוד קוסם)??
|
|
1. אתה לא ברור
2. אם שמת לסטאר לייט דקס.. בוא נגמור עם זה פה אין מה להמשיך פשוט לנעול
חחחח איזה נוב
הוא מחק כי הוא לא הלך עם מדריך
דיי אני מת
-.-
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
קודם כל נוב אמא שלך...אתה הנוב הכי גדול שאי פעם ראיתי משחק במייפל סטורי...אפילו רמה אחד שם אותך על הקטן..ולתגובה של Jacoby אני הייתי עשיר(היו לי כמה מיליונים)ואני קניתי מגילות דקס ב25K כל אחת..לא היה אכפת לי מכסף..אם זה התשובה שרצית לקבל...נכתב במקור על ידי OzzY
עכשיו מה כדאי למכור או להשתמש?
למכור חחח אורן יקרוע![]()
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחח איזה דביל אתה אתה כזה נוב אני נשבע לךךך אתה שם דקס בבגדים של קוסמים
נראה אותך מוכר את זה חחחחחחחחחחח תשתמש זה לא יעזור לך אם תרצה לשפר את זה לא ילך לך חחחחחחחחחחח אתה רכזה נוב ואל תקלל אותי שוב פעם.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
אם אתה הולך עם משהו שיודע מה הוא עושה זה סבבה
אבל לא כמו הנוב הזה שאינלו מנה בשקל
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
חחחחח בואנה יחתיכת הומו משתמש רגיל לא הייתי נותן לך באטרף יחסר חיים אחד...אני ותח שחקן בשבוע אני משיג את כל מה שיש לך ואפילו יותר ינוב כלום אין לך....יש ל יותר MP ממה שאתה חושב שיש לי יהומו אני רוצה DRX כדי לא לפספס שם מפלצת..לפחות יש לי כסף לדקס סקרולל ינוב..אין לך כסל לקנות אפילו Stolen fence..אז תחשוב לפני שאתה פותח תפה המסריח שלך נוב קטןנכתב במקור על ידי OzzY
קודם כל אזהרה
דבר שני אתה קוסם אתה לא צריך דקס -.-
דבר שלישי אינלך MP מספיק לקוסם
דבר רביעי אזהרה
:}
אה ונעול
D:
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו