תקראו זה שווה הכל
פעם בא אלי איזה רוסי מפגר לעשות לי רשת הוא עשה לי והוא אמר לי אחרי שעתיים שהוא מנסה כל פעם לחבר את הרשת והאינרנט נפל אז החלתי מודם אחר כך תוך 20 דקות הכל סודר שילמתי לו 100 שקל על סויץ' הכי טוב שהיה לו ועל כבלים עוד איזה 40 ועלה לי המודם 110 שילמתי לו עבודה 80 אני אומר לו פתוח פורטים באימיול אז יצא אימיול חדש בלי ששמתי לב אחרי שהוא "פתח" אז הופיע לון של אינטרנט אקבפלור וזה היה חלון מזהה נמוך אני לא ידעתי הוא יצא מהר לקח ת'כסף והלך
ניסיתי להשתמש באימיול היה לי מזהה נמוך אז לא הבנתי כל כך אז התקנתי פירוואל של מקאפי+אנטי וירוס ופתאום אחרי שבוע ככה האינטרנט שלי לא עבד אז קראתי לו והוא בא אלי בידיוק חבר שלי בא אלי אז היה חורף הוא ביקש ממני להכין לו תה עם לימון אז שמתי לו תיאון שראיתי בטעם תפוח ואז לא היה כמעט צבע אז שמתי לו גם תה ירוק ערבבתי ביחד שמתי לו חצי כפית מלח סחטתי לימון שלם בתוך הכוס שלו (חחחחחח) שמתי לו 2 כפיות סוכר בזמן שהוא ביקש כפית שתוחה והוא עוד אמר שטעים ואחר כך הוא אמר לי "למה דה פקה אתה צריך עוד פירוואל" עם מבטא רוסי כבד אני באתי להשפך מצחוק אבל לא היה לי נעים בסוף הוא ביקש 50 שקל ולא נתתי לו אמרתי לו שאמא שלי תשלם לו ואמרתי לאמא שלי שלא תשלם לו כי הוא לא סיים את העבודה עם הרשת בפעם הקודמת כמו שצריך אז לא שילמתי.
חחחחחחחחחחחח איזה קורעעעעעעעע אני עכשיו שפוך מצחוק בגלל זה

ציטוט ההודעה

בובית יש רק אחת
חחח קיצר גבר היה מצחיק אהבתי!