טוב אחרי שהעונה הזאת נגמרה סופית... וכבר יש לנו אלופה וכנראה את הפועל ובית"ר בגביע אופ"א ורק מאבק הירידה נשאר פתוח(אללא כפ"ס!!) אז בואו ננבא מה יקרה בעונה הבאה בצמרתואיך היא תראה
הנה הטבלה שתיהיה לדעתי:
1)בית"ר ירושלים(מתחילה תעונה גרוע עם תיקו ביתי עם מכבי ת"א והפסד לחיפה... עד למחזור 9 רודפת אחר חיפה בפיגור של 3 נק' מההפסד לחיפה. במחזור הזה חיפה מפסידה ובית"ר מנצחת ועולה לראשות הטבלה בזכות הפרש שערים ומשם אי אפשר לעצור אותה בדרך לאליפות. גאידמאק קונה 25% מחברת מיקרוסופט והופך אותה לספונסר של הקבוצה...)
2)מכבי חיפה(חיפה מתחילה תעונה מעולה! עם ניצחון גדול על בית"ר 2-1 בקריית אליעזר ועד למחזור 9 היא מובילה תליגה כאשר בית"ר רודפת אחריה. מהמחזור הזה בית"ר מתחברת והופכת למכונה צרפתית משומנת היטב אשר לא ניתנת לעצירה! חיפה מסתפקת בגביע הטוטו)
3)הפועל ת"א(שום עושה עבודה נפלאה בהפועל אך עזיבת קבוצת כתר פוגעת בתקציב הקבוצה ורפי עגיב ומוני מה שמו לא מצליחים להעמיד תקציב ראוי למכבי חיפה ובית"ר.. הפועל מנצחת את בית"ר בבלומפילד בתוצאה 1-0 מפנדל שלא היה. כמו כן היא מנצחת פעמיים בדרבי ומפסידה פעם אחת)
4)מכבי נתניה(בהתחלה קשה לקבוצה בלי מסודי והקהל מקלל את עטר אבל אחרי 10 משחקים הקבוצה מתעשתת(או איך שלא כותבים את זה) וצוברת נקודות והיא אחת מ3 היחידות שניצחו את בית"ר)
5)בני יהודה(הקבוצה תספוג הרבה בגלל המכירה של אניימה אבל החלוץ הזר שהביאה בכסף שקיבלה יבקיע המון)
6)הפועל פתח תקווה(טוטו תמוז מלך השערים)
שאר הקבוצות:
מכבי ת"א-לוני ניצל מ2 נסיונות התנקשות ואומר שזה פשוט ילדים קטנים שמנסים להרוס לקבוצה. נמני מסיים עונה נהדרת אך שאר הקבוצה מגמגמת. מקום 8
מכבי פתח תקווה:
הניהול הכושל של המועדון מאז עזיבת הלוזון הראשי משפיע על הקבוצה ושוב היא בעונה של מאבק ירידה. עם זאת בגביע פתח תקווה הצליחה לא רע וזכתה בגביע בנצחון בפנדלים על הפועל אשקלון
טוב זה התחזית המוזרה שלי... מבקש לא לצחוק עליה כי השקעתי בה 10 דקות! מה התחזית שלכם לעונה הבאה?





ציטוט ההודעה


