נרשמתי , הורדתי את הshockwave הזה אני בא לבחור קבוצה זה עולה לי את הדבר המעצבן של תשלח דוח שגיות או אל תשלח למה?
נרשמתי , הורדתי את הshockwave הזה אני בא לבחור קבוצה זה עולה לי את הדבר המעצבן של תשלח דוח שגיות או אל תשלח למה?
^^ תודה לי .. =]
|
|
לך לפורום תמיכה תחפש אשכול של haicc תראה שם לינק להורדה באחת ההודעות של ROni תתקין את זה איך שהוא אמר ונקווה שיעבוד
סבבה אחי
^^ תודה לי .. =]
עוד שבועיים יש לנו נגדכם משחק נכון (אני מתכוון באמיתי בבלומפילד)?
נערך לאחרונה על ידי D_bluck; 08-04-2006 בשעה 00:54.
^^ תודה לי .. =]
אם אתה מכבי כן... ביתר נגד מכבי בבלומפילד אחרי הדרבי. [סיכוי גדול שאני הולך למשחק]
עוד יומיים יש לנו נגדכם באמיתי בבלומפילדנכתב במקור על ידי D_bluck
תראה כתבה בוואלה
1 מי יודע? 1 אני יודע. 1-0 קטן, בונקר של דרור קשטן אלוהינו, אלוהינו, אלוהינו, אלוהינו, שבשמים ובארץ.
יש אדומים שרוצים לדפוק למכבי רביעייה. מה, אם עכו הצליחו, גם אנחנו יכולים. ברור שלא. כל המהות האדומה היא לתת אוגבונה מתפלקת בזמן פציעות ולברוח מהמכות של האולטראס הצהובים.
מחרתיים, האדומים פותחים את הריצ'רץ' ומשתינים בקשת על הגופה הצהובה. מעולם לא היו הבדלי איכות בין האויבות המושבעות בערב דרבי. מזל שהמשחק ביום ראשון, אחרת לוני היה מתפדח שמוציאים אותו מהטוטו. אז ה- 1-0 שקוף כמו החוטיני של קאנן. עכשיו תחליטו אתם, עגלקטיקוס חמודים, איך אתם רוצים לאכול אותה – בדוך או בסיבוב?
[הקטע המודגש בעיקר]
אה אתה אוהד הבועל? בעעעעעעעעעע היה ריב בין אוהדי ביתר לבין הפועל אבל אנחנו לא מסוכסכים ברוך ה'נכתב במקור על ידי RentGen
![]()
בעע אתה אוהד הפועל??? בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע חחחח אבל אתה נראה לי ילד סבבה אז חפיף
עזוב יש לי הרגשה שננצח אותכם בדרבי ותאמין לי אתה תחזור עצוב
^^ תודה לי .. =]
אוווווווווווו מה זה הפועל? מה זה הפועל מה זה הפועל?
^^ תודה לי .. =]
הכתב של וואלה בכתבה הזאתי מזכיר לי חבר שלי
כשהיינו בכתה ג'
עד כמה כושר ההתבטאות שלו גרוע:!
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחח זה אשכול מה זה דפוק בכלל שאלתי למה המשחק לא עובד והגענו למלחמה : מכבי תל אביב אימפריה , ביתר ירושלים והפועל תל אביב חחחחחח
^^ תודה לי .. =]
גם לי הזין הזה אותו דבר חרא של בעיה