קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 25-08-2010, 04:26
  2. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 18-06-2010, 13:36
  3. [הצגה] אתר ראשון, פרוייקט שלי+כניראה עם אתר אטרף
    על ידי artanix בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 01-02-2008, 16:34
  4. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 07-10-2007, 17:08
  5. דחוף (ממש דחוף).....צריך אתר עם ברכות
    על ידי 8L4(k p1|24+3 בפורום דיבורים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 21-07-2007, 17:51
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

[פרוייקט] אתר השתלמות לרופאים וסתם מי שמעוניין - נורא טוב !!

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אמונה וכוח רצון הם חומרי הבניין הטובים ביותר כדי לבנות

ברירת מחדל [פרוייקט] אתר השתלמות לרופאים וסתם מי שמעוניין - נורא טוב !!

אוקי אז ככה... במסגרת המגמה שלי עשיתי פרוייקט גמר ביחד עם הקבוצה שלי בביורפואה.
    הפרוייקט היה בניית מכלול הדרכה לרופאים במחלקת טיפול נמרץ ילדים בבית החולים תל השומר שיבא. הפרוייקט מנוהל ע"י רשת אורט תחת המגמה המדעית הנדסית (וגם לא כולה - רק המגמות שמתמחות בביורפואה) וכל העבודה הייתה במשותף למחלקה...
    האתר עכשיו בגרסה הראשונית שלי - חצי מהמכשור במחלקה כבר עבר את מכלול ההדרכה והוא גמור. החצי השני בשלב בנייה תחת המחזור הבא שבונה את האתר.

עצם הפרוייקט הוא להכשיר את הרופא וללמד אותו במהרה על העקרונות של כל המכשירים במחלקה - מבלי לקבל מלא ספרים- לקבל תמונות, סרטים, הסברים ביולוגים/מדעיים/טכנולוגיים/פטופיזיאוליים במקום אחד ולבסוף מבחנים על כל מכשיר (כולל מועד ב' חחח).

האתר מיוחד במינו זה פרוייקט ראשון מסוגו בכל העולם- הוא בשלבי בנייה. בקרוב האתר הזה יהפוך למכלול הדרכה למקומות אחרים ובהחלט זה פרוייקט חשוב במינו.

אני אישית גאה מאוד להיות בכזה פרוייקט. סיימתי אותו לחלוטין, עשיתי את הבגרות והרגשתי כאילו השפעתי במשו- עזרתי - תרמתי, וזה הכי חשוב בפרוייקט - שתהיה לו חשיבות כלשהי. (וחוץ מהאתר היה כמובן לעשות ספר פרוייקט שיצא לי ולקבוצה שלי 170-180 עמודים וגם בניית מיזם - ועשינו הדגמה של ספירומטר עם צינור וחיישני לחץ)

בקיצור- שווה להכנס לקרוא להתעניין לראות. כל מי שמתעניין ברפואה זה יכול לעזור המון...

אז ככה...זה האתר:

http://clickit3.ort.org.il/Apps/WW/P...7-3eced1022503

את כל הרבדים אפשר לראות תחת ה"אתר הנדסה רפואית" בתפריט בצד ימין. שם יש אפשרות לבחור בין הרבדים: מערכת, פיזיואולי, פטו-פיזיאולוגי, מדעי, טכנולוגי, בחינות ידע א' ובחינות ידע ב'.

ברבדים אפשר למצוא את הנושאים הקשורים במכשירים- ישנם הסברים תמציתייים, תמונות, סרטונים קישורים ושאר שטויות

תהנו :]
    למה ה' לוקח את הטובים ?

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    דימי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הכל תלוי בגישה =)

נראה נחמד האתר, אתה יכול להסביר לי במה בידיוק עוסק ביורפואה?
    DimA

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ

המקצוע הזה עוסק במכניקה של הגוף בהיבטים פיזיקאלים, ביולוגים, טכנולוגיים וכו'.

הסתכלות על הגוף כמערכת מכנית משוכללת ולא סתם כאל גוף. חקר של גוף האדם בצורה שונה לגמרי בתחומים יותר טכנולוגיים פיזיקאלים (כגון חוקים הדינמיקה, קנימטיקה של הליכה, אלטרוניקה של מערכות הגוף, וכו'...)
    למה ה' לוקח את הטובים ?

משתמש משקיע
    שם פרטי
    דימי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הכל תלוי בגישה =)

נשמע מעניין =) תודה על ההסבר
    DimA

משתמש כבוד האוואטר של CompleX
    לייקים
    1
    נקודות
    210

זה בעצם לימוד עבודה במיון...

פיענוח צילומי רנטגן.. שימוש במכשור.. וכדומה..

לא משהו שמתנדבי מד"א צריכים למהלך התנדבותם...

אבל תודה בכל זאת אלכס..

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ

נכון :] שוב זה מכלול הדרכה לרופא... אבל חשבתי שזה יעניין פה אנשים... אולי אחדים רוצים להתקדם לתחום הרפואה ואני חושב שיפיקו מזה תועלת רבה

יש לי ידידה שמתנדבת מד"א ורוצה להיות רופאה אני חושב שזה דיי כלי שימושי בשבילה- ואם לא - זה מקור ידע לא קטן בתחומים רבים :] שווה קריאה קיצר
    למה ה' לוקח את הטובים ?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    צריך עזרה בתשלום החשבון הסולרי? אז דבר איתי ב-ICQ

ציטוט נכתב במקור על ידי DaRk GoD צפיה בהודעה
    אוקי אז ככה... במסגרת המגמה שלי עשיתי פרוייקט גמר ביחד עם הקבוצה שלי בביורפואה.
    הפרוייקט היה בניית מכלול הדרכה לרופאים במחלקת טיפול נמרץ ילדים בבית החולים תל השומר שיבא. הפרוייקט מנוהל ע"י רשת אורט תחת המגמה המדעית הנדסית (וגם לא כולה - רק המגמות שמתמחות בביורפואה) וכל העבודה הייתה במשותף למחלקה...
    האתר עכשיו בגרסה הראשונית שלי - חצי מהמכשור במחלקה כבר עבר את מכלול ההדרכה והוא גמור. החצי השני בשלב בנייה תחת המחזור הבא שבונה את האתר.

עצם הפרוייקט הוא להכשיר את הרופא וללמד אותו במהרה על העקרונות של כל המכשירים במחלקה - מבלי לקבל מלא ספרים- לקבל תמונות, סרטים, הסברים ביולוגים/מדעיים/טכנולוגיים/פטופיזיאוליים במקום אחד ולבסוף מבחנים על כל מכשיר (כולל מועד ב' חחח).

האתר מיוחד במינו זה פרוייקט ראשון מסוגו בכל העולם- הוא בשלבי בנייה. בקרוב האתר הזה יהפוך למכלול הדרכה למקומות אחרים ובהחלט זה פרוייקט חשוב במינו.

אני אישית גאה מאוד להיות בכזה פרוייקט. סיימתי אותו לחלוטין, עשיתי את הבגרות והרגשתי כאילו השפעתי במשו- עזרתי - תרמתי, וזה הכי חשוב בפרוייקט - שתהיה לו חשיבות כלשהי. (וחוץ מהאתר היה כמובן לעשות ספר פרוייקט שיצא לי ולקבוצה שלי 170-180 עמודים וגם בניית מיזם - ועשינו הדגמה של ספירומטר עם צינור וחיישני לחץ)

בקיצור- שווה להכנס לקרוא להתעניין לראות. כל מי שמתעניין ברפואה זה יכול לעזור המון...

אז ככה...זה האתר:

http://clickit3.ort.org.il/Apps/WW/P...7-3eced1022503

את כל הרבדים אפשר לראות תחת ה"אתר הנדסה רפואית" בתפריט בצד ימין. שם יש אפשרות לבחור בין הרבדים: מערכת, פיזיואולי, פטו-פיזיאולוגי, מדעי, טכנולוגי, בחינות ידע א' ובחינות ידע ב'.

ברבדים אפשר למצוא את הנושאים הקשורים במכשירים- ישנם הסברים תמציתייים, תמונות, סרטונים קישורים ושאר שטויות

תהנו :]
    אח שלי אתה למדתה את זה בתיכון? ואם כן איך קרוא למגמה? ואיפה למדתה?
    צריך עזרה בתשלום החשבון החודשי שלך אז דבר איתי ב-ICQ ואני העזור לך
    או כנס

www.pops.co.il/user_pages_show_home.asp?user_id=1053

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:58.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect