אוקי אז ככה... במסגרת המגמה שלי עשיתי פרוייקט גמר ביחד עם הקבוצה שלי בביורפואה.
הפרוייקט היה בניית מכלול הדרכה לרופאים במחלקת טיפול נמרץ ילדים בבית החולים תל השומר שיבא. הפרוייקט מנוהל ע"י רשת אורט תחת המגמה המדעית הנדסית (וגם לא כולה - רק המגמות שמתמחות בביורפואה) וכל העבודה הייתה במשותף למחלקה...
האתר עכשיו בגרסה הראשונית שלי - חצי מהמכשור במחלקה כבר עבר את מכלול ההדרכה והוא גמור. החצי השני בשלב בנייה תחת המחזור הבא שבונה את האתר.
עצם הפרוייקט הוא להכשיר את הרופא וללמד אותו במהרה על העקרונות של כל המכשירים במחלקה - מבלי לקבל מלא ספרים- לקבל תמונות, סרטים, הסברים ביולוגים/מדעיים/טכנולוגיים/פטופיזיאוליים במקום אחד ולבסוף מבחנים על כל מכשיר (כולל מועד ב' חחח).
האתר מיוחד במינו זה פרוייקט ראשון מסוגו בכל העולם- הוא בשלבי בנייה. בקרוב האתר הזה יהפוך למכלול הדרכה למקומות אחרים ובהחלט זה פרוייקט חשוב במינו.
אני אישית גאה מאוד להיות בכזה פרוייקט. סיימתי אותו לחלוטין, עשיתי את הבגרות והרגשתי כאילו השפעתי במשו- עזרתי - תרמתי, וזה הכי חשוב בפרוייקט - שתהיה לו חשיבות כלשהי. (וחוץ מהאתר היה כמובן לעשות ספר פרוייקט שיצא לי ולקבוצה שלי 170-180 עמודים וגם בניית מיזם - ועשינו הדגמה של ספירומטר עם צינור וחיישני לחץ)
בקיצור- שווה להכנס לקרוא להתעניין לראות. כל מי שמתעניין ברפואה זה יכול לעזור המון...
אז ככה...זה האתר:
http://clickit3.ort.org.il/Apps/WW/P...7-3eced1022503
את כל הרבדים אפשר לראות תחת ה"אתר הנדסה רפואית" בתפריט בצד ימין. שם יש אפשרות לבחור בין הרבדים: מערכת, פיזיואולי, פטו-פיזיאולוגי, מדעי, טכנולוגי, בחינות ידע א' ובחינות ידע ב'.
ברבדים אפשר למצוא את הנושאים הקשורים במכשירים- ישנם הסברים תמציתייים, תמונות, סרטונים קישורים ושאר שטויות![]()
תהנו :]

ציטוט ההודעה