קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 27-11-2010, 21:52
  2. אם אני לא טועה זה ריסטוק...
    על ידי .מר אטרף. בפורום אתרי מתנות חינם
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 22-05-2010, 23:49
  3. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 18-08-2007, 21:10
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

אם אני לא טועה...

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    50

Talking אם אני לא טועה...

לאט'ו יש 30 שערים בכל המסגרות!!!!!!! ועוד לא נגמרה העונה! תראו מזה ועוד לא נגמרה העונה! איזה תותח הבחור! מישהו יודע כמה טוני שם? אני יודע שטוני לא שותף בליגת האלופות כמו אט'ו אבל צריך לזכור שזה בערך מתאזן כי אט'ו הפסיד הרבה משחקים בגלל אליפות אפריקה הזאתי(תסבירו לי למה לקופה אמריקה שזה בקיץ לא שולחים שחקנים בטענה שזה פוגע בהכנות ולאליפות אפריקה שמנתהלת באמצע העונה כן שולחים?!:wtf ויפסיד עוד הרבה בגלל העייפות המצטברת שיש לו גם בגללה... 30 שערים אתם קולטים?!? אהה אבל יכול להיות שטעיתי בחישוב... קחו את זה בחשבון...

2. קישורים ממומנים

nsh
    אורח

אין אטו תותח!

משתמש משקיע
    שם פרטי
    שגיא
    לייקים
    0
    נקודות
    14
    משפט מחץ
    בדווווווקקקק יעעעעעעעניייי?!?!

טוניי 27 רק במסגרת הליגה כי פיורנטינה לא משתתפת בשום מסגרת אירופית.
    אללה מכבייי..

hai60
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי SAGI2607
    טוניי 27 רק במסגרת הליגה כי פיורנטינה לא משתתפת בשום מסגרת אירופית.
    ואי אפשר להשוות את פיורנטינה לבארסה! אין להם מבשלים כמו זו'לי , לארסון , רונאלדיניו , דקו
    טוני יותר טוב מאטו וגם שבצנקו יותר טוב מאטו אטו סומך על הקבוצה שלו הוא לא עושה גולים לבד כמעט אף פעם לעומת טוני ושבצנקו והנרי
    קיצר אטו שחקן סוס עם קבוצה סוסה בוא נראה אותו בפיורנטינה ואת טוני בבארסה ונראה כמה טוני מבקיע וכמה אטו.

משתמש כבוד האוואטר של ArIeL
    לייקים
    2
    נקודות
    200
    משפט מחץ
    !Forca Barca

חי די לדבר שטויות דיייייייייייייייייייייייייייייייי
    אטו יותר טוב מטוני.
    אתה צריך להתחיל לראות משחקים להשכיל ולהבין קצת בכדורגל..ז'ולי?התכוונת לג'יולי ולארסון? שני שחקני ספסל שעולים רק כשמישהו פצוע...רונאלדיניו מסי ודקו הם באמת ספקי הכדורים אבל להגיד שאטו לא עושה כלום לבד? להזכיר לך את אליפות אפריקה כאשר הוא שיחק עם קמרון? הקבוצה לא זכתה באליפות ובכל זאת הוא סיים כמלך השערים..אין מה להגיד השערים מדברים בעד עצמם! הוא מבקיע המון שערים לבד אך יודע גם למסור.
    אטו ושבצ'נקו והנרי כולם בטופ של הטופ.
    Nobody knows it but you've got a secret smile

And you use it only for me

Nobody knows it but you've got a secret smile

And you use it only for me

ArIeL-BaRcA AKA Messi AKA EmP3RoR AKA ArIeL

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    9

ציטוט נכתב במקור על ידי ArIeL-BaRcA
    חי די לדבר שטויות דיייייייייייייייייייייייייייייייי
    אטו יותר טוב מטוני.
    אתה צריך להתחיל לראות משחקים להשכיל ולהבין קצת בכדורגל..ז'ולי?התכוונת לג'יולי ולארסון? שני שחקני ספסל שעולים רק כשמישהו פצוע...רונאלדיניו מסי ודקו הם באמת ספקי הכדורים אבל להגיד שאטו לא עושה כלום לבד? להזכיר לך את אליפות אפריקה כאשר הוא שיחק עם קמרון? הקבוצה לא זכתה באליפות ובכל זאת הוא סיים כמלך השערים..אין מה להגיד השערים מדברים בעד עצמם! הוא מבקיע המון שערים לבד אך יודע גם למסור.
    אטו ושבצ'נקו והנרי כולם בטופ של הטופ.
    גם רוני חלוץ ברמה שלהם, הוא משקיע את כל מה שהוא יכול, גם בהגנה. אתמול ראיתי מול ארסנל הוא משחק על כלל המגרש גם בהגנה וגם בהתקפה, הכוח לא נגמר לו. והוא רק בן 20..עוד שנה-שנתיים הוא יהיה בין 4 הטובים לדעתי.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    ירון
    לייקים
    0
    נקודות
    215
    משפט מחץ
    עיר ב-א ... עפולה

ציטוט נכתב במקור על ידי Yael
    גם רוני חלוץ ברמה שלהם, הוא משקיע את כל מה שהוא יכול, גם בהגנה. אתמול ראיתי מול ארסנל הוא משחק על כלל המגרש גם בהגנה וגם בהתקפה, הכוח לא נגמר לו. והוא רק בן 20..עוד שנה-שנתיים הוא יהיה בין 4 הטובים לדעתי.
    אה יעל פי לא חשבתי שאת מבינה בכדורגל וואלה רוני חלוץ מצוין אבל קצת מסובך כול הזמן מסתבך וזה בסוף יזיק לו
    12p גאה להיות שייך
    עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי hai60
    ואי אפשר להשוות את פיורנטינה לבארסה! אין להם מבשלים כמו זו'לי , לארסון , רונאלדיניו , דקו
    טוני יותר טוב מאטו וגם שבצנקו יותר טוב מאטו אטו סומך על הקבוצה שלו הוא לא עושה גולים לבד כמעט אף פעם לעומת טוני ושבצנקו והנרי
    קיצר אטו שחקן סוס עם קבוצה סוסה בוא נראה אותו בפיורנטינה ואת טוני בבארסה ונראה כמה טוני מבקיע וכמה אטו.
    לדעתי אתה טועה...אט'ו חלוץ הרבה הרבה הרבה יותר טוב מטוני... טוני משחק כחלוץ מטרה... נמצא רק ברחבה וכל הקבוצה שלו בנויה עליו... אני ראיתי כמה משחקים של פיורנטינה ששחקנים היו במצבים קורצים לגול אבל העדיפו למסור לו... כי המטרה שלהם חוץ מלנצח הוא שטוני יבקיע כמה שיותר... אתה מבין? בניגוד לטוני אט'ו משתתף במשחק הקבוצתי.. נכון יש לו הרבה שערים שהוא פשוט מקבל מסירה ומכניס גול אבל הוא גם הולך אחורה משתתף בהתקפה ובגלל זה הרבה פעמים אין לברסה רגל מסיימת מתי שהוא משתתף בהתקפות... ותראה כמה הוא מבקיע... גם בנתונים הפיזים אט'ו יותר טוב... יותר מהיר יותר חזק... הדבר היחיד שנראה לי שאט'ו צריך לשנות זה ההתנהגות שלו מחוץ למגרש... הוא עדיין לא הגיע לרמה של רוני או מאראדונה במאפיין הזה אבל אם הוא לא יירגע הוא בדרך! לדעתי הוא חייב לסתום ת'פה עם האמירות שלו דוגמת מדריד זבלים וכאלה... וגם שמעתי פעם אחת אומר שאם היו קוראים לו אט'ודיניו הוא כבר עכשיו היה השחקן הטוב בעולם... לפי דעתי הוא חייב לסתום ת'פה ומהר! כי כולם רואים איך רונאלדיניו מתנהג יפה מחוץ למגרש וכולם רואים מי השחקן הטוב בברסה כיום... ובעולם...

משתמש משקיע
    שם פרטי
    שגיא
    לייקים
    0
    נקודות
    14
    משפט מחץ
    בדווווווקקקק יעעעעעעעניייי?!?!

ציטוט נכתב במקור על ידי hai60
    אחי אל תזלזל בכלל בפיורנטינה יש להם שחקנים כמו יורגנסן וחימנז שהם מצוינים...
    אללה מכבייי..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:57.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,962 | הודעות: 8,173,549 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect