^כותרת^
^כותרת^
|
|
אתה יכול רק לנשק שהוא d grade ןמעלה כאילו אתה לא יכול של no grade ותראה אתה הולך לheine יש שמה איזה מפלת כזאתי שיש סביבה תמיד אנשים היא נקראת grampl או משהו כזה תלך אליה תדבר ותראה יש שמה סקרולים של + אתה צריך את הסקרול שהיא של הגראד שלך ומה שיש ציור של חרב זה לנשקים של הגראד הזה ומה שיש ציור סתם כזה אבל אין חרב וזה באותו צבע זה של המגן והחליפה הכל גם התכשיטים וכל זה
![]()
כן כן אני הוא Dan1 האחד והיחידשיניתי כינוי
![]()
אחי מקווה שאני לא בדיוק מוצאה אותה אבל תודה ניראה לי שאבנתי על מה אתה מדבר
אחי עשיתי +4 ונשברה לי החרב, במקום החרב זה אבי לי קריסטלים.
מה אני עושה איתם
מה????
אההה הבנתי אחי יש לך מלא שגיאות כתיב תכתוב טוב לא מבינים אתה יכול למכור לכנות אם זה d/c grade כל השאר אתה יכול לחמכור לשחקנים
![]()
![]()
אין לי כסף לקנות חרב חדשה.
מי יכול להביא לי???
כינוי: Nolatari
איזה Grade אתה ?
מה הבעיה בלאסוף כס; ממפלצות אתה משיג בקלות 10 מיליון תןך מקיסמום בהגזמה חצי שעה.. :X
אני GRADE C אבל אני לא יודע היפו לאיתמן לרמה שלי
איזה רמה אתה ? בדיוק.. ברמה 40 תתאמן בDeahPass ולך ימינה למעבר הזה ולך לשלדים.. ושתעלה קצת רמות תלך לDvc אבל לא בתוך המערה אלא בחוץ.. וברמה ככה.. אממ.. 55 תלך לThe Cematary תמשיך ישר ישר ויהיה לך מפלצות טובות לרמה שלך..
תעשה לי הודעה פרטית אני יקנה לך ויעשה לך +10 או יותרתדבר איתי במשחק xStun4FuNx אני יסדר לך דברים
![]()
![]()
תודה אחי אבל מתי אתה מחובר???
גל ומה עם לסדר לי בחינם איזה SB +16 אתה יודע מתנה לפסח ככה ??!![]()
אגב אחי אני רמה 43
אני רמה 44 כשאני יהיה ברמה 45 ללכת לDvc ???
חחחח אני מזה עובד על זה על שלי הייתי כבר יכול לקנות אבל אני רוצה sb sa +16 אני ייתן מלא דברים שלינכתב במקור על ידי ilya3333
![]()
![]()