קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חזרתי מהטיול היה חביב
    על ידי KoniMelMel בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 19-03-2010, 07:58
  2. חזרתי מטיול במבדר, היה משהו מפחיד
    על ידי Alex בפורום דיבורים
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 07-04-2009, 18:23
  3. חזרתי מהטיול השנתי היה בן זונההה
    על ידי coh12 בפורום דיבורים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 02-11-2006, 00:06
  4. חזרתי מהטיול..היה אלוףף
    על ידי -Dorz- בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 28-02-2006, 18:56
  5. חזרתי מהצוף היה בן זונה!@
    על ידי Offer בפורום דיבורים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 06-10-2005, 18:32
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

אחחח חזרתי מהטיול היה משהו בן בן בן בן בן שמוליק! כדי לא לקלקל :)

Atraf's VIP
    לייקים
    0
    נקודות
    290
    משפט מחץ
    זכרו ילדים ! כסף משחית , חמוצים לא!!!

ברירת מחדל אחחח חזרתי מהטיול היה משהו בן בן בן בן בן שמוליק! כדי לא לקלקל :)

לפני שאני מתחיל מצטער על הכותרת הארוכה ואם יש שגיאות כתיב סליחה כי אני עדיין לא חזרתי לעצמי וכואבות לי הכתפיים והכאב ...
    טוב חזרתי אתמול בתשע 27 ו 15 שניות מהמטיול המדהים שלי פשוט היה כיף למי שלא יודע הטיול היה 4 ימים וגם ציוד על הגב ולאלו שאומרים שציוד על הגב זה לא משהו רציני בוא נגיד ש 4 ליטר מים ושק שינה , מזרון שטח, בגדים , אוכל וציוד קבוצתי זה כבד אבל ממש כבד! בכל אופן הלכנו במהלך האברע ימים האלו 33 ק"מ עם כל הציוד הזה בעליות בירידות {כן ממש היתה אולי אחת בסוף [לקשים ביננו אני מתכוון לירידות(חח אהבתי את הסוגרים שעשיתי )]} אני יספר את זה בצורת ימים כדי שיהיה פשוט להבין .... תמונות אולי יגיעו בהמשך כי הילד שצילם הכל עוד לא שלח לי ...
    יום הראישון - התעוררתי בביתי היפה בשעה 4:58 ו30 שניות בבוקר התארגנתי (כלומר התלבשתי צחצחתי שניים וכ'ו ) ואז הרמתי את התיק ו"קטן" שלי ואבא שלי לקח אותי למרכז שם חיכיתי עם עוד 3 ילדים משהו כמו רבע שעה ואז כולם הגיעו וגם האוטובוס ויצאנו ד"א במהלך בדרך אספנו עוד ילדים מת"א ועוד מקום אחד . התחלנו את הציוד עם תיכנון הדרך כי זה ציוד על הגב אז אנחנו בוחרים את הדרך מלבד הנקודת לינה . והתחלנו ללכת והלכנו והלכנו והלכנו אין לי מושג כמה עד שהיגענו למעיין בסביבות הצהריים המעיין היה עם מים קפואים בצורה לא הגיונית בכל אופן כולם ניכנסו מלבדי ומילבד ילדה אחת (כשאני אומר ניכנסו אני מתכוון קפצו ונישארו שם 10 דקות וכשאני אומר לא ניכנסו הכוונה היא רק ניכנסנו עם הרגלים) לאחר מכן מהשכנו ללכת והלכנו והלכנו והלכנו והלכנו והלכנו והגענו לכל מיני מעינות קטנים בגודל של בריכה לילדים בגן (הברכות המיתנפחות) ואז והלכנו והלכנו והלכנו והלכנו והלכנו והלכנו ואבדנו לנו במעמקי הלילה כשאני אומר אבדנו המדריך לא ידע עם אנחנו בדרך הנכונה כי לא היה כבר סימון שעה וחצי אז הוא החליט שכולנו נמות :s45: והוא הילך עם עוד ילד למצוא את הדרך ונישארנו לנו ככה קבוצה של 13 ילדים לא כולל הילד שהלך, בלילה בודדים מילבד בוץ וגושי חרא של פרות! שד"א היו מסריחים בסוף המדריך חזר יחד עם הילד ואמר לנו שאנחנו בדרך הנכונה ולהמשיך להתקדם בשביל אני כל כך שונא אותו חיכינו לו ככה בחושך משהו כמו שעה וחצי ובסוף גילינו שהנקודות לינה הייתה במרחק של 10 דקות הלליכה מהמקום בו חיכינו לו שיחזור . ואז הגענו לנקודת לינה וקיבלנו את הרפסודה (לקשים אלו של הסופר) הכי רטובה ונאבקנו להדליק אש במשך 4 וחצי שעות אני ועוד כמה ילדים ויתרנו כבר על ארוחת ערב ופיתאום האש נידלקה אבל כאן לא מגיע סופו של היום הראישון במהלך בישול התפוחי האדמה לפירה גילינו חור בסיר והחור המזורגג הזה כימעט כיבה את האש לכן הינו צריכים להחליף סיר בזריזות אבל זה לא הספיק הסיר שהיה בידנו היה קטן יותר ולא הספיק לכול תפוחי באדמה שחתכנו וכיוון שלא היה לנו יותר זמן(שמרנו באותו לילה על כל הקבוצות שהם סך הכל עוד 4 ) הינו צריכים להכין רק נגלה אחת מיתוך בשניים פרוש דבר פחות אוכל כלומר פחות אוכל בצורה כזאת שהיה עדיף לוותר על ארוחת ערב (ניראה אותכם אוכלים חצי כף פירה ונקניקיה וחצי ולא נישארים רעבים!) לבסוף הגיעה שעת השינה ולהפתעתנו בכל התמלא בוץ סמיך כזה אבל לא יכולנו לזוז אז ישנו עליו . ישנו כמו כלבי רחוב הינו רעבים ומקוררים כי היה קר מין סתם ואז במהלך הלילה בעירו אותי ואת חבר שלי "משמרות"הם אמרו אבל שמעתי רק שמנות אז חזרתי לישון ואז הם התחילנו לשגע אותי עד שהיתעוררתי ב 4 עשריים חזרתי לישון וכך הסתיים לו היום בראישון . אני ימשיך את הסיפור אחר כך פשוט התעייפתי וכואבת לי הכתף...

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של TaMiR
    שם פרטי
    TaMiR
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ^^את אולי אגוז קשה לפיצוח אבל אני סנאי עקשן ^^

יפה מאוד
    שמח שנהנת
    ברוך שובך ?!

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    35
    משפט מחץ
    אין לי :O

אינלי כוח לקרוא חח ספר עשית פה

ברוך שובך
    .
    .
    .
    .

hai60
    אורח

שמח שנהנת והבאת עמך מגילה

משתמש משקיע
    שם פרטי
    שגיא
    לייקים
    0
    נקודות
    14
    משפט מחץ
    בדווווווקקקק יעעעעעעעניייי?!?!

ציטוט נכתב במקור על ידי hai60
    שמח שנהנת והבאת עמך מגילה
    דוגרי חח
    סתם אחי שמח שנהנית תביא תמונות!
    אללה מכבייי..

משתמש משקיע האוואטר של ƒire Man
    לייקים
    0
    נקודות
    39

אמלא איזה מגילה אחי
    ברוך הבא מקווה שנהנית

nsh
    אורח

אחי זה של הצופים ??

ניראה לי חברים שלי הלכו לזה זה שלוש לדים מכל מקום??משו כזה.?

Atraf's VIP
    לייקים
    0
    נקודות
    290
    משפט מחץ
    זכרו ילדים ! כסף משחית , חמוצים לא!!!

ציטוט נכתב במקור על ידי nitzan
    אחי זה של הצופים ??

ניראה לי חברים שלי הלכו לזה זה שלוש לדים מכל מקום??משו כזה.?
    לא של הצופים ... של סיירות ...של הצופים זה לא טיול על הגב וגם רוב הפעמים זה במחנה....

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:25.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,769 | הודעות: 8,173,356 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect