קיצר לחבר יומהולדת סתם הזמנואנשים ישבנו בים סיגריות קגלביץ'=\ בעע לא היה משו' אחר קיצר ל טוב ויפה 3וחצי באנו להתקפל היה קר אחושרמוטה...
קיצר הלכנו היינו 8 ...1צריך לקרית גנים 1 כרמים 1 מרכז בן גוריון כל השאר בפיסטוק ברוטשילד..קיצור מתקשרים לוארסנו..אין ...מוניות העיר אין מוניות דקל אין קיצר אני מוניות בכלל ואז היה שמ מונית גדולה כזאת לבנה(רמלה) אמר שהוא מזמין לנו מונית...4 לפנות בוקר..אין מונית..פתאום באה מונית קטנה אז שמנו שם את האלה שצריכים הרבה עצירות כי הוא עשה להם מחיר טוב ואמר שמישו' אחר לא יעשה להם מחיר כזה ולנו לא משנה כי זה עצירה אחת..טוב..אמר שגם הוא שלח לנו עוד מונית פסר...4:50 עוברת מונית לא עוצרת הבת זונה (היה שם מישו' אבל בכל זאת היא גדולה יכלה לקחת אותנו) קיצר 5 בוקר יאללה ניסע באוטובוס חחח פתאום באה מונית טוב קיצור הייתי ב 5 וחצי בבית כבר שעתיים עמדנו שם וקפאנו מקור תבינו זה בים זה פי שתיים יותר קר מאשר בעיר...ועוד ב 11 בבוקר היום היה לי שיעור פרטי אז הרגע חזרתי ואתמול עבדתי 8 וחצי שעות והיום גם סדר אז סביר להניח אני ילך לישון 2-3..\= קיצור מסר לחיים מוניות זה חרא זה זיפט זבל ..אוטובוסים שליטה..=] הא ויצאתי עם איזה 4 מספרים של בחורות ו איזה 2 מספרי איסיקיו והם גרות פה בראשון קרוב..נראה אולי תיהיה איזה קומונה חחח

) גודשת 0.7 באר
ציטוט ההודעה