זה נגמר!
הימים הטובים של הפורום שממנו באנו הסתיימו , הימים של יאן של משה ושל כל השאר שהחזיקו פה את הפורום =/ היחידים שנשארו אלה אלון ואור שנשארו כאן לא משנה מה היה , היה בפורום הזה הרבה קשיים והרבה ריבים גם בהתחלה עם הבעלים והרבה עזבו במשבר של הפורום , אני הייתי מאלה שנשארו כאן כדי לראות אולי באמת יחזור להיות מה שהיה , לימים של שלומי וכולם אבל הקהילה של פעם היא לא של היום,
היום הכל שונה וזה אף פעם לא יחזור להיות מה שהיה פעם בטוח שנשארו כאן ותיקים שיודעים את זה ויגיד מה שאני אומר עכשיו במוקדם או מאוחר , פעם הייתי חי על הפורום, בעצם מהקהילה הזאת שהתחלתי איתה לפני שלוש שנים למדתי הכל .
אבל אני מפסיק כללית עם הפורומים והספאם =/ למנהלים שכאן עשיתי הרבה בעיות וחזרתי כמה פעמים מצמיתות גם אם בגלל שהתווכחתי על דברים שלא נראו לי בפורום וגם על ספאם לכל הכוסונים הוותיקים שכאן אני חושב שכולכם יום אחד תתפצלו ותפרשו בגלל זה אני רוצה להגיד תודה!
על כל מה שלמדתי כאן ממכם ועל כל מה שעזרתם לי ....
-רביד:אני לא ישכח את הריבים שלנו בהתחלה שהגעתי לכאן עם ההרצאות שלך והכל והיום כוסון אני מבין אותך ...
-אור: אתה לא הית כל כך מעורב בהשעיות שלי כאן אבל בלי שאתה היית כאן אחרי שעזבנו את סי אס לא היה לנו לאן ללכת וכולנו היינו מתפצלים .
-תמיר(zoom17) : חחחחח אנחנו עוד נהיה בקשר זה בטוח י'כוסון בלעדיך לא הייתי חוזר מההשעיות =/:eye:
יש עוד הרבה שאני לא אשכח כמה עזרו לי שהייתי צריך
כמו ליאו רועי תמיר (Ta[M]iR) ועוד הרבה...
מפה אני עוזב ואולי אני ישלח כאן הודעות פעם ב... או במרכז הלינקים ועשינו עסק שאני יצטרך משהו ... =/