-------------------------------- תירגום שלי Injection ------------------------------------------------

חדשות לתאריך 17.4:

- שישי שעבר, סמאקדאון השיגה 2.4 ריטיינג.

- פירסומת של הסופרשואו של הWWE ביום שני, בסנט לואיס פירסמה שג'ון סינה יהיה נגד הקברן בקרב " Interpromotional ". לפי הדיווחים זה יהיה קרב חושך.

- המיין איבנט שהתפרסם בפירסומת בתאריך 2.5 בסמאקדאון אמר כי הוא השתנה. זה היה צריך להיות קורט אנגל נגד רנדי אורטון נגד ריי מסטיריו בקרב טריפל בכלוב! ועכשיו זה השתנה לג'י בי אל נגד מארק הנרי נגד ריי מסטיריו בקרב שלוש(ללא כלוב).

- יש דיווחים כי המיין איבנט בPPV של ECW יקרא "הארדקור האנגובר".

- הWWE ממשיכים לשחק עם הסיטוציה בין סינה/אדג'/ וטריפל אייץ', שלטון בנג'מין ורובן ואן דאם ומיקי ג'יימס וטריש סטארטרוס נוספו לPPV באקלאש.

- הפריוויו לראו היום - מה יקרה בין אדג' לטריפל אייץ' וסינה לאחר ששבוע שעבר סינה וטריפל אייץ' התאחדו?..
בשבוע שעבר היה קרב בין רוב ואן דאם ושלטון בנג'מין, מה יקרה השבוע בין השניים?
מיקי ג'יימס לקחה מטירש את האליפות, מה יקרה השבוע בין השתיים?
ג'י אר יראיין במבזק מיוחד את צ'אבו גררו, האם באמת צ'אבו עוזב? מה פשר העזיבה?

- האתר של קיין העולה. קיין משחק בסרט חדש שהופק ע"י הWWE, בוא אני יספר לכם קצת את העלילה...
הסרט מספר על קבוצה של אנשים שהולכים למלון, אך לא יודעים שהפסיכופט ג'ייקוב גודנייט(good night, זה קיין כמובן) שמה. זה הסרט הראשון שהWWE מפיקים אגב... יהיה שווה לראות אותו...

-------------------------------- תירגום שלי Injection ------------------------------------------------

מה שאותי עניין זה שסינה הולך להיות נגד הקברן, וזה קצת בוא נגיד נותן תקווה שהקברן מתכוון לעבור לראו!
וראו היום הולך להיות שוב משעמם, כי הם לא מפסיקים לחרוש על אותו פיוד... אבל יהיה מעניין לראות איך הם
ימשיכו בניסיונות להגדיל את היריביות, ואת הפיודים של המתאבקים... נחכה עד למחר לתוצאות...
עד כאן אנשים, שוב תירגום שלי וכך זה ימשיך להיות... תגובות...