אני רוצה את הסרט עם תרגום מובנה רצוי בקישור מהיר מאד רצוי לביטורנט אבל לא חייב ......תציעו נק
סליחה זה HUSTLE
אני רוצה את הסרט עם תרגום מובנה רצוי בקישור מהיר מאד רצוי לביטורנט אבל לא חייב ......תציעו נק
סליחה זה HUSTLE
|
|
אני יכול לפתוח לך פאב על המחשב שלי ושתוריד ממנו
אבל הרבה נקודות בעד זה
הרבה מאד למה אין יל כח לזה :}
כמה אתה רוצה??ואני רוצה תקציר של הסרט אחי?
לא ממליץ על הסרט
ממליץ יותר על
Get Rich Or Die Tryin
או זה
Through.The.Fire.2005
אחי על מה זה הסרט-
Through.The.Fire.2005
סרט בכיכובו של הראפר ג''יי-זי. במהלך השנה הראשונה שלו בתיכון, כוכב הכדורסל סבסטיאן טלפר, נאבק ברעיון לקחת את קבוצתו הפשוטה לתחרות העולמית או אם עליו להישאר בלימודים או לפרוש ולהפוך לשחקן מקצועי. הוא לוקח את הסיכון ופורש מהלימודים, כשהמשפחה לא מסכימה לעניין הוא מחליט בראש כבד לנטוש גם אותם בתקווה להגיע לפרסום ותהילה בעולם הכדורסל ואולי לחזור למשפחתו ולאחווה במשפחתו כפי שהיה בעבר.
אני ממליץ יותר על GET RICH OR DIE TRYIN
זה על החיים של פיפטי סנט
נערך לאחרונה על ידי Sh£d Tsaov; 23-04-2006 בשעה 22:21.
אחי אני יכול לתת לך קישור מהיר לסרט ... אבל סורי בלי תרגום מובנה ...
והקישור הוא HTTP דיי מהיר .... אני הורדתי אבל עוד לא ראיתי ...
שנייה אחי אני עכשיו מחפש תקציר ... כשאני ימצא אני יערוך
הנה אחי מצאתי :
מאמציו של סרסור מממפיס שמגיע בצעדי פיל לגיל 40, להפוך לכוכב ראפ כנגד כל הסיכויים. בדרך מכשולים רבים, שלוש זונות שמצפות להתייחסות, ומגה-סטאר היפ-הופיסטי שכל מה שצריך זה להעביר לו את ההקלטה. מי יודע, אולי בשנה הבאה בלוס אנג'לס. סרטו של קרייג ברואר עם טרנס האוורד ("התרסקות", "תתעשר או תמות") זכה בשני פרסים בפסטיבל סאנדאנס ואף נבחר לסרט השנה של המבקר הארי נואלס, מייסד אתר האינטרנט המשפיע aintitcoolnews.
בנוסף זכה הסרט באוסקר לשיר הנושא של Three 6 Mafia והיה מועמד לאוסקר לשחקן הטוב ביותר לטרנס האוורד בטקס של 2006.
דבר איתי בפרטי ותציע נקודות
נערך לאחרונה על ידי Mc.KorKy; 23-04-2006 בשעה 23:17.