קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

כלים מעשיים לחידוש המטבח שיחסכו להם הרבה כאב ראש

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל כלים מעשיים לחידוש המטבח שיחסכו להם הרבה כאב ראש

בס"ד
    אם הגעתם למסקנה שהגיע בהחלט הזמן לשנות, לחדש את המטבח, לחדש את המראה למשהו יותר חדיש ורענן,
    עיקר ענינו של שינוי זה לעשות את הדברים טוב יותר מכפי שהיו בעבר.
    כאשר המטרות שלי בשיפוץ מטבח הן ארבע:
    מטרה #1 שינוי מראה המטבח
    מטרה #2 שינוי מהות יחידות קיימות
    מטרה #3 העלאת נוחיות השימוש
    מטרה #4 שילוב נכון של כל הפרמטרים הקודמים לשם יצירה של אוירה חיובית במטבח.
    כאשר לשיפוץ וחידוש בכל שאר חדרי הבית יש בעיקר משמעות מבחינה עיצובית, בנוגע לחידוש מטבח לא כן הדבר.
    במטבח דוקא כל שינוי שנרצה לחולל יש לו משמעות ניכרת בנוחיות השימוש היום יומי שלי במטבח.
    השינוי מתבטא לא רק בערך העיצובי של השיפוץ.
    מכיוון שהמטבח הוא אזור אינטנסיבי ביותר של הבית. הפעילות בו היא סביב השעון, לכן יש משמעות עילאית לכל שיפור שנעשה. גם אם השינוי קטן הוא ניכר אינכם מחויבים להיגרר לחידוש מטבח מקיף- הכל בהתאם לתקציב.
    אז איך מתחילים?
    השלב הראשון בחידוש מטבח קיים יש להכיר בכל הגורמים שנוחים לי ביום יום. אותם אשמור, אולי אפילו אשכפל, וכן להכיר בכל אותם הגורמים שגורמים לי חוסר נוחיות, סרבול בזרימה השוטפת שלי. גורמים מעכבים ודאי שאסיר והוריד.
    אבחנה של הגורמים המיטבים איתי ואלו המעכבים אותי תהיה על ידי בחינה אישית של הדבר בשילוב והכוונה של בעל מקצוע בתחום.
    יש להכיר את כל אותם הדברים שיכולים בהחלט להקל עליי בשימוש היום יומי במטבח וכדאי להוסיפם טרם חידשתם את המטבח.
    מגירות טריקה שקטה
    אלו ארונות קיימים אצלכם כעת במטבח? האם מדובר בארונות רגילים או שהם בנויים ממגירות?
    בבואכם לחדש את המטבח כדאי מאוד להחליף כמות רבה ככל שניתן של ארונות רגילים למגירות ורצוי עוד יותר להחליף למגירות בטריקה שקטה.
    מגירות אלו הן פנאומטיות. משמע יש להם יכולת משמעותית להתמודד עם כבודה רבה של הכלים.
    אמנם מנגנון המגירה עצמו "תופס" מקום מהגודל של פנים הארון, אבל היא מאפשרת נגישות רבה לתוכן הארון ופה עלה שכרנו על הפסדנו.
    פרזול-ידיות
    יש החושבים כי הידיות הן עניין שולי ולא משמעותי בחידוש מטבח אך לא כך הדבר.
    מכל הפרמטרים שנרצה לחולל בחידוש מטבח שלנו החלפה של הידיות תיתן לנו שינוי משמעותי במראה בעלויות כספיות נמוכות. ניתן לשנות לחלוטין את המראה החיצוני של המטבח על ידי החלפה של הידיות בלבד.
    האם ספרתם את כמות הפעמים שאתם פותחים את דלתות המטבח במהלך יום שלם?
    שינוי של הידיות הקיימות לידיות מטבח ארוכות או לידיות אינטגרליות המשולבות בגוף הדלת עצמה, תביא לנוחיות רבה בפתיחת הדלת, תאפשר זרימה של התנועה בפעולה הפשוטה הזו שאנו מבצעים יום יום אין ספור פעמים.
    פרזול-מתקן הרמה קלאפה.
    מטרתו של מנגנון הקלאפה הוא הרמה של דלת הארון למעלה.
    הקלאפות כוללות שלושה סוגים ואלו הם:
    קלאפה יעודית לדלת מיקרו, קלאפה יעודית להרמה של דלת אחת כלפי מעלה וקלאפה המיועדת להרמה של שתי דלתות כלפי מעלה המחוברות יחדיו ונסגרות כסגירת אקורדיון.
    פרזול-מתקן מג'יק קורנר.
    מג'יק קורנר הוא מתקן פופולרי במיוחד. מקומו בארונות מטבח פינתיים ומטרתו להנגיש לנו את פנים הארון מטבח החוצה.
    הגישה לפנים הארונות הפינתיים היא קשה עד שלפעמים הכלים שנמצאים בפנים הארון הפינתי מוצאים עצמם מיותמים לנצח. תפקידו של המג'יק קורנר בשיפוץ מטבח הוא להחיות פינה מתה זו ולכן הוא כל כך מומלץ.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    Alisaemili
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Man

ברירת מחדל сопутствует удача и успех

Интересно

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:14.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,086 | הודעות: 8,198,679 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect