קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שמות]שמות מצחיקים, ארוך אבל יפה.
    על ידי - iNFerNo - בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 11-07-2007, 12:16
  2. {סרטון} סרטון קצת ארוך אבל מצחיק{כדורגל}
    על ידי AmIr4EvEr בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 01-05-2007, 17:15
  3. סוגיה! כנסו כולם זה מעניין...=]
    על ידי אור. בפורום דיבורים
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 17-03-2006, 00:30
  4. Ozzy השפיע עליי!!! חח... כנסו שמעו משהו מעניין...
    על ידי Perfection בפורום דיבורים
    תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 20-12-2005, 09:08
  5. כנסו דחוף אבל הגחוף של הדחופים בבקשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    על ידי saf11 בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 19-11-2005, 13:55
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 20

__*^מרכבות האלים^*__-כנסו ארוך אבל מעניין

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    5

ברירת מחדל __*^מרכבות האלים^*__-כנסו ארוך אבל מעניין

מה אתם אומרים על הספר הזה?
    העיקרון שהוא מסביר מאוד הגיוני
    וגם התיאוריות למקרים בתנ"ך

למי שלא מכיר העיקרון של הספר:
    נמצאו סוגי אמבות אשר יכולות להתפתח באיזורים נטולי חמצן
    האמבות האלה עשויות להמצא בכל כוכב
    בני האדם, כנטען, התפתחו מאמבה, או כל ייצור חד תאי אחר
    כך שבעצם הסיכוי להמצאות אמבות בכוכבים אחרים רבה(הוא מביא את זה באחוזים ועוד בוויתור בהפרזה וזה עדיין סיכויים עצומים)
    כך שבעצם יש סיכוי(עוד פעם, אחוזים עצומים שבעצם בטוחים) שבכוכבים אחרים התפתחו ייצורים אחרים.
    הייצורים עברו את ההתפתחות לפני בני האדם על כדור הארץ.
    היצורים הצליחו כמו בני האדם, לטוס בחלילות לכוכבים אחרים, רק בצורה מתקדמת יותר כמו שצפוי לנו בעתיד.
    הייצורים הגיעו לכוכבים מיישובים, ביניהם כדור הארץ, והם הגיעו בתוקפה שבני האדם היו בשלב נמוך של ההתפתחות.
    בני האדם ראו אנשים עם רחפות-עשו מהם מרכבות אלים, ראו חלילות-כלי אש שטסו לשמיים.
    הנביאים שתקשרו עם ה' (לפי טענת הספר)בעצם היו החכמים מבין העם, שניתנו להם מכשירי קשר לתקשור.

האסטרונאוטים היפרו נשים מהעידן הלא מפותח
    יצא גזע חדש, חלק יותר מפותח, והחלק השני, מהגזע הישן.
    כדי להשמיד את הגזע הלא מפותח-הלא יעיל, בעזרת פצצת אטום(סדות ועמורה) ועוד אמצעים מהתנ"ך שאני לא אפרט.
    בני האדם ראו את האנשים האלה, והוראו על ידם כי הם אלים, עליונים וכוחם אינסופי(עוד פעם, גזע שלפרימיטיביים)
    הקימו לכבודם מקדשים וכתבו ספרים עליהם.
    ולפי ויקיפדיהלא מפורט עם דוגמאות כמו הספר)
    הטענה המרכזית

לפי פון דניקן, אסטרונאוטים חייזרים הגיעו לכדור הארץ כמה פעמים במהלך ההיסטוריה האנושית. בביקוריהם אלה הם התקבלו כאלים על ידי האוכלוסייה המקומית. החייזרים בחרו את האינטליגנטי מבין האוכלוסייה המקומית כ"מלך" וסיפקו לו אמצעי להתקשרות עם האלים ("מכשיר רדיו"). הם לימדו את בני המקום אורחות ציביליזציה בסיסיות ביותר וכן כמה ערכי מוסר, במגמה לאפשר את התפתחותו של סדר חברתי.

החייזרים היפרו כמה נשים שנבחרו במיוחד ובכך יצרו גזע חדש שדילג על שלב בסולם האבולוציה הטבעית. בביקוריהם החוזרים נבדקו תוצאות ההפריה. המשפחות הלא מוצלחות הוכחדו או הועברו לאזור אחר ונשים נבחרות הופרו שוב.

כשהחייזרים עזבו הם השאירו אחריהם סימנים שרק חברה מפותחת מבחינה טכנית ומתמטית תוכל להבינם שנים רבות אחר כך.

מהלך כזה של ההיסטוריה יכול להסביר את תעלומת הופעתו של האדם המודרני, האדם החושב (הומו-סאפיאנס) שאין יודעים בוודאות מהיכן הופיע, ואת תעלומת היעלמו של האדם הניאנדרטלי שנעלם בתוך 5,000 עד 10,000 שנים לאחר הופעת האדם המודרני (לפני כ- 30,000 שנים). שתי תופעות אלה לא התיישבו עדיין עם העובדות הידועות למדע כיום.

ההוכחות ע"פ הספר:
    תאוריית הפריית הגזע האנושי: "וַיְהִי כִּי-הֵחֵל הָאָדָם, לָרֹב עַל-פְּנֵי הָאֲדָמָה; וּבָנוֹת, יֻלְּדוּ לָהֶם. וַיִּרְאוּ בְנֵי-הָאֱלֹהִים אֶת-בְּנוֹת הָאָדָם, כִּי טֹבֹת הֵנָּה; וַיִּקְחוּ לָהֶם נָשִׁים, מִכֹּל אֲשֶׁר בָּחָרוּ." (בראשית ו, א-ב) וכמו כן הפסוק הבא: "הַנְּפִלִים הָיוּ בָאָרֶץ, בַּיָּמִים הָהֵם, וְגַם אַחֲרֵי-כֵן אֲשֶׁר יָבֹאוּ בְּנֵי הָאֱלֹהִים אֶל-בְּנוֹת הָאָדָם, וְיָלְדוּ לָהֶם: הֵמָּה הַגִּבֹּרִים אֲשֶׁר מֵעוֹלָם, אַנְשֵׁי הַשֵּׁם." (בראשית ו, ד).

השמדת אוכלוסייה לא רצויה: סיפור נוח והמבול, סיפור סדום ועמורה. את תיאור השמדת שתי הערים החוטאות בבראשית יט מפרש פון דניקן כפיצוץ אטומי, ואת סיפור אשת לוט מייחס דניקן להשפעת הקרינה רדיואקטיבית.: "וַיַּשְׁכֵּם אַבְרָהָם, בַּבֹּקֶר: אֶל-הַמָּקוֹם--אֲשֶׁר-עָמַד שָׁם, אֶת-פְּנֵי יְהוָה. וַיַּשְׁקֵף, עַל-פְּנֵי סְדֹם וַעֲמֹרָה, וְעַל-כָּל-פְּנֵי, אֶרֶץ הַכִּכָּר; וַיַּרְא, וְהִנֵּה עָלָה קִיטֹר הָאָרֶץ, כְּקִיטֹר, הַכִּבְשָׁן." (בראשית יט, כז-כח).

הגעת ה"אלים" ברכב חלל קדום: פון דניקן מצטט את ספר יחזקאל פרק א': "וָאֵרֶא וְהִנֵּה רוּחַ סְעָרָה בָּאָה מִן-הַצָּפוֹן, עָנָן גָּדוֹל וְאֵשׁ מִתְלַקַּחַת, וְנֹגַהּ לוֹ, סָבִיב; וּמִתּוֹכָהּ--כְּעֵין הַחַשְׁמַל, מִתּוֹךְ הָאֵשׁ. וּמִתּוֹכָהּ--דְּמוּת, אַרְבַּע חַיּוֹת; וְזֶה, מַרְאֵיהֶן--דְּמוּת אָדָם, לָהֵנָּה. וְאַרְבָּעָה פָנִים, לְאֶחָת; וְאַרְבַּע כְּנָפַיִם, לְאַחַת לָהֶם. וְרַגְלֵיהֶם, רֶגֶל יְשָׁרָה; וְכַף רַגְלֵיהֶם, כְּכַף רֶגֶל עֵגֶל, וְנֹצְצִים, כְּעֵין נְחֹשֶׁת קָלָל." (פסוקים ד-ז). וכן, "וּדְמוּת הַחַיּוֹת מַרְאֵיהֶם כְּגַחֲלֵי-אֵשׁ, בֹּעֲרוֹת כְּמַרְאֵה הַלַּפִּדִים--הִיא, מִתְהַלֶּכֶת בֵּין הַחַיּוֹת; וְנֹגַהּ לָאֵשׁ, וּמִן-הָאֵשׁ יוֹצֵא בָרָק. וְהַחַיּוֹת, רָצוֹא וָשׁוֹב, כְּמַרְאֵה, הַבָּזָק. וָאֵרֶא, הַחַיּוֹת; וְהִנֵּה אוֹפַן אֶחָד בָּאָרֶץ אֵצֶל הַחַיּוֹת, לְאַרְבַּעַת פָּנָיו. מַרְאֵה הָאוֹפַנִּים וּמַעֲשֵׂיהֶם כְּעֵין תַּרְשִׁישׁ, וּדְמוּת אֶחָד לְאַרְבַּעְתָּן; וּמַרְאֵיהֶם, וּמַעֲשֵׂיהֶם, כַּאֲשֶׁר יִהְיֶה הָאוֹפַן, בְּתוֹךְ הָאוֹפָן." (פסוקים יג-טז).

גילגמש
    גילגמש היה תערובת של שני שליש אל ושליש אדם (רמז להפריית הגזע האנושי).
    ידידו של גילגמש אֶנקידוּ מתאר מסע לחלל שבו הוא אחוז בציפורני פליז של אל השמש בדמות "נשר" (מסע לחלל).
    "אבי האדם" - אוּתנאפישתים מתאר את המבול הגדול וכיצד ה"אלים" הזהירו מפניו וציוו עליו לבנות ספינה ששימשה מחסה למשפחתו ולאומנים מכל הסוגים. כמו סיפור נוח הוא משתמש בעורב וביונה לראות "הכלו המים" ולבסוף כשירדו המים, התייצבה הספינה על ראש הר (הכחדת הגזע הבלתי רצוי).

מבנים מהתקופה הקדומה שלא ייתכן שניבנו על ידי בני התקופה בטכנולוגיה שהייתה בידיהם:
    הפירמידה הגדולה של גיזה: ההנחה המקובלת: מאות אלפי העבדים (שפון דניקן מפקפק בקיומם בשל כמות המזון הענקית שהייתה נחוצה כדי להאכילם) דחפו את האבנים במשקל שנים־עשר טון כל אחת, שמהן נבנתה הפירמידה, במישור משופע (שאורכו כ-3 ק"מ, מבנה ענק בסדר הגודל של הפירמידה עצמה, שלפי טענת הספר לא נמצאו לו שיירים ארכיאולוגים) בעזרת חבלים על גלילי עץ (פון דניקן תוהה מאיפה היו להם גלילי עץ, שהרי סביר להניח שלא פגעו בעצים היחידים שעמדו לרשותם - עצי התמר המצוי - שסיפקו להם מזון).
    פון דניקן מעלה את התמיהה הבאה: בהנחה שהעובדים החרוצים הגיעו לתפוקה יומית נפלאה של עשרה גושים מונחים זה על גבי זה, אזי בכדי להשלים את הפירמידה המורכבת משניים וחצי מיליון גושי אבן הם הזדקקו ל-664 שנה, בעוד שאנו יודעים כי הפירמידה שימשה מקום קבורה לפרעה שהגה אותה, פרעה ח'וּפוֹ.

פסלי הענק של אי הפסחא: פון דניקן טוען כי לא ייתכן שבאי קטן שבו לא יותר מ-2,000 תושבים הצליחו התושבים המעטים, תוך שימוש בכלי־עבודה פרימיטיביים, לחצוב מהסלע הוולקאני הקשה כפלדה דמויות ענק, להסיע אותם מרחק ניכר ממקום החציבה, כשאין באי עצים שמהם ניתן ליצור גלילי עץ הדרושים לכך.

מבני הענק של טיאהואנקו: העיר מתוארכת לתקופה שבין המאה השנייה לפני הספירה ועד שנת 1100 וכוללת כמה מבנים מרשימים: שער השמש שהוא מונולית (כלומר עשוי מאבן אחת בלבד) שמשקלו 10 טון. מבנים אחרים בעיר מורכבים מגושי אבן־חול במשקל של 10 טון האחת.

ציורים פרימיטיביים של אנשים שלראשיהם קסדות עם אנטנות ממקומות שונים בעולם.
    תבליט מ"פלאנקה" עיר של המאיה המראה איש בתנוחת המראה של אסטרונאוט (ראה העטיפה המצולמת).
    סימנים לפיצוץ אטומי במקומות שונים בעולם. במיוחד האירוע שארע בטונגסקה שבסיביר ב1908.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של Pirate
    לייקים
    0
    נקודות
    108
    משפט מחץ
    Viva la Resistance

אחי זה אחלה ספר, עם תאוריות מצויינות, אבל הפריכו את רובן...למרות שיש כמה לא מוסברות

רעיונותיו של פון דניקן אינם חדשים. קדמו לו החוקר והסופר האמריקאי צ'ארלס פורט, וסופר המדע הבדיוני ארתור סי קלארק. מעניין שבדיוק בשנה שבה יצא "מרכבות האלים" לאור, יצא לאקרנים סרט המדע הבדיוני 2001: אודיסיאה בחלל שגם הוא מבוסס על הרעיון שישות זרה התערבה באבולוציה והפכה את הקוף הפרימיטיבי ל"הומו סאפיאנס". כיום נוהגים לכנות רעיונות אלה בשם "פליאוקונטקט" (Paleocontact) (כלומר מפגש קדום).

קריאה ביקורתית של הספר מגלה בעיות רבות:
    • כיצד יתכן שגזע זר מכוכב אחר מסוגל להפרות את תושבי כדור הארץ? הסתירה מתרחבת לאור טענתו של פון דניקן עצמו בתחילת הספר, שההנחה שחיים בכלל וחיים אינטליגנטיים בפרט חייבים להיות מבוססים על תנאים דומים לאלו שבכדור הארץ, בטעות יסודה. כלומר, על פי הגיונו החייזרים שהיפרו את בנות האדם היו בכלל בעלי כימיה שונה משלנו ?!
    • כיצד הוא מעלה את התמיהות בנוגע לאי הפסחא? תור היירדאל בספרו "אקו אקו" שיצא לאור עשור לפני ספרו של פון דניקן, מספר כי ניסוי פשוט שערך הראה שצוות של ששה אנשים המצוידים בנקרי אבן בלבד יכול לחצוב פסל כדוגמת הפסלים הענקיים של אי הפסחא תוך שנה! וכי צוות של כמה עשרות אנשים הצליח באמצעים פרימטייבים להעמיד פסל כזה על הבמה תוך 18 יום! מדוע דבק פון דניקן בעובדה שאין עצים באי הפסחא כיום ומתעלם מתוצאות החפירות הארכיאולוגיות המוכיחות שבעבר אי הפסחא היה מיוער, ולכן היה לתושבי האי הקדומים עץ הנדרש לעבודות הבנייה?
    • פון דניקן טוען כי: "העובדה שהמצרים הקדמונים השתמשו בלוח שנה המבוסס על הכוכב סיריוס מתמיהה כיוון שסיריוס נראה רק עם שחר ורק על קו האופק". זוהי דוגמה להטעיה. סיריוס הוא אחד הכוכבים הבוהקים בשמים ונראה במצרים היטב במרכז השמים.
    • קווי נסקה ממבט מלמעלה מראים דווקא דמויות של בעלי חיים. הצורה בה יצרו התושבים הקדומים את הצורות שניתן לראותן ממבט על בלבד היא עדיין תעלומה, אך הרעיון של פון דניקן שהמישור שאדמתו חימר רך והוא מכוסה סלעים שימש כשדה תעופה הוא אבסורדי.
    • פון דניקן מזכיר בפליאה את יכולתם של המאיה לחשב את שנת נוגה בת 584 הימים. האמת היא ששנת נוגה היא בת 225 ימים בלבד. המספר 584 מתאר את המחזור של שנת נוגה כפי שצופה מכדור הארץ יראה אותם. וכל שהמאיה היו צריכים לעשות הוא פשוט לספור ימים עד שנוגה חזר לאותה נקודה בשמים.
    בנקודה האחרונה טמונה בעצם עיקר חולשתו של הספר. אין ספק שפון דניקן אינו מקבל את העיקרון שבבסיס תערו של אוקאם שהוא כלי בסיסי בידי אלו המחפשים אחר הסברים לתופעות: "כאשר ישנם שני הסברים שווי ערך לאותה תופעה, ההסבר הפשוט יותר הוא הנכון". המוטו של הספר הוא: "או שנסביר עובדות אלו בהנחה שהאידיוטים הפרימיטיבים עשו זאת בעצמם או שאנו חייבים לקבל את ההסבר הסביר יותר שהם קבלו עזרה מגזע מתקדם טכנולוגית שבא מכוכבים אחרים שבהם הומצאו טכנולוגיות כדוגמת מתקנים של אנטי כבידה."

הסתייגותה של הקהילה המדעית מפון דניקן הייתה אחד הגורמים לפרסומו ב-1976 של הספר "The Space-Gods Revealed" ("חשיפת אלי-החלל") מאת רונלד סטורי. הספר מפריך ביסודיות, עמוד אחר עמוד כמעט, את הטענות והראיות בספר "מרכבות האלים".

העובדה שספר המכיל כל־כך הרבה חצאי אמיתות ולעתים טעויות גסות הפך לרב־מכר היא תעלומה בפני עצמה. עובדה היא שלמרות שפון דניקן הורשע במרמה וישב שנתיים וחצי בכלא השוויצרי שאותם ניצל לכתיבת ספר ההמשך ל"מרכבות האלים": "אלים מן החלל החיצון", ולמרות שהודה כי זייף חרסים שהראו כביכול "צלחות מעופפות", ספריו עדיין נמכרים היטב, לרעיונותיו יש ביקוש רב ופון דניקן הוא מרצה מבוקש.

אין דבר, אני עדיין מאמין בחוצנים.
    !Hasta la victoria siempre
    ~Che Guevara

משתמש חדש
    שם פרטי
    Edo
    לייקים
    0
    נקודות
    67
    משפט מחץ
    נקודות: 14,564

קראתי תספר

מעניין אבל לא ממש מצאותי יש תאוריות הרבה יותר טובות
    =-O

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    5

אחי למרות שהופרכו התיאוריות, יש לזה עיקרון הגיוני ובעצם הכי הגיוני שאני יכול להעלות בדעתי.
    את האמת בחיים לא חשבתי על זה ככה, והעיקרון של הספר שאני כתבתי(שלא הופרך) ממש משכנע

לדעתי כל הספר הזה חרא מרכבות האלים זה דפוק זה סתם בנאדם משועמם כתב את זה

משתמש כבוד האוואטר של AvixTz
    שם פרטי
    אבי
    לייקים
    2
    נקודות
    279
    משפט מחץ
    הכל לטובה :)

אני חושב שקראתי על זה פעם או פעמיים
    קודם "(סדות ועמורה)"אין דבר כזה זה "סדום ועמורה"
    דבר שני זה אבולוציה אבל יותר "מאוחרת" ככה שאני לא יודע על זה הרבה .
    כמנו שאני יודע הרבה מאוד מהספר הזה כבר יצא כ"לא אמיתי" לפי מה שאני זוכר , אני יחפש את זה .
    נ.ב אתה יכול להביא לי הוכחות מהיום ?
    סתם לידע כללי

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    0

שמעו אולי זה נשמע הגיוני בגלל השטיפת מוח שהספר הזה עושה (וד"א גם כאלה שרוצים להחזיר אותך בתשובה עושים את זה מצויין מניסיון חבר של אבא שלי אחד כזה הוא בא אלינו הביתה אחרי 10 דקות הרגשתי שאני מת לחזור בתשובה להיות חרדי) קיצר הספרים האלה עובדים על אותו הגיון מסבירים לך לפי הרעיון שלהם דברים שנשמעים לך הגיוניים כי אתה לא מבין בהם וההסבר ממש משכנע
    אני לא יגיד שזה מטומטם כי אתה יכול להגיד אותו דבר על האמונה שלי אבל יש לי כמה שאלות
    למה החייזרים לא חזרו? למה הם לא נתנו עוד רדיו? למה להם בכלל לבוא לפה לעזור לנו להתפתח?

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי 0xyGen
    שמעו אולי זה נשמע הגיוני בגלל השטיפת מוח שהספר הזה עושה (וד"א גם כאלה שרוצים להחזיר אותך בתשובה עושים את זה מצויין מניסיון חבר של אבא שלי אחד כזה הוא בא אלינו הביתה אחרי 10 דקות הרגשתי שאני מת לחזור בתשובה להיות חרדי) קיצר הספרים האלה עובדים על אותו הגיון מסבירים לך לפי הרעיון שלהם דברים שנשמעים לך הגיוניים כי אתה לא מבין בהם וההסבר ממש משכנע
    אני לא יגיד שזה מטומטם כי אתה יכול להגיד אותו דבר על האמונה שלי אבל יש לי כמה שאלות
    למה החייזרים לא חזרו? למה הם לא נתנו עוד רדיו? למה להם בכלל לבוא לפה לעזור לנו להתפתח?
    לא הם לא באו לעזור לנו להפתתח, הם באו לצורכי מחקר ומדע
    כל מה שאתה אומר זה השערות ואפשר למצוא להם השערות אחרות
    למה הם לא חזרו?סיום מחקר, ראו שהתפתחנו, עברו לחקר כוכב לא מפותח אחר

איפה פה שטיפת מוח? כל הספר שלו הוא מעודד השערות שלנו ואפילו טוען שמה שהוא כתב בגדר עקרונות השערות והוכחות.
    אין פה שטיפה
    מסבירים לי דבריים שנשמעים הגיוניים ואני לא מבין? כל מה שכתוב פה עומת כולל כל הנתונים שהוא הביא וכולל הממצאים , והרבה חקרו את זה.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי AvixTz
    אני חושב שקראתי על זה פעם או פעמיים
    קודם "(סדות ועמורה)"אין דבר כזה זה "סדום ועמורה"
    דבר שני זה אבולוציה אבל יותר "מאוחרת" ככה שאני לא יודע על זה הרבה .
    כמנו שאני יודע הרבה מאוד מהספר הזה כבר יצא כ"לא אמיתי" לפי מה שאני זוכר , אני יחפש את זה .
    נ.ב אתה יכול להביא לי הוכחות מהיום ?
    סתם לידע כללי

בשמחה
    ברגע שאני אמצא את הספר בחדר שלי, יש שם מלא צריך רק לבחור

משתמש ותיק
    שם פרטי
    חיליק
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "הפוך בה והפוך בה וכולה בה"

יש לי בערף ככה זה מה שיש לי להגיד לך
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

וסליחה על הזלזול,
    פשוט מאוד,
    ככל השהטכנולוגיה מתקדמת אשר תיהיה אין שופ אופצייה שבעולם כמו שחברי באד דימון אמר שהם יצליחו להפרות בני אדם.
    ואם כבר הולכים לפי התנ"ך הוא התקבל מסיני על ענן כבד,ככה שאם כבר הולכים לפי התנ"ך אז זה קצת בעייתי.
    אני מאמין שיש עוד מקום של התפתחות של חיים.
    בכל הקטע הזה של האמבות,לפני כמה חודשים ממש לא מזמן הופרכה כל בסיס התאורייה הזאתי מסיבה פשוטה מאוד,אמשיל לך משל.
    קח שעון,שעון יד שעון כיס ממש לא משנה,תשווה אותו לגוף האדם,אין שום אפשרות להשוות נכון?שהרי האדם הוא כזה מורכב וכמעט לא ידוע לעומת השעון נכון?
    אני רוצה שאתה תיצרו לי פיצוץ אשר יווצר ממנו שעון,כי אם לפי התאורייה הזאתי האדם נברא מפיצוץ וככה התפתחו תאים וכו',אז קל וחומר ששעון יווצר מפיצוץ ,מה הבעיה?
    ומדוע אנחנו לא מקבלים עד היום סימנים מחייזרים?אם כבר הם שולטים עלינו אז איפה הם קיום?
    לעומת זאת,קרו כבר כמה ניסים שמממש קרובים אלינו ואין צורך להרחיק עד תקופת התורה.
    מסופר על התנאים ועל המוראים שהם היו אנשי דת יהודים בעלי יכולות מדהימות,עד לפני 600 או 700 שנה הם חייו איתנו,ככה שאין לך כל כך הרבה מה לא להאמין בקיומם כי אם אתה לא מאמין בקיומם אז בטח אתה לא מאמין שנפוליאון היה קיים או מלך ריצ'רד ה3 שהם בערך באותה תקופה של המוראים ואז התנאים.
    מסופר עליהם שהיו יכולים להרוג בנאדם על ידי מבט מרוב קדושתם ועוד שהמוראים היו מרימים עצים ממקומם רק על ידי כוח האמונה,אז איפה הגיון מזה שחיזרים או אנערף העניקו לנו את הכוח הזה?
    אתם פשוט לא מבינים איזה כוח יש לאדם שהוא טהור וקדוש לא קולטים את זה,כל דבר אשר יעשה יצליח כי אנחנו העם הנבחר,העם מעל כל הגויים.
    שרדנו את מצרים שרדנו את היוונים שרדנו את הרומאים,במיוחד ביום זה שרדנו את השואה ואנחנו נחייה ונשרוד עוד הרבה שנים רק בזכות האל ולא עוד מלבדו!
    יום טוב
    יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
    1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    5

את השעון האדם יצר, אבל המתכת שלו נוצרה מתנאי טבע
    דבר שני, לא אמרתי שהחייזרים שולטים עלינו ולמעלה כתבתי כבר כמה דברים על "למה הם לא באים לבקר אותנו", ועוד, לדעתי חייזרים דווקא כן ביקרו אותנו כבר כמה פעמים, אבל לא נכניס את זה.
    האנשים עם הכוחות העצומים, נו באמת, אתה רוצה הוכחות אז גם אני, תראה לי הוכחה ולא סיפור שהאנשים האלה באמת היו בעלי כוחות כאלה?
    ואולי, פעם ניתנו לחכמים או לאנשים חשובים ע"י האסטרונאוטים\חייזרים איך שלא תרצה לקרוא לזה, שיטות ריפוי שלא היו ידועות בתקופות האלה?תרופות?דברים בסגנון זה יכול עוד להתפתח...
    דווקא ממך לא ציפיתי לזלזול כזה..

משתמש מכור האוואטר של Pirate
    לייקים
    0
    נקודות
    108
    משפט מחץ
    Viva la Resistance

אני מאמין בדרכים של הוכחה, ולכן אני מאמין באבלוציה ותורת הביולוגיה.
    אני אומר שהאדם התפתח ע"י אבלוציה מהקוף שהתפתח מיצורים חד תאיים, ולכן אני חושב שקרה דבר דומה במקומות אחרים ביקום, וכנראה שהחוצנים הגיעו לדרגה שמאפשרת להם כבר לצאת לחלל ולחקור את היקום.
    אולי הם עלו כבר על דברים שמכופפים את חוקי היקום והחוקים שאלוהים כביכול ברא, כמו חורי תולעת. חורי תולעת הם חורים בזמן ובחלל שמקצרים את הדרך על ידי כיפוף הכבידה והאור ושימוש באנטי חומר.
    אני מאמין בתורת החומר והטבע, אתם מאמינים שאלוהים ברא את זה, באמת שנמאס לי להתווכח על הנושא הזה, אף אחד בחיים לא יצליח לשכנע אחד את השני מי צודק וכל אחד מבוצר היטב באמונה שלו. לכל צד פה האמונה שלו נראית הרבה יותר הגיונית בשבילו והוא לא יכול לקלוט איך השני לא מקבל את זה, אין מה לעשות. זה שפתח את הדיון, אני ממליץ לך לעשות כמוני ולהרים ידיים, אתה בחיים לא תצליח לשנות פה דעה. איש איש באמונתו.
    !Hasta la victoria siempre
    ~Che Guevara

shoki1212
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי SurfER
    קראתי תספר

מעניין אבל לא ממש מצאותי יש תאוריות הרבה יותר טובות
    צודק אחי

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    5

איש איש באמונתו יחיה...
    אני לא בא לשנות דעה רק לתת זווית ראייה שונה..

משתמש ותיק
    שם פרטי
    חיליק
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "הפוך בה והפוך בה וכולה בה"

בפעם המיליון נמאס לי לשמוע את הפתגם השגוי ובמיוחד שהוא מוצא מהקשרו!!!
    נמאס כבר זה מרתיח!
    המשפט לא אורמ שכל אדם יחיה איך שהוא רוצה באמונתו אלא אומר שעם ישראל יחיה בדרך הזאתי וכל השאר יחיו איך שהם רוצים!

ובנגוגע לתגובה הטיפשית הזאת שביקשת הוכחות אז אתה פשוט לא מבין מה כתבתי!
    פה זה כבר לא עניין של אמונה זה עניין שהיסטוריונים כתבו את זה ,
    אתה יודע מה ?אל תאמין,עכשיו מישהו בא אלייך ושואל אותך,תוכיח לי שהמצביא נפוליון היה קיים...?ץתוכיח לי שהאימפריה הרומאית הייתה קיימ?איזה הוכחות יש לך?למה אתה ראית במו עיניך?לא,אתה מסתמך על היסטוריונים נכון?גם למוראים היו היסטורינונים וזה כבר לא סיפור שעבר מאב לבן!.
    סליחה על התקיפות והעצבנות כי פשוט בפורום הזה מגיעות לפה כל הכך הרבה דעות ואנ ישמח על זה אבל אני מתעצבן מזה שהם ללא ביסוס או כל הגיון.
    על עיניין של אמונה קשה להתווכח אבל על עניין של עובדות זה פשוט מרחרפן

אחי אל תבין לא נכון אני לא מתעצבן עלייך פשוט תחשוב בהגיון זה הכל
    יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
    1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:54.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,603 | הודעות: 8,173,190 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect