אוקי זה לא מצב הכי נעים בעולם... אני יודע שזה בטח לא הרגשה הכי כיפית להיות עכשיו בצד אבל נסה להבין כמה דברים.
1) אתה אמרת את זה כבר... כבר לא יהיה כלום. אוקי זה הזמן לפרוש ממנה ולהמשיך הלאה. לתת לחבר טוב שלך הזדמנות איתה. לפעמים לפרוש מקטע עם בחורה לוקח יותר זמן מאשר כל התקופה שהייתה איתה. אתה בסוף תוכל להסתכל אחורה ולהגיד: כמה זמן השקעתי על לרדת ממנה למה לא המשכתי הלאה למה נתקעתי עליה ? את השאלה הזאת שואלים המון פעמים. אז במקום לשאול יש לך הזדמנות ותירוץ לעשות את זה - לרדת ממנה ולהמשיך הלאה.
2) אין לך מה להרגיש רע או מבואס או כל תחושה בכיוון. זה החיים - הם לא פגעו בך או משו. האקסית שלך היא בת אדם עם צרכים ואם אמרת שהיא נפגעה ממך בקטע הזה - אז אתה גם צריך לדעת מה עושה לה טוב. אם היא מדברת עליו כל הזמן - אז הוא עושה לה טוב. מגיעה לה הזדמנות להמשיך הלאה אם זה לא הלך. וחבר שלך - גם לו מגיעה הזדמנות - הרי סה"כ גם לו יש צרכים ואם הוא רוצה אותה והיא לא איתך - אז למה לא ?
לדעתי מה שאתה צריך לעשות זה לדבר עם האקסית שלך ועם החבר הטוב שלך.
מין הסתם הם לא רוצים להגיד לך כדי לא לפגוע בך ובגלל שהם מפחדים מהתגובה שלך. לדעתי האישית זה נכון טיפה "להכין" אותך... לתת לך לחשוב על זה טיפה להרגע - להתחיל לעכל... ואז לספר. זה כדי שזה לא יבוא אליך במכה. לפעמים הצעד הזה נכון. כמובן צריך לדעת כמה זמן צריך למשוך כי בסוף יש את החובה לספר כי זה ממש לא נעים לשמוע את זה ממישהו אחר.
אני חושב שזה צעד מומלץ לבוא אליהם ולדבר איתם על זה... להגיד הכל אבל להבין גם אותם.
האקסית שלך - היא ידידה טובה שלך.
הזה שרוצה אותה - חבר טוב שלך.
אל תעשה משהו שטוטי שיגרום לך לאבד 2 מהקרובים אליך. זה לא יעזור אם תעשה מעשים מפגרים - הם יהיו יחד כי ככה זה טבע הדברים. תעשה משהו מטומטם אתה תריב עם שניהם- תאבד קשר - והם עדיין יהיו ביחד - ואתה תרגיש עוד יותר גרוע !
אם תתנהג בבגרות ותבין את 2 הצדדים - תאמין לי שתהיה בן אדם מאושר - יהיה לך הרבה יותר קל להמשיך הלאה - ושניהם קרובים אליך יהיו שמחים יחד. אתה לא תרצה בשמחה של האנשים שקרובים אליך ? אני מניח שכן.
מקווה שמה שאמרתי יעזור לך לחשוב על זה בצורה אחרת ממה שבדר"כ חושבים במצב כזה.
שלך, אלכס