קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. בעיה של חבר שלי...
    על ידי TNL בפורום בעיות בהרשמה/התחברות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 08-05-2006, 22:10
  2. בעיה אצל חבר
    על ידי Perfection בפורום בעיות בהרשמה/התחברות
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 20-03-2006, 16:20
  3. בעיה אם חבר
    על ידי idan8877 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 10-03-2006, 12:59
  4. בעיה [להעליב חבר]
    על ידי OzzY בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 21-12-2005, 23:31
  5. יש לי בעיה עם חבר
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 20-12-2005, 23:04
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

[בעיה] בעיה עם חבר והאקסית..

משתמש אנונימי
    אורח

ברירת מחדל [בעיה] בעיה עם חבר והאקסית..

אז ככה .. אני אתחיל בזה שיצאתי עם איזו אחת .. ואחרי כמה זמן החלטנו שאנחנו ביחד ולא התאים לי ממש אז נפרדתי ממנה וכאילו פגעתי בה והכל ועשיתי הכל לא נכון
    וזה לא שאני לא מרגיש אליה כלום אני עדיין יש לי משהו אליה אבל אני יודע שאני לא יוכל להיות איתה שוב. אני והיא גם ידידים ממש טובים ..

אז ככה נגיע לעניין, בזמן האחרון ככה שבוע אני רואה את חבר שלי והיא מחזיקים ידיים , מתחבקים והכל .. ולא יודע הכל נראה לי מוזררררר שהחבר שלי [ והוא בין החברים הטובים שלי ] שיודע שיש לי עדיין משהו כלפיה יהיה איתה עכשיו. והקטע הוא שזה ברור שהם ביחד למרות שהם לא אומרים לי .. היא כל שניה מדברת עליו והוא כל שניה עליה. אפילו היה לי צמיד שלה שהוא לקח לי ואומר שהוא יתקן אותו.
    למישהו יש עצות משהו? אני יודע שאני קנאי ופראנואיד אולי אבל כנראה שאני פשוט חולה על הילדה הזאת.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0

לדעתי האקסית שלך דיבברה עם החבר שלך (כי כנראה הוא מוצא חן בעיניה ובא לה עליו ) (מצטער שאני כזה לא אופטימי) ועכשיו בטח הוא אמר לה שאתה והיא עדיין באיזה קטע וזה והיא ענתה לו שלא זה נגמר או משו בסגנון .....
    אז הוא לא חושב שהוא פוגע בך ..
    דבר איתו......

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אמונה וכוח רצון הם חומרי הבניין הטובים ביותר כדי לבנות

אוקי זה לא מצב הכי נעים בעולם... אני יודע שזה בטח לא הרגשה הכי כיפית להיות עכשיו בצד אבל נסה להבין כמה דברים.
    1) אתה אמרת את זה כבר... כבר לא יהיה כלום. אוקי זה הזמן לפרוש ממנה ולהמשיך הלאה. לתת לחבר טוב שלך הזדמנות איתה. לפעמים לפרוש מקטע עם בחורה לוקח יותר זמן מאשר כל התקופה שהייתה איתה. אתה בסוף תוכל להסתכל אחורה ולהגיד: כמה זמן השקעתי על לרדת ממנה למה לא המשכתי הלאה למה נתקעתי עליה ? את השאלה הזאת שואלים המון פעמים. אז במקום לשאול יש לך הזדמנות ותירוץ לעשות את זה - לרדת ממנה ולהמשיך הלאה.
    2) אין לך מה להרגיש רע או מבואס או כל תחושה בכיוון. זה החיים - הם לא פגעו בך או משו. האקסית שלך היא בת אדם עם צרכים ואם אמרת שהיא נפגעה ממך בקטע הזה - אז אתה גם צריך לדעת מה עושה לה טוב. אם היא מדברת עליו כל הזמן - אז הוא עושה לה טוב. מגיעה לה הזדמנות להמשיך הלאה אם זה לא הלך. וחבר שלך - גם לו מגיעה הזדמנות - הרי סה"כ גם לו יש צרכים ואם הוא רוצה אותה והיא לא איתך - אז למה לא ?

לדעתי מה שאתה צריך לעשות זה לדבר עם האקסית שלך ועם החבר הטוב שלך.
    מין הסתם הם לא רוצים להגיד לך כדי לא לפגוע בך ובגלל שהם מפחדים מהתגובה שלך. לדעתי האישית זה נכון טיפה "להכין" אותך... לתת לך לחשוב על זה טיפה להרגע - להתחיל לעכל... ואז לספר. זה כדי שזה לא יבוא אליך במכה. לפעמים הצעד הזה נכון. כמובן צריך לדעת כמה זמן צריך למשוך כי בסוף יש את החובה לספר כי זה ממש לא נעים לשמוע את זה ממישהו אחר.

אני חושב שזה צעד מומלץ לבוא אליהם ולדבר איתם על זה... להגיד הכל אבל להבין גם אותם.
    האקסית שלך - היא ידידה טובה שלך.
    הזה שרוצה אותה - חבר טוב שלך.

אל תעשה משהו שטוטי שיגרום לך לאבד 2 מהקרובים אליך. זה לא יעזור אם תעשה מעשים מפגרים - הם יהיו יחד כי ככה זה טבע הדברים. תעשה משהו מטומטם אתה תריב עם שניהם- תאבד קשר - והם עדיין יהיו ביחד - ואתה תרגיש עוד יותר גרוע !
    אם תתנהג בבגרות ותבין את 2 הצדדים - תאמין לי שתהיה בן אדם מאושר - יהיה לך הרבה יותר קל להמשיך הלאה - ושניהם קרובים אליך יהיו שמחים יחד. אתה לא תרצה בשמחה של האנשים שקרובים אליך ? אני מניח שכן.

מקווה שמה שאמרתי יעזור לך לחשוב על זה בצורה אחרת ממה שבדר"כ חושבים במצב כזה.
    שלך, אלכס
    למה ה' לוקח את הטובים ?

משתמש אנונימי
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי DaRk GoD
    אוקי זה לא מצב הכי נעים בעולם... אני יודע שזה בטח לא הרגשה הכי כיפית להיות עכשיו בצד אבל נסה להבין כמה דברים.
    1) אתה אמרת את זה כבר... כבר לא יהיה כלום. אוקי זה הזמן לפרוש ממנה ולהמשיך הלאה. לתת לחבר טוב שלך הזדמנות איתה. לפעמים לפרוש מקטע עם בחורה לוקח יותר זמן מאשר כל התקופה שהייתה איתה. אתה בסוף תוכל להסתכל אחורה ולהגיד: כמה זמן השקעתי על לרדת ממנה למה לא המשכתי הלאה למה נתקעתי עליה ? את השאלה הזאת שואלים המון פעמים. אז במקום לשאול יש לך הזדמנות ותירוץ לעשות את זה - לרדת ממנה ולהמשיך הלאה.
    2) אין לך מה להרגיש רע או מבואס או כל תחושה בכיוון. זה החיים - הם לא פגעו בך או משו. האקסית שלך היא בת אדם עם צרכים ואם אמרת שהיא נפגעה ממך בקטע הזה - אז אתה גם צריך לדעת מה עושה לה טוב. אם היא מדברת עליו כל הזמן - אז הוא עושה לה טוב. מגיעה לה הזדמנות להמשיך הלאה אם זה לא הלך. וחבר שלך - גם לו מגיעה הזדמנות - הרי סה"כ גם לו יש צרכים ואם הוא רוצה אותה והיא לא איתך - אז למה לא ?

לדעתי מה שאתה צריך לעשות זה לדבר עם האקסית שלך ועם החבר הטוב שלך.
    מין הסתם הם לא רוצים להגיד לך כדי לא לפגוע בך ובגלל שהם מפחדים מהתגובה שלך. לדעתי האישית זה נכון טיפה "להכין" אותך... לתת לך לחשוב על זה טיפה להרגע - להתחיל לעכל... ואז לספר. זה כדי שזה לא יבוא אליך במכה. לפעמים הצעד הזה נכון. כמובן צריך לדעת כמה זמן צריך למשוך כי בסוף יש את החובה לספר כי זה ממש לא נעים לשמוע את זה ממישהו אחר.

אני חושב שזה צעד מומלץ לבוא אליהם ולדבר איתם על זה... להגיד הכל אבל להבין גם אותם.
    האקסית שלך - היא ידידה טובה שלך.
    הזה שרוצה אותה - חבר טוב שלך.

אל תעשה משהו שטוטי שיגרום לך לאבד 2 מהקרובים אליך. זה לא יעזור אם תעשה מעשים מפגרים - הם יהיו יחד כי ככה זה טבע הדברים. תעשה משהו מטומטם אתה תריב עם שניהם- תאבד קשר - והם עדיין יהיו ביחד - ואתה תרגיש עוד יותר גרוע !
    אם תתנהג בבגרות ותבין את 2 הצדדים - תאמין לי שתהיה בן אדם מאושר - יהיה לך הרבה יותר קל להמשיך הלאה - ושניהם קרובים אליך יהיו שמחים יחד. אתה לא תרצה בשמחה של האנשים שקרובים אליך ? אני מניח שכן.

מקווה שמה שאמרתי יעזור לך לחשוב על זה בצורה אחרת ממה שבדר"כ חושבים במצב כזה.
    שלך, אלכס
    אלכס אתה פשוט גאוווןן .. לא יודע למה אבל מהקריאה של התגובה שלך זה כבר גורם לי להרגיש הרבה יותר טוב. תודה על העצות אני חושב שאני פשוט אתן להם לזרום עם זה עם כל הכבוד שאני מתגעגע אליה והכל היא מאושרת איתו והוא מאושר איתה כפי שאני רואה. אולי אני גם אדבר איתם קצת על זה אבל אני חושב שאני צריך לרדת ממנה והתגובה שלי לא תהיה חריפה או משהו מסויים ואני לא אכעס.
    אתה יודע שבהתחלה שראיתי אותם מחובקים ומחזיקים ידיים והכל, האהבה שלי לילדה הזאת, קצת הפכה לשנאה .. אני לא יודע למה אבל התחלתי לשנוא אותה ואת החבר שלי ואמרתי שזה לא יעבור בשתיקהה .. אבל עכשיו הכל אחרת אני פשוט אתן להם לעשות מה שבראש שלהם ואני אנסה לגרוום לזה לא להשפיע עליי בצורה משמועתית במיוחד לא על הקשר הטוב שיש לי עם השניים האלה.

ממש תודה אלכס עזרת לי משהו רציני ביותר.

Creature
    אורח

לא התאים לך? ניפרדתם ואטס וה ביג דיל?
    אגב זה היא דיי אשמה ברוב הקשרים הנשים מתחילות את הקשר...ו"מגרות" את הגבר..

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    משה
    לייקים
    0
    נקודות
    120

מה שנותר לך לעשות זה רק לדבר עם החבר שלך ...
    אם הוא אוהב אותה והיא אותו אז אין לך סיכוי ...מצטער...
    אחי יכול היות שהיא מתכננת איתו את זה כדי לחזור אלייך ....(אני חושב על זה כי קרה לי ...)...
    בהצלחה

משתמש מתקדם
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי
    אז ככה .. אני אתחיל בזה שיצאתי עם איזו אחת .. ואחרי כמה זמן החלטנו שאנחנו ביחד ולא התאים לי ממש אז נפרדתי ממנה וכאילו פגעתי בה והכל ועשיתי הכל לא נכון
    וזה לא שאני לא מרגיש אליה כלום אני עדיין יש לי משהו אליה אבל אני יודע שאני לא יוכל להיות איתה שוב. אני והיא גם ידידים ממש טובים ..

אז ככה נגיע לעניין, בזמן האחרון ככה שבוע אני רואה את חבר שלי והיא מחזיקים ידיים , מתחבקים והכל .. ולא יודע הכל נראה לי מוזררררר שהחבר שלי [ והוא בין החברים הטובים שלי ] שיודע שיש לי עדיין משהו כלפיה יהיה איתה עכשיו. והקטע הוא שזה ברור שהם ביחד למרות שהם לא אומרים לי .. היא כל שניה מדברת עליו והוא כל שניה עליה. אפילו היה לי צמיד שלה שהוא לקח לי ואומר שהוא יתקן אותו.
    למישהו יש עצות משהו? אני יודע שאני קנאי ופראנואיד אולי אבל כנראה שאני פשוט חולה על הילדה הזאת.
    דבר איתו על זה.
    קרה לי משהו דומה.
    אם הוא חבר שלך הוא יעזוב אותך כי אתה ביקשת.

Creature
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי JvL
    דבר איתו על זה.
    קרה לי משהו דומה.
    אם הוא חבר שלך הוא יעזוב אותך כי אתה ביקשת.
    אתה מתכוון אותה?

משתמש אנונימי
    אורח

הכל הסתדר בסופו של דבר אתם יכולים לנעול.
    דיברתי עם השניים וחבר שלי אמר לי שאם זה לא מתאים לי הוא יפסיק עם זה
    והיא אמרה לי בדיוק את אותו הדבר, אבל אני אמרתי להם לא להפסיק כי הם מאושרים ביחד
    עקרונית ירדתי ממנה פחות או יותר, לפעמים שאני רוואה אותם ביחד עדיין יש ניצוץ קטן של קנאה
    אבל אני מאמין שזה יעבור לי מתישהו ..

תודה

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אמונה וכוח רצון הם חומרי הבניין הטובים ביותר כדי לבנות

הניצוץ יעבור אתה עוד תראה... לדעתי עשית מהלך חכם וטוב.

שמח בשבילך אחי נעול...
    למה ה' לוקח את הטובים ?

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:49.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,688 | הודעות: 8,173,275 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect